Card Deck: “160 Qualities of Divine Love”

Card Deck: “160 Qualities of Divine Love”

Divine Love Card Deck en Celestien ….

160 Kwaliteiten van Goddelijke Liefde”, in Licht Taal Codes.

We leven in een tijd waarin de mensheid steeds sneller aan het ontwaken is en daardoor ook bewuster wordt en is van zijn/haar Hogere Zelf. We mogen en kunnen dit Hogere Zelf meer en meer gaan aanspreken waardoor de Licht Taal Codes nog beter begrepen gaan worden. Niet meer zoals we zo gewend zijn met ons verstand, onze hersenen, maar met ons Hart. Niet voor niets wordt de Licht Taal ook wel de Taal van de Liefde, de Taal van ons Hart genoemd. Deze Licht Taal Codes raken je aan in je onderbewustzijn. Iets in jou reageert/resoneert op deze Codes. Het kan zijn dat je een emotie voelt, misschien wil je wel gaan zingen of wellicht komt er een andere taal die je wilt spreken. Ook kan het zomaar zijn dat je klanken gaat maken of je wordt aangeraakt in de stilte. Laat gebeuren wat mag gebeuren en geef jezelf de ruimte om de Licht Taal Codes in te laten werken en zie, voel en ervaar wat er mag gebeuren. Omarm daarna de kwaliteit met je hele wezen.

Hoe zou het voor je voelen als je alle ‘160 Kwaliteiten van Goddelijke Liefde’ in je hele wezen zou kunnen omarmen. Stel je eens voor hoe het zou zijn als alle mensen op de hele wereld dit zouden kunnen doen. Stel je dan eens voor hoe onze wereld eruit zou zien.

Droomwens

Het is mijn wens en droom, om zoveel mogelijk mensen aan te raken met deze Licht Taal Codes. Dat mensen in hun hart en in hun hele wezen aangeraakt worden en voelen wie ze zijn. Dat ze al deze prachtige 160 kwaliteiten mogen omarmen en dat ze voelen dat ze zelf die Goddelijke Liefde zijn.

Code of Light: “Love Light”

De Licht Code op de voorkant van de doos is apart doorgekomen met de titel: ‘Love Light’ (Liefdes Licht). Al snel werd duidelijk dat deze “Liefdes Licht” Licht Code ook op de achterkant van elke kaart mocht komen te staan.

Deze kaartenset is gecreëerd vanuit Goddelijke Liefde die door mij, Ellen (HelenaHeArt) maar ook door jou heen stroomt. De Licht Taal Codes die mij worden aangereikt komen vanuit een Hogere Dimensie en als ik mij volledig afstem op die Bron dan stromen de Codes als vanzelf door mij heen. Tijdens het gehele creatieproces ben ik liefdevol begeleid door de prachtige muziek van “The Magdalena Codes Activations 2”, die opgenomen zijn tijdens de reis door het Katharenland, waar ik zelf aan deelgenomen heb. Vanuit deze liefdevolle bedding is het mogelijk gemaakt om de ‘160 Kwaliteiten van Goddelijke Liefde’ in de Licht Taal Codes neer te zetten op Aarde. Vanuit die Goddelijke Liefde is in elke kaart de kwaliteit en intentie gecreëerd in een unieke Licht Taal Code.

