The Wisdom Keepers

The Wisdom Keepers

Divine Mother (10-05-2020, Mother’s day)

De Licht Code serie “The Wisdom Keepers” gecreëerd in 2020, en via de ‘Divine Mother’ doorgegeven, willen Nu wederom gedeeld worden met de ‘buitenwereld’ en verder door het Universum verspreid worden. Vandaar dat ze nu op de website komen te staan. Bij veel mensen zijn de afgelopen vier jaar andere niveaus van Bewustzijn geopend, zodat ze NU de Licht Codes kunnen ontvangen. Niet met het hoofd en de mind, maar ontvangen in de Liefde van hun Hart. Laat het maar gebeuren.

Het Hart zal die informatie doorgeven die op dit moment van belang is. Voor jou, die dit leest is het belangrijk om dicht bij Jezelf te blijven. Ga de Stilte in. Ga de Natuur in. En zeker zo belangrijk, ga eerst maar eens zitten of liggen in een voor jou zo prettig mogelijke houding. Ga dan met je volledige aandacht naar de Licht Code die zich voor jou aandient en vraag welke boodschappen Jij mag ontvangen. Laat alles ontstaan voor je geestesoog, laat woorden komen die willen komen, laat klanken horen die gehoord willen worden. Schrijf of teken, wellicht komen er bij jou wel Licht Taal symbolen die het antwoord geven op jouw vraag. Alles is mogelijk. Laat alles er zijn. De Divine Mother werkt ook door jou heen.

Er zijn in deze serie de volgende Wisdomkeepers aan mij doorgegeven. Wisdom Keeper of Mother Earth, Wisdom Keeper Healing all the Waters and Oceans of the Planet, Wisdom Keeper of the Crystalline Grid, Wisdom Keeper of the Galactic Sun, Wisdom Keeper of the Holy Fire, Wisdom Keeper of Inner Truth, Wisdom Keeper of the Sparkling Water (‘Endolfinen’) en Wisdom Keeper of the Heart.

De eerste Wisdom Keeper die zich Nu bij mij aandient is ‘Wisdom Keeper of Mother Earth’, gecreëerd op 28-04-2020 en zij wil graag haar boodschap met mij delen, zodat ik deze vervolgens met jullie kan delen.

Wisdom Keeper of Mother Earth (28-04-2020)

Dag mooi lief kind van mij. Wat fijn dat je even tijd neemt om bij mij te komen zitten. Zodat ik je een verhaal kan vertellen. Weet je dat ik al heel lang bij je ben, zelfs nog voordat Jij hier op de Aarde geboren werd. Mijn energie was al bij jou, toen je nog heerlijk bij je moeder in de buik zat. Voel maar eens of je die energie nu nog weer kunt ervaren. Wellicht kun je je nu voorstellen dat je op een bedje van mos ligt, midden in het bos. Je voelt het mos onder je een beetje deinen. Het voelt zacht, het wiegt je en de geur die je tegemoet komt is die van kleine regendruppeltjes die op de varens liggen van de ochtenddauw. Het voelt als een beschermende energie van armen om je heen. Weet dat deze beschermende armen altijd om je heen zijn als Jij je Pad hier loopt op Moeder Aarde.

Ja, want ook dat ben ik. De Aarde waarop Jij loopt. Ik draag je en ik geef je richting, zodat je voeten het Pad volgen dat Jij in dit Leven gekozen hebt. Zoals mijn armen je beschermen, zo zorg ik er ook voor dat je voeten precies daar naartoe lopen waar Jij behoort te Zijn. Om jou te laten genieten van het Leven. Om jou die dingen aan te reiken die jou helpen en ondersteunen om te groeien. Weet dat ik er ben om je te beschermen, maar dat er naast mij nog veel meer energieën zijn die dit doen. Kijk maar eens goed om je heen als Jij in de Natuur bent. Maak maar eens heel bewust contact met mij, Moeder Aarde en haar Wijsheid. Er zit zoveel Wijsheid ‘verborgen’ in mij, in Moeder Aarde die NU door jou heen omhoog mag komen. Durf je open te stellen voor mij, voor de Grote Moeder en laat deze Wijsheid maar stromen. Houd niets tegen, laat alles er Zijn en laat je verrassen door deze Oeroude Wijsheid. Schrijf het op, proef het, ruik het. Laat deze Wijsheid er eerst voor Jezelf zijn. Intergreer het. Koester het en Heel Jezelf ermee. Als de tijd rijp is voor jou, kun je het delen met de Wereld. En als Jij het gaat delen, zul je merken dat er heel veel mensen meer zijn die mij ‘gevonden’ hebben. Ik was en ik ben er altijd al geweest. Alleen zijn velen mij vergeten. Vandaar dat ik NU via deze Licht Code “Wisdomkeeper of Mother Earth” mij weer meld.

