Boodschap Licht Code Kaart Maart 2024

Boodschap Licht Code Kaart Maart 2024

‘Iets’ in mij zei dat ik deze kaart vorig jaar ook in de Jaarlegging had zitten. Ja, Wijsheid, die zat erin, want ik herkende het LichtSymbool. En volgens mij was het voor dezelfde maand. Maart, de maand waarin ik jarig ben. Dus ik ben naar de pagina gegaan waar alle boodschappen nog staan en ik heb op de Maandboodschap van Maart geklikt. En zie daar. Hoe bijzonder. En al lezende door de boodschap heen wordt mij duidelijk gemaakt om deze boodschap NU weer te delen. Maart de maand van de Wijsheid, Eeuwenoude Wijsheid, wat onze voorouders al wisten en die ze NU aan ons doorgeven. Vorig jaar kreeg ik deze boodschap door op 8-3-2023, Internationale Vrouwendag. Dit jaar ben ik op 8-3-2024 (een persoonlijke 33 dag voor mij) samen met een groep Vrouwen die mij heel dierbaar zijn. Om het Samen Zijn te vieren en onze Innerlijke Wijsheid te delen. Ik wens je een Maand vol Wijsheid.

HelenaHeArt, de boodschap hierboven heb ik op 23-2-2024 (Witte Wereldoverbrugger, kern dag vanuit de Maya’s) reeds doorgekregen. Hieronder deel ik de boodschap van Wijsheid van Maart 2023 nog een keer, omdat het klopt.

Wisdom / Wijsheid ( 143)

Daar ben je dan, prachtige Ziel. Zie je jezelf staan in het Middelpunt? JA, zet jezelf maar eens neer op die plaats. Voel maar eens waar die plaats zich in jou zelf bevindt. Ga daar dan maar met al je aandacht naar toe. Blijf er een tijdje en laat dan de woorden, klanken of bewegingen maar stromen. Vanuit een Onuitputtelijke Bron komt er dan een Wijsheid naar boven die je wellicht herkent, maar soms ook helemaal niet. Durf erop te vertrouwen dat die Innerlijke Wijsheid diep in jou al heel lang aanwezig is. Voel de Liefde om je heen waarmee deze Wijsheid naar boven komt. Deel deze Liefdevolle Wijsheid eerst met jezelf en raak er bekend mee. Omhul jezelf met deze Wijsheid. Omhul jezelf met deze Liefde. En als JIJ voelt dat je deze Wijsheid met de Wereld mag delen, weet dan dat er heel veel mensen je Dankbaar zullen zijn. Dat deze Liefdevolle Wijsheid nu naar boven en naar buiten komt. Zo kunnen we samen een Liefdevol veld creëren waarin onze Wijsheid gedeeld mag worden. Voel jij het al borrelen? Voel jij al Eeuwenoude Wijsheid naar boven komen? Voel jij dat het NU de tijd is om deze Wijsheid te delen? Weet dat er heel veel prachtige zielen klaar staan om die Wijsheid te ontvangen. Ben JIJ klaar om jouw WISDOM te delen? Heb een prachtige maand.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya op Internationale Vrouwendag 8-3-2023

Wisdom / Wijsheid / Sagesse (143)
Reacties zijn gesloten.