Wisdom Keeper of the Holy Fire

Wisdom Keeper of the Holy Fire

Wisdom Keeper of the Holy Fire (02-05-2020 Universele 11 dag)

Dag mooi lief Kind van het Licht. Wat fijn dat ik mijn boodschap van Wijsheid door mag geven. Mijn Licht Codes zijn al een hele tijd op Aarde, maar nu is de tijd daar om er woorden aan te geven. Wellicht heb Jij het Heilige Vuur in jezelf al lange tijd gevoeld, maar heb je er geen aandacht aan gegeven of geschonken. Onbewust heeft dit Heilige Vuur altijd al in je gebrand. Soms met een klein vlammetje, op andere momenten voelde je het aanwakkeren, maar het is nooit gedoofd. Het kleine vlammetje heeft ervoor gezorgd dat Jij op een onbewust level altijd in verbinding bleef met de Bron en dat je op bepaalde momenten voelde dat er meer mogelijk was. Soms was de Tijd nog ‘niet rijp’ om het Heilige Vuur ‘op te porren’ maar daar komt NU verandering in. Zoals ik in het begin al vertelde, zijn mijn Licht Codes al langere tijd aanwezig op Aarde en verspreiden ze het Licht van het Heilige Vuur. Nu zul je wellicht denken, met alle oorlogen en geweld om ons heen, maar daar is het Heilige Vuur toch niet voor bedoeld. Alles verloopt echter volgens een Goddelijk Plan en deze Heilige Vuren zorgen er ook voor dat er veel getransformeerd kan worden. Door de Heilige Vuren kan de mens en de Aarde transformeren naar een geheel nieuwe Dimensie. Hiervoor is het soms nodig om ‘vernietigend’ een Heilig Vuur te laten branden. Dit Vuur heeft een kracht in zich om alles te vernieuwen en zuiveren. Zodat de Nieuwe Aarde geboren kan worden. Dit Heilige Vuur zit ook in Jezelf. Wees dus op je hoede, hoe jij dit Heilige Vuur voor jezelf inzet. Laat het Heilige Vuur voor jou werken. Voel de Kracht die het heeft.

Ga met je aandacht maar eens naar de basis van de Licht Code. Voel de verbinding met deze Licht Code van het Heilige Vuur in Jezelf. Zie het kleine vlammetje dat altijd brand, ook al heb je zelf het idee dat dit niet zo is. Het brand, ALTIJD! Ga nu maar eens langzaam omhoog en voel dat het vuur warmer wordt. Ja, voel je het? Stel je nu eens voor dat jij alles wat ‘zwaar aanvoelt’, alles waar jij ‘afscheid van wilt nemen’, in dit Heilige Vuur mag en kan gooien. Het Heilige Vuur in jou, zorgt ervoor dat alles getransformeerd gaat worden, zodat het Lichter kan worden voor jou. Zie hoe het Heilige Vuur alles in Liefde absorbeert, transformeert en transmuteert en in Licht terug laat komen en afgeeft aan Moeder Aarde. Die het Liefdevol omarmt en omzet in vruchtbare ideëen. Als Jij voelt dat het Lichter word in en om je heen ga dan eens een stapje verder omhoog. En als jij het durft, stap dan eens in de Vlam van jouw eigen Heilige Vuur. Hoe voelt dat voor jou? Voel de Kracht van de Vlam. Voel de Kracht van het Heilige Vuur. Zie jij alle mogelijkheden die er open liggen voor jou? Het maakt niet uit in welke Licht Straal jij ‘omhoog’ gaat. Het gebeurt als vanzelf. En weet je wat het mooie hiervan is? Er zijn een heleboel Engelen om je heen die je begeleiden.

Dat is waar Jij NU bent. In de Vlam van je eigen Heilige Vuur. Wat wil er in jou aangewakkert worden? Wat wil er door het Vuur heen ‘geboren’ worden? De Engelen van het Heilige Vuur zijn er om je te ondersteunen op je Pad en moedigen je aan om ‘door het Vuur’ te gaan. Zodat jij kunt transformeren naar een nog helderder Licht dan dat Jij al bent. Velen zijn er met jou, die op dit moment transformeren naar een geheel nieuw niveau van Zijn. Omdat het Heilige Vuur ‘aangewakkert’ of ‘opgeport’ wordt, zodat we allemaal als een ‘FENIKS uit de AS’ kunnen herrijzen. Want dat is waar het Heilige Vuur jou aan herinnert.

Als voorbereiding op de 6-6-2024 portaaldag kun je hieronder onze intuitïeve opname beluisteren die we gemaakt hebben in de Notre Dame L’Abbey van Carcasonne tijdens onze laatste Divine Mission reis. En mocht je door ‘The Great Portal’ willen gaan dan kun je onze opname beluisteren die we in 2018 hebben gemaakt in de grote piramide van Cheops in Egypte.

HelenaHeArt / Kyaleya (mijn gids uit Lemurie) 5-6-2024 (persoonlijke 33 dag) Gele Ster toon 7 (Ik neem mijn eigen plek in)

Reacties zijn gesloten.