With Divine Love, HelenaHeArt (Vesunna, mijn gids hier in de Dordogne) 6-5-2024 (persoonlijke 33 dag)

Wisdom Keeper Healing all the Waters and Oceans of the Planet (29-04-2020)

Ik ben dankbaar dat ik als Wisdom Keeper de gelegenheid en de mogelijkheid krijg om mijn boodschap met jullie te mogen delen. Net als alle andere Wisdom Keepers ben ik al heel lang aanwezig bij en rondom jou. Ja, het verbaasd je misschien nog steeds, zeker als Jij dit nu leest. Je dobberde heerlijk bij je moeder in haar buik toen ik rondom je was. Al het water rondom je, wat ze ‘vruchtwater’ noemen, daar heb je van gedronken. Het was op dat moment je voeding. Zo kon Jij groeien. En de ‘vruchten’ tot je nemen die Jij nodig had, voordat je hier op Aarde geboren werd. Al die ‘vruchten’ zijn in feite zaadjes die in je zitten. Zaadjes die gedurende jouw Leven hier op Aarde tot bloei kunnen komen. Jouw taak is om voor die zaadjes te zorgen, zodat ze kunnen groeien. En daarvoor hebben ze Water nodig. Als Jij met Liefde voor deze zaadjes zorgt en ze het juiste Water geeft komen er kwaliteiten naar boven waar jezelf nog wel eens versteld van zou kunnen staan. Stroming is en blijft belangrijk, dat het Water in beweging is, zodat het helder is.

Soms is het Water troebel, maar dat is nodig om jou eraan te herinneren om ergens extra aandacht aan te besteden. Waarom is het Water troebel? Wat is er gebeurd dat het Water troebel is? Door Healing op het Water toe te passen, krijg jij langzaamaan steeds meer Helder waar de oorzaak ligt. Als Jij er vanuit gaat dat jouw lichaam voor het merendeel uit Water bestaat, weet je hoe belangrijk het is om al het Water te helen. Als Jij het interne Water in je eigen energie systeem zuivert, werkt het ook door in alle Wateren om je heen. Stel je dat maar eens voor. Wat Jij kan doen om Jezelf en daarmee alle Wateren en Oceanen van de Planet te helen.

Ga maar eens met je volledige aandacht, vanuit je Hart en verbonden met de Bron naar het middelpunt van de Licht Code van deze Wisdom Keeper. Zie je de beweging die daar in zit? Zie je de stroming? Maar vooral, zie je de Verbinding die er is? Kun Jij zien, voelen en ervaren dat alles met elkaar in Verbinding is? Dat Jij in verbinding staat en bent met alle Wateren. Voel maar eens hoe krachtig Jij bent om Jezelf te helen en daarmee alle Wateren en Oceanen van de Planeet. Het is met een reden dat er nu op dit moment zoveel water valt. Er wordt heel veel gezuiverd, schoongemaakt en daardoor getransformeerd. Water heeft de mogelijheid om zaken te zuiveren vanuit een ver verleden. Ga er vanuit dat alles wat er op dit moment gezuiverd, schoongespoeld of wellicht weggespoeld wordt, nodig is. Om het ‘oude’ plaats te laten maken voor vernieuwing.

Jij hebt de mogelijkheid om NU ook te kijken wat je weg wilt spoelen, te zuiveren en wat er klaar is om getransformeerd te worden. Kijk eens welke ‘zaadjes’ er nog verborgen liggen in jou, die Nu naar de oppervlakte willen komen of naar boven komen drijven. Het is NU de tijd om juist die zaadjes met je volledige aandacht weer op te pakken en met al jouw Liefde te gaan planten. Niet voor niets komen ze NU boven drijven. Het zijn die kwaliteiten die Jij nu in mag gaan zetten. Om Jezelf en de Planeet te Helen. Laat mij als Wisdom Keeper van alle Wateren en Oceanen je helpen en ondersteunen. Ik zit in en rondom je. Als Jij dat beseft, komt alles in beweging. Laat het maar Stromen, Ik BEN bij je!

