Helena HeArt

Helena HeArt

Helena HeArt is de naam waaronder alle produkties met en in Codes of Light de wereld in worden gebracht. Dit kunnen persoonlijke kaarten, al dan niet met intuïtieve klanken erbij of schilderijen in opdracht zijn. Vanaf 12-12-2020 is het kaartendek ‘160 Qualities of Divine Love’ via deze site verkrijgbaar. Voor meer informatie of bestellen van dit unieke kaartendek van 160 kaarten vragen wij je om een persoonlijk mailtje te sturen naar Ellen met je contact / adres gegevens.

Review Anouk Soute ( Maak Je Eigen Carddeck)

Lieve Ellen,

“Het carddeck van Ellen is uniek. 160 qualities of divine love…codes of light. Waarom uniek? Ellen heeft alle 160 kaarten zelf intuïtief getekend. Het is prachtig vanwege de eenvoud. De lichtcode tekeningen op elke kaart in een kleur met witte achtergrond. Sereen. De kaarten zitten in een prachtig met goud en paars vormgegeven hardbox doos inclusief een boekje. Het boekje heeft een kleine handleiding, maar Ellen geeft je vooral mee om er met je hart mee te werken en te luisteren. Dankjewel Ellen voor jou fijne samenwerking. Wat heb je een mooi carddeck gemaakt. Dankbaar dat ik daar deel van mocht uitmaken. Lfs., Anouk (Maak Je Eigen Carddeck)”

Card Deck 160 Qualities of Divine Love ….

Net zoals in het voorafgaande jaar heb ik ook nu weer een Jaarlegging gedaan met de Licht Code kaarten. Kijk op Jaarlegging 2023 voor de boodschappen per kaart en het Jaarthema.

Hieronder de Boodschap per maand zoals deze reeds doorgegeven zijn:

Boodschap Licht Code Kaart Januari

Boodschap Licht Code Kaart Februari

Boodschap Licht Code Kaart Maart

Boodschap Licht Code Kaart April

Boodschap Licht Code Kaart Mei

Boodschap Licht Code Kaart Juni

Boodschap Licht Code Kaart Juli

Boodschap Lich Code Kaart Augustus

Boodschap Licht Code Kaart September