Ellen, Paul & Diamond Souls

Ellen, Paul & Diamond Souls

Ellen

Ellen heeft een verpleegkundige- en psycho-energetisch therapeutische opleiding als achtergrond. Is een Wisdom Keeper, Soundhealer, schrijver, kunstenaar en werkt vanuit een multidimensionaal bewustzijn. Zij is auteur van het boek “Diagnose Huntington” (autobiografie) en het kinderboek: “Emiel, Dolfi en het Kristallen Kasteel” in het Nederlands en in het Engels. Kijk welke boeken er nog op voorraad zijn. Het Card Deck: “160 Qualities of Divine Love”, in Codes of Light is haar creatie waarmee je de Taal van het Hart ook zelf kunt activeren. Deze Codes of Light, Licht Taal ook wel de Taal van het Hart genoemd, zijn al lange tijd aanwezig bij Ellen. Wandelen, zingen, tuinieren, tekenen, schilderen, lezen, koken genieten, niets doen en vooral Leven in het NU zijn dingen die je Ellen hier in Les Vincies zeker zult zien doen. Je bent van harte welkom om dit hier samen met haar te komen doen. Dankbaarheid, Vrijheid, Harmonie, Liefde, Licht, Blijheid, Vreugde en Verbondenheid zijn belangrijke kernwoorden en kwaliteiten in Ellen’s leven. Wat vind jij belangrijk??

Paul

Zo snel als mogelijk zal Paul zichzelf hier ook even voorstellen!!

Diamond Souls

Als Diamond Souls activeren Paul & Ellen het kristallijne grid om de Aarde met Helende klanken op verschillende krachtplaatsen. Deze intuïtief opgenomen klanken zijn te beluisteren op Soundcloud onder de naam Diamond Souls. De downloads zijn gratis, zou je ons willen ondersteunen of supporten, voel je vrij om een gift vanuit je Hart te doen, via de link PayPal.me

Tijdens een verblijf hier op Les Vincies zullen onze klanken zeker te horen zijn en als jij er zin in/behoefte aan hebt, kunnen we je een persoonlijke soundhealing geven. We nodigen je daar graag voor uit. Voel je vrij om er naar te vragen.