With Divine Love, HelenaHeArt / Kyaleya (mijn gids uit Lemurie) 07-05-2024 15:51 Blauwe Storm toon 4 (Ik breng energie om te vernieuwen)

Wisdom Keeper of the Crystalline Grid (30-04-2020)

Dag mooi lief kind van het Licht. Lang voordat Jij naar de Aarde kwam in dit fysieke lichaam was Jij al verbonden met mij. Via het Kristallen Grid. Nog steeds zijn wij verbonden met elkaar maar velen zijn dit vergeten of voelen het niet meer. Maar nu Jij dit leest, zul je meer en meer gaan herkennen, voelen, zien en ervaren dat ik er wel degelijk ben. Jij en ik, de Wisdom Keeper of the Crystalline Grid zijn verbonden via ons Kristallen bewustzijn. Zie het als een lichaam dat uit een geheel andere structuur bestaat. De structuur van Kristallen. Denk maar eens aan de Edelstenen en in het bijzonder aan de Diamanten. Helder, puur, stralend, transparant, zuiver en ‘Crystal clear’. Dit is wie Jij bent in een geheel andere vorm. Stel je het maar eens voor. Jij in de vorm van een Diamant of een andere helder Kristal. Ga nu maar eens naar het midden van deze Licht Code. Stap maar eens in die Diamant en ervaar eerst maar eens wat dit met je doet. Voel je de trilling van deze Diamant of Kristal? Voel en zie hoe Puur en Helder deze is. Zie de structuren, zie de transparantie en kijk dan hoe deze Diamant verbinding legt en maakt met de andere Diamanten of Kristallen. Van daaruit worden er steeds meer verbindingen gemaakt en onstaat er een mega groot netwerk van Licht, ook wel het Kristallen Grid genoemd. En Jij bent verbonden en onderdeel van dit Kristallen Grid. Wellicht ervaar je dit op dit moment nog niet zo, maar weet dat deze verbinding er altijd al was, ook toen Jij nog niet hier op deze Aarde rondliep. Jouw Kristallen Lichaam is altijd verbonden met dit bijzondere Grid.

En nu Jij dit weet kun je op een bewuste manier contact maken met dit Grid en met mij, de Wisdom Keeper van dit Kristallen Grid. Net zoals de andere Wisdom Keepers ben ik altijd beschikbaar en zal ik met antwoorden komen op vragen. Durf met de Diamant in jezelf in contact te komen. Ga er verbinding mee maken en vertrouw op de antwoorden die komen. Sta open voor een andere vorm van communicatie. Wellicht komen de antwoorden in Licht Taal naar je toe. Het zou zo maar kunnen dat je ineens klanken gaat maken. Schrijf ze maar eens op, of teken ze. Want dat is mijn manier van communiceren met jou. Als je vanuit de Diamant in jezelf, (de Diamant in het midden van de Licht Code) ‘omlaag’ wilt gaan, zullen er wellicht Dolfijnen, Walvissen, Zeemeerminnen of andere waterwezens naar je toekomen die je antwoorden geven in hun eigen taal. Stel je maar open voor hun Wijsheden en laat het gebeuren. Zo kun je vanuit de Diamant ook ‘omhoog’ klimmen, zweven of vliegen. Kijk dan niet raar op dat Engelen, Draken of Eenhoorns je pad zullen kruisen. Ook zij komen met boodschappen en antwoorden in geheel andere vormen, symbolen of klanken. Laat ook hun Wijsheden tot je komen. Ze staan allemaal in verbinding met dit bijzondere Kristallen Grid, waar ook Jij mee verbonden bent. Door in verbinding te zijn met de Diamant in jezelf, ben Jij altijd verbonden met het Kristallen Grid en weet je dat er ‘Pillars of Light’ rondom je heen staan die jou beschermen. Want zo werkt het Kristallen Grid ook. Weet dus dat ook Jij een ‘Pillar of Light’ bent.

