Once upon a time in Carcasonne …

Once upon a time in Carcasonne …

Wisdom Keeper of all the Waters and Oceans of the Planet (29-04-2020)

En als ik dit nu aan het opschrijven ben, denk ik aan de Licht Code Wisdom, die we afgelopen zaterdag 25 mei intuïtief uit het ‘Travel Card Deck’ trokken, terwijl wij op onze Divine Mission waren. In de Gorges du Galamus in Katharenland. Een indrukwekkende autorit door de bergen er naartoe. Waar een stuk route is waar je moet stoppen op bepaalde plekken, om elkaar te laten passeren. Uiteindelijk kom je op een parkeerplek om te stoppen. Hier kun je kiezen om te gaan raften of om een korte hike te maken. Je snapt dat wij het raften hebben gelaten voor wat het was. Alhoewel we wel de geluiden van beneden uit de Canyon hoorden, terwijl wij naar beneden liepen. Naar de kapel die daar middenin de bergen in een grot ligt. Ik was daar in 2017 al geweest, met een Soul-family groep van 22 prachtige zielen. Voor de opnames van de Magdalena Codes. Nu waren Paul en ik daar samen. Bijzonder om daar nu terug te zijn. Hier in deze grot waarin de kapel ligt, werden wij eraan herinnerd om onze eigen Wijsheid, via onze klanken te delen met de Wereld. De Licht Code ‘Wisdom’ is bij Maria Magdalena achtergebleven. Om zo haar Licht verder uit te mogen stralen. De opname van de Sounding die we daar gemaakt hebben, is terug te luisteren op het Telegram kanaal Divine Mission with the Codes of Light.

Licht Code Wisdom .. altaar in de kapel … (Gorges du Galamus)

We hadden deze trip naar Katharenland o.a. geboekt om te vieren, dat de Dolfijnen ons 9 jaar geleden bij elkaar hadden gebracht. Om onze Divine Mission uit te kunnen voeren. Een afronding van een periode van 9 jaar. Waarin heel veel is gebeurd. Als je dan kijkt naar het aspect Tijd, lijken die 9 jaar wel een heel Leven. Maar in Carcasonne hebben we geproost op dit Leven. In de oude vestingstad. In het oudste restaurant van de Cite. L’Ostal des Troubadours.
Carcasonne is en blijft een indrukwekkend bolwerk zoals het daar staat. We waren er in 2021 al geweest, maar konden toen niet in het kasteel. Dit hebben we nu wel bezocht en heeft ons zeker geraakt. Dat we hier vaker zijn geweest in andere tijden staat voor ons vast. In leuke en fijne rollen maar ook zeker in minder leuke en heftige rollen, die we allebei gespeeld hebben in het spel van het Leven. Maar nu zijn we hier om ons LiefdesLicht te laten stralen. Door onze klanken te laten horen. Door te Zijn. Via een tip van goede vrienden, werden we attent gemaakt op de kapel van de Adbij van Carcasonne. Hier hebben genoten van de bijzondere sfeer, de kracht die we in de zachtheid mochten ervaren. En we hebben er een prachtige opname gemaakt die te beluisteren is via Soundcloud. Geniet ervan. Wij hebben de intentie ‘Mentorship’ hier intuïtief gekozen en in klanken omgezet. Een mooie start van een nieuwe ronde van 9 jaar. Samen met elkaar.

Kapel in de Notre Dame L’Abbey de Carcasonne …

Als je dan toch naar Katharenland gaat kun je ook meteen wat andere dingen combineren met elkaar. Want uitgeefster Melanie van Oervrouw Magazine woont hier ook met haar gezin. En ze is net bevallen van haar vierde kindje. Dus een mooie gelegenheid om een bos bloemen aan te gaan bieden, namens de ‘vaste online club’ Oervrouwen. Ik heb bewondering voor deze jonge vrouw. En ook haar man Arno hoor! Om naast een gezin, met jonge kinderen en een kleine baby ook nog een blad te runnen. Vanuit hun tijdelijke huurhuis, want voorheen trokken ze met de camper door Europa. Maar met name dit gebied hier in Frankrijk heeft hun hart gestolen. Nu zijn ze op zoek naar een mooie plek om te settelen. Hier in Katharenland. Want daar is de energie zo fijn. En dat kunnen wij ons voorstellen. Dus lezers van deze LoveLight, mocht je toevallig nog mensen kennen die een huis/boerderij in dit gebied hebben en die dat willen verkopen, geef het dan door.

Zoals ik in de vorige LoveLight al had geschreven, komt Oervrouw magazine nummer 17 uit met o.a. mijn verhaal erin. Als je al abbonee bent hebt je het waarschijnlijk al kunnen lezen. Maar door problemen bij de drukker is het later dan anders. Daardoor wacht ik hier in Frankrijk ook nog op de papieren versie van het blad. Zodat ook ik mijn eigen verhaal kan en mag lezen. Ik heb het natuurlijk al wel digitaal gekregen. Maar dat is veel minder leuk dan het blad gewoon zelf in handen te hebben. Dus ik kijk zeker uit naar de postbode, La Poste, hier. Wel kan ik jullie al een foto laten zien. Een beetje preview zeg maar.

Oervrouw Magazine nummer 17 …

Maar hoe leuk zou het zijn als je zelf het blad kan lezen.Met prachtige verhalen. Een mooi cadeau voor jezelf.Of om cadeau te geven. Van vrouwen voor vrouwen. Om elkaar te ondersteunen. Om elkaar te ontmoeten. In alle processen. Om er voor elkaar te zijn. Wetende dat je niet alleen bent. In en op het Pad wat je aan het lopen bent. Natuurlijk ligt het blad Oervrouw hier in Gastenkamer ‘Hélène’ om je te inspireren. Om te lezen.

En heb je nog meer zin om te lezen, dan kan ik je altijd nog verwijzen naar de laatste blogs die geschreven zijn.In blog#17 staat vanalles te lezen over het Magazine, Getallen en Synchroniciteit. Met een vriendin die hier laatst was om heerlijk te Zijn, kregen we het over Bewustwording. Daar ontstond een blog over omdat er spontaan een titel ‘oppopte’. Van Bewust in Wording naar Bewust Zijn. In blog #18 kun je daar alles over lezen.

Dan ben je zoweer een stukje verder in de Tijd als je deze LoveLight tot het einde hebt gelezen. Dank je wel dat je weer de moeite nam om dat te doen. Voor mij een mooie manier om jullie op de hoogte te houden van het wel en wee hier op Les Vincies. En van onze Divine Mission. Want ondanks alles wat er in de wereld gebeurd, zorg dat je blijft Genieten van het Leven. Zorg goed voor Jezelf. Blijf vooral Trouw aan Jezelf. Want dat is het allerbelangrijkste. En LEEF. NU.

Proosten op het Leven in L’Ostal des Troubadours in Carcasonne, onder een afbeelding van ons uit andere Tijden …. 😉
Reacties zijn gesloten.