Goddelijke Missie met de Licht Codes

Goddelijke Missie met de Licht Codes

The intention and Mission …

Vanaf 09-09-2021 is er één Kaartendek op een andere manier in gebruik. Dit om de Goddelijk Missie die Paul en ik hier op Aarde hebben te kunnen vervullen. Overal waar wij komen of als ik alleen ergens naar toe wordt geleid, zullen we intuitief een Licht Code Kaart kiezen die de plek waar we zijn kan ondersteunen. Dit kan in kerken, kathedralen, kastelen of op andere krachtige plaatsen zijn, waar we voelen dat we intuitief onze klanken mogen laten horen die ondersteunend zijn bij de Licht Code Kaarten. Zo creëren we een veld van Goddelijke Liefde in Licht Codes dat zich meer en meer aan het uitbreiden is.

Inmiddels hebben we al aardig wat plaatsen bezocht en liggen er op verschillende plaatsen en plekken Licht Code kaarten. Bewust of onbewust zullen mensen aangeraakt worden met één van de 160 kwaliteiten van Goddelijke Liefde. Over het algemeen maken we foto’s van de plaats die we bezoeken en uiteraard ook opnames van de intuitieve klanken die we opnemen. Soms met beeld en geluid, soms alleen een geluidsopname.

We delen deze klank opnames en foto’s op mijn (Ellens) Telegram kanaal: Divine Mission with the Codes of Light . Sommige klank opnames verspreiden we ook nog via Soundcloud, omdat we hier eerder ook al andere opnames hadden gedeeld. Eén hiervan is een opname in de Koningskamer in de Grote Piramide op het plateau van Gizeh in Egypte. Voel je vrij om te luisteren naar onze klanken en voel je vrij om te delen. Hoe meer mensen aangeraakt mogen worden in het grote LiefdesVeld hoe mooier en liefdevoller onze wereld kan worden.

In en vanuit Liefde delen wij onze klanken, foto’s en opnames om zo vanuit onze Goddelijke Missie bij te dragen aan een steeds groter wordend LiefdesVeld.

Divine Mission …..