Door samen dit prachtige Grid te laten Stralen en Sprankelen kunnen we steeds meer mensen op Aarde er bewust van maken. Stel je maar eens voor als al deze ‘Pillars of Light’ hun Licht volop laten schijnen, hoe Helder het dan zal zijn. Stel je dan maar eens voor hoeveel LiefdesLicht er zal Stralen. Weet dat ik als de Wisdom Keeper van dit Kristallen Grid er altijd ben. Ik ben rondom je. Overal. In Alles.

With Divine Love, Helena HeArt / Kyaleya (mijn gids vanuit Lemurie) 13-05-2024 00:22

Vanuit de Maya kalender is het vandaag 13-05-2024 mijn energetische geboortedag; Kin 205 Rode Slang toon 10 (Ik ben de instinctieve vernieuwer) in het pad van de Gele Krijger. Dus ik vier vandaag weer een klein feestje, net als elke andere dag!!!

Wisdom Keeper of the Galactic Sun (01-05-2020 Universele 11 dag)

Dag prachtig Kind van het Licht. Wat fijn dat ik via deze Licht Code mij weer kan verbinden met jou. Net als alle andere Wisdom Keepers ben ik altijd al bij je geweest en verbonden met jou. Nu is de tijd om je daar weer bewust van te zijn. Via mij, de Galactic Sun, ben je als Lichtwezen hier op Aarde geboren om je Licht te laten Stralen en vooral te laten Sprankelen. Ga maar eens naar het Middelpunt van deze Licht Code en maak contact met de Bron. De Bron van waaruit Jij bent geboren. Waar al jouw kwaliteiten liggen. Vanuit de Bron kom Jij tot Leven en maak je verbinding met alle andere mooie Lichtwezens om je heen. Stel je maar eens voor. Al deze Stralende Zonnen, die hun Zonnelicht het Universum in laten Sprankelen en hun Zonnenkracht laten schijnen. Zie het maar voor je, hoe Helder het is. Eén grote Zee van Licht, oneindig. Niet voor niets zijn er Nu, juist in deze Tijd zoveel Zonnenvlammen. Vele Lichtwezens ontwaken op Aarde om in hun LichtKracht te gaan staan. Ze worden gesteund en begeleid door andere Lichtwezens, die een baken van Licht zijn. Om jou en een ieder te bekrachtigen, die zich nu realiseert dat deze enorme LichtKracht in Jezelf zit. Zie dat er al vele bakens van Licht zijn, zie dat Jij er zelf ook één bent.

Zo ondersteunen we elkaar. Zo helpen we elkaar. Zo maken we de weg vrij om nieuwe Lichtwezens de kans te geven om hier op Aarde te komen. Om het veld van Onvoorwaardelijke Liefde verder uit te breiden. Om een veld van Harmonie en Vrede te crëeren. Als Wisdom Keeper van de Galactic Sun ben ik hier om jou eraan te herinneren dat Jij die LichtKracht bent. Dat Jij die Universele Zon hier op Aarde bent. Kijk maar eens in de spiegel en zie die Sprankelende, Stralende Ziel. Zie jezelf als deze Licht Code en voel vanuit je hele Lichtwezen de verbondenheid met iedereen om je heen. Jij bent zoveel meer dan de mens die Jij hier op Aarde bent, in een fysieke omhulling.

Jij bent een Krachtige, Stralende Zon. Voel haar Expansiekracht. Voel haar Liefde. Voel haar Zachtheid. Voel haar Puurheid. Voel haar Licht en weet dat JIJ dit Bent. Omarm jouw Zonnenlicht. Want JIJ bent MIJ.

With Divine Love, HelenaHeArt / Kyaleya (mijn gids uit Lemurie) 21-05-2024 11:55 Rode Hemelwandelaar, toon 5 (Ik ben een ontdekkingsreiziger)

Wisdom Keeper of the Holy Fire (02-05-2020 Universele 11 dag)
Wisdom Keeper Inner Truth (05-06-2020 Full moon energy)
Wisdom Keeper Sprakling Water ‘Endolfinen’ Healing, Clearing and letting go. So you can See it Clear (27-06-2020)
Wisdom Keeper of the Heart (02-10-2020)