Wisdom Keeper of the Galactic Sun

Wisdom Keeper of the Galactic Sun

Wisdom Keeper of the Galactic Sun (01-05-2020 Universele 11 dag)

Dag prachtig Kind van het Licht. Wat fijn dat ik via deze Licht Code mij weer kan verbinden met jou. Net als alle andere Wisdom Keepers ben ik altijd al bij je geweest en verbonden met jou. Nu is de tijd om je daar weer bewust van te zijn. Via mij, de Galactic Sun, ben je als Lichtwezen hier op Aarde geboren om je Licht te laten Stralen en vooral te laten Sprankelen. Ga maar eens naar het Middelpunt van deze Licht Code en maak contact met de Bron. De Bron van waaruit Jij bent geboren. Waar al jouw kwaliteiten liggen. Vanuit de Bron kom Jij tot Leven en maak je verbinding met alle andere mooie Lichtwezens om je heen. Stel je maar eens voor. Al deze Stralende Zonnen, die hun Zonnelicht het Universum in laten Sprankelen en hun Zonnenkracht laten schijnen. Zie het maar voor je, hoe Helder het is. Eén grote Zee van Licht, oneindig. Niet voor niets zijn er Nu, juist in deze Tijd zoveel Zonnenvlammen. Vele Lichtwezens ontwaken op Aarde om in hun LichtKracht te gaan staan. Ze worden gesteund en begeleid door andere Lichtwezens, die een baken van Licht zijn. Om jou en een ieder te bekrachtigen, die zich nu realiseert dat deze enorme LichtKracht in Jezelf zit. Zie dat er al vele bakens van Licht zijn, zie dat Jij er zelf ook één bent.

Zo ondersteunen we elkaar. Zo helpen we elkaar. Zo maken we de weg vrij om nieuwe Lichtwezens de kans te geven om hier op Aarde te komen. Om het veld van Onvoorwaardelijke Liefde verder uit te breiden. Om een veld van Harmonie en Vrede te crëeren. Als Wisdom Keeper van de Galactic Sun ben ik hier om jou eraan te herinneren dat Jij die LichtKracht bent. Dat Jij die Universele Zon hier op Aarde bent. Kijk maar eens in de spiegel en zie die Sprankelende, Stralende Ziel. Zie jezelf als deze Licht Code en voel vanuit je hele Lichtwezen de verbondenheid met iedereen om je heen. Jij bent zoveel meer dan de mens die Jij hier op Aarde bent, in een fysieke omhulling.

Jij bent een Krachtige, Stralende Zon. Voel haar Expansiekracht. Voel haar Liefde. Voel haar Zachtheid. Voel haar Puurheid. Voel haar Licht en weet dat JIJ dit Bent. Omarm jouw Zonnenlicht. Want JIJ bent MIJ.

With Divine Love, HelenaHeArt / Kyaleya (mijn gids uit Lemurie) 21-05-2024 11:55 Rode Hemelwandelaar, toon 5 (Ik ben een ontdekkingsreiziger)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *