Blog #17 Magazine, getallen en synchroniciteit …

Blog #17 Magazine, getallen en synchroniciteit …

Oervrouw Magazine nummer 17 …

Wat hou ik van Synchroniciteiten. Wat hou ik van getallen. Wat hou ik van schrijven en uiteraard ook van lezen. En hoe bijzonder als alles dan weer samenkomt. Dat verzin je toch niet? Maar zo is het wel. Vandaag als ik dit blog zit te schrijven komt het nieuwste nummer van Oervrouw magazine uit. Nummer 17 en daar heb ik mijn verhaal voor mogen schrijven. Dankbaar om naast alle andere mooie vrouwen in dit magazine te staan. Ook wel een beetje trots, als je dan ineens je verhaal ook echt in het magazine ziet staan. Een verhaal over transformatie, het volgen van je hart en het trouw blijven daaraan. Ongeacht wat een ander daarvan vindt of iets over zegt. Ik geloof ook echt dat dit zeker in deze bijzondere tijden de allergrootste uitdaging is voor jezelf. Trouw blijven aan Jezelf. Links- of rechtsaf durven gaan waar iedereen rechtdoor gaat. Omdat jij voelt dat dit voor jou klopt. Ik kan alleen maar terugkijken op een bijzonder pad dat ik aan het lopen ben en waar ik met heel veel Dankbaarheid op terugkijk. Op alles wat er in mijn leven is gebeurd. Vind je het nu leuk om wat meer over mij te lezen, dan zou ik je een abbonement op Oervrouw aan kunnen raden. Niet alleen voor mijn verhaal, maar voor alle andere prachtige verhalen over vrouwen. Die stuk voor stuk hun Pad lopen, met alle uitdagingen die daar bij horen. Dat ze jou mogen inspireren om wellicht ook stappen te zetten, die jij wellicht niet eens voor mogelijk had durven houden. We zijn tot zoveel meer in staat. Het is NU de tijd om ons Licht te laten schijnen. Niet voor niets dat er in de ondertitel van mijn geschreven stuk ook LOVELIGHT staat. We hebben het allemaal in ons zitten en het is de bedoeling dat we het laten stralen. In welke vorm dan ook. Niet voor niets zong ABBA er al over toen ik als jong meisje een enorme fan van ze was. En nu nog steeds. Ik zal aan het einde van dit blog het nummer LOVELIGHT van ABBA delen via You tube, dan kun je het zelf luisteren en ervaren. In natuurlijk liggen er in het gastenverblijf meerdere magazines van Oervrouw om te kunnen lezen als jij wellicht zelf hier komt.

Om heerlijk te lezen in je kamer … of elders hier op Les Vincies …

En dan die getallen, wat is daar nu zo mooi aan. Vanuit de numerologie is mijn bestemmingsgetal hier op Aarde in dit Leven een 8. Hoe je daaraan komt kan ik je heel veel over vertellen, want daar is zelfs een hele workshop over. Je kunt namelijk zoveel meer informatie uit je geboortedatum en geboorte namen halen dan je denkt. Het kan je heel veel inzichten geven in Wie jij bent en wat je hier o.a. komt doen op de Aarde. Dus mocht je interesse hebben, neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Maar even in het kort: Ik ben geboren op 29 maart 1965, weet je dat ook meteen! (2+9=) 11 , Maart is de 3e maand en (1+9+6+5=21) (2+1 =) 3 Hierna tel je bij elkaar op: 11 + 3 + 3 = 17 (1 +7 = ) 8 Zie hier mijn levensopdracht. Die 8 van mijn bestemmingsgetal is opgebouwd uit de 17, zie hier het nummer van het magazine en toen ik aan dit blog begon, zag ik dat het ook Blog #17 zou worden. Zoiets verzin je niet, zoiets noem ik Synchroniciteit. Als alles samenkomt, zonder dat je daar bewust mee bezig bent. Iets met Divine Timing.

Als je in het leven er op vertrouwd, op die Divine Timing, dan komt alles naar je toe. Kansen, uitdagingen, nieuwe mogelijkheden en wat nog meer. Om je te laten groeien. Om die uitdagingen aan te gaan. Ook al denk je wel eens …. “help en nu dan”? Om alles uit het Leven te halen wat mogelijk is. De juiste mensen komen op je Pad. Net zoals ik in het vorige Blog #16 al schreef, dan komt de juiste persoon op je pad die je gaat helpen om de schuur om te bouwen tot een ruimte die dadelijk te gebruiken is voor meerdere doeleinden. Paul en ik kunnen beiden genieten van de prachtige werkzaamheden die Yohan verricht. Wat een vakman. Met een hart van goud. En een goede smaak van muziek.

Wat kleine details …

Een korte blog deze keer. Maar er wilde wat dingen gedeeld worden. Het is hier eindelijk een aantal dagen mooi weer en de tijd is daar om buiten bezig te zijn. En de energie en het Licht van de Zon te absorberen. Alhoewel ze al weer regen voorspellen. Dus …. vooral genieten van het NU en in het moment zijn.

Dank je wel voor het lezen en tot een volgende blog. En voel je vrij om verder te delen.

HelenaHeArt / Ellen 💞

En zoals beloofd, hieronder het nummer LoveLight van ABBA.

Bron: You tube
Reacties zijn gesloten.