Wellicht een mooie aanvulling om te vertellen is dat deze kaartenset is begonnen als 144 Kwaliteiten van Liefde, maar dat er op een gegeven ogenblik bleek dat er nog een lijst in omloop was waarop ook 144 kwaliteiten stonden. Deze had echter de naam 144 Kwaliteiten van GoddelijkeLiefde. Wat vreemd was dat als ik de lijsten naast elkaar legde, er 16 verschillen in zaten. Ik kan je vertellen dat mij dit in eerste instantie in verwarring heeft gebracht. Want wie beslist of er zomaar 16 kwaliteiten uit een lijst gehaald kunnen worden en dat ze dan ineens niet meer Liefde/Goddelijk zijn. Ik ben gaan invoelen wat deze kwaliteiten van Liefde/Goddelijke Liefde met mij deden en ik heb vervolgens besloten om ze alle 16 toe te voegen. Want waarom zouden er geen ‘160 Kwaliteiten van Goddelijke Liefde’ kunnen zijn? Wie weet komen er in de toekomst nog wel meer Kwaliteiten van Goddelijke Liefde bij. Dat is dus de reden waarom dit een prachtige en bijzondere kaartenset is geworden met daarin ‘160 Kwaliteiten van Goddelijke Liefde’ vertaald in Licht Taal Codes.

De geprinte versie van de kaarten ...
De geprinte versie van de kaarten ….

Je kunt deze Licht Taal Codes op je geheel eigen manier gebruiken. Ik daag je daarvoor uit om zelf op ontdekkingsreis te gaan hoe jij ze wilt gebruiken. Je voelt vaak als vanzelf hoe. Er zijn namelijk geen richtlijnen om deze Licht Taal codes te gebruiken. Voel en volg je Hart, dat weet precies wat je mag doen. Vertrouw daar maar op. Alles is goed.

Deze kaartenset ‘160 Kwaliteiten van Goddelijke Liefde’ is een gift vanuit het Universum. Vanuit Liefde en Licht gecreëerd en in de Taal van de Liefde, vanuit mijn Licht Hart met jou gedeeld.

Vanaf januari 2024 is ook de Franse vertaling van het Card Deck verkrijgbaar. Deze wordt als een bijlage bijgevoegd.

Mag jij jouw Liefdes Licht laten schijnen op alle kaarten?

Dit prachtige kaartendek van 160 kaarten, inclusief een boekje en een korte beschrijving van de kwaliteiten, is te koop voor € 65,00 (exclusief verzendkosten). Neem contact op met Ellen voor je adres- en betalingsgegevens zodat we de bestelling in gang kunnen zetten en afronden. Omdat ik (Ellen) inmiddels in Frankrijk woon, zoals jullie hebben kunnen lezen, zal de verzending vanuit hier plaatsvinden of vanuit de woonplaats van één van de ambassadeurs.

En als je dit kaartendek dan eindelijk in je handen hebt, wens ik je heel veel plezier met je ontdekkingsreis door de ‘160 Kwaliteiten van Goddelijke Liefde’. Want dat is wie JIJ BENT.

DIVINE LOVE

Dank je wel voor je ZIJN

Dank je wel voor je LIEFDE

Dank je wel voor je LICHT.

De 160 originele met de hand gemaakte kaarten ….
Gedrukte versie van het Card Deck met bijbehorend boekje ….

Dit kaartendek is mede ontstaan door middel van de prachtige co-creatie met verschillende ondernemers, die ik hierbij graag vermeld:

Voor de eerst stappen op het pad: Anouk Soute van “Maak je eigen Card deck”

Voor de prachtige vormgeving en design: Marjo Vliek

Voor het drukwerk: Digidecks in Kampen.

Review van Anouk Soute ( Maak Je Eigen Carddeck)

Lieve Ellen,

“Het carddeck van Ellen is uniek. 160 qualities of divine love…codes of light. Waarom uniek? Ellen heeft alle 160 kaarten zelf intuïtief getekend. Het is prachtig vanwege de eenvoud. De lichtcode tekeningen op elke kaart in een kleur met witte achtergrond. Sereen. De kaarten zitten in een prachtig met goud en paars vormgegeven hardbox doos inclusief een boekje. Het boekje heeft een kleine handleiding, maar Ellen geeft je vooral mee om er met je hart mee te werken en te luisteren. Dankjewel Ellen voor jou fijne samenwerking. Wat heb je een mooi carddeck gemaakt. Dankbaar dat ik daar deel van mocht uitmaken. Lfs., Anouk (Maak Je Eigen Carddeck)”