Het ontstaan van Helena HeArt.

Het ontstaan van Helena HeArt.

Het is normaal dat namen van je bedrijf of praktijk veranderen omdat je zelf verandert en transformeert. Dat namen ‘niet meer passen’ en je dus afscheid neemt van namen omdat het de lading niet meer dekt van datgene wat je doet en dat wat je uit wilt dragen. Soms komen er dan niet geheel toevallig dingen, boodschappen of tekens op je pad die je bevestigen dat je ‘goed bezig’ bent. Eén van die dingen, boodschappen of tekens waren de boeken van Christina. Door het lezen van de drie boeken van Christina von Dreien, waarvan de eerste 2 delen door haar moeder Bernadette werden geschreven, werd ik aangeraakt in een veel dieper stuk.

Christina von Dreien …. multidimensionale kijk op de wereld …

Deze boeken waren ‘weer een nieuwe’ initiatie reis. Ik werd geraakt. Aangeraakt tot in mijn ziel.

Dit boek vertelt mij precies en bevestigd mij weer waarom ik hier ben …
En waarom ik mijn pad volg ….
Dat ik de dingen doe die ik doe ….
Vanuit mijn Hart …..
Vanuit Onvoorwaardelijke Liefde ….

Dat is mijn missie in dit leven: ‘Er zijn vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en mijn Licht stralen’

Wat het boek voor mij zo bijzonder maakt zijn de namen van de schrijfster ( Bernadette) en haar dochters (Christina en Elena)
Ik wist al wat mijn naam Ellen (Helena) betekende: Licht en Stralende, de Lichtvolle, maar in dit boek werd het ook nog eens beschreven.
Dat ik het pad van Jeshua en Maria Magdalena volg is al heel lang bekend, maar als ik dan lees wat de naam Christina betekent: Volgelinge van Christus, wordt ik stil en rollen de tranen me over de wangen. Deze wist ik nog niet.
Mijn buurman heeft me ooit de ‘Heilige Bernadette’ genoemd toen ik ’s nachts bij hem waakte omdat hij zich niet zo lekker voelde. 
Bernadette is het meest bekend als een Heilige, maar ook de persoon waar Maria aan is verschenen in Lourdes.

Wat maakt dit dan zo bijzonder? Als ik je vertel dat mijn ouders mij bij mijn geboorte de namen: Helena, Bernadette, Christina, Maria hebben gegeven weet je waarom deze boeken mij raken. Diep raken tot in mijn ziel. Namen worden je niet zomaar gegeven ….. dat blijkt maar weer ….
IK BEN, maar word me iedere keer weer, meer en meer bewust van mijn eigen Heilige Missie, mijn Licht taak hier op aarde.

Alles wat ik tot nu toe hier op aarde gedaan heb is nodig geweest. Alles wat er gebeurd is heeft mij voorbereid. Alles was nodig om nu volledig te kunnen gaan staan en dan ook letterlijk en volledig aanwezig te staan voor wie IK BEN.

Dat dit meer is dan mijn fysieke aanwezigheid hier op aarde wist ik al langer. Maar dat ik vanuit mijn Lichtwezen nu ook volledig hier kan zijn, is even wennen. Werken en zijn vanuit mijn hart dat doe ik al. Dat klopt, maar nu ook vanuit mijn Licht Hart. Want vanuit dat Licht Hart kan ik mijn Zielen- en Lichtmissie leven hier op aarde. Vanuit dit Licht Hart kunnen de Licht Codes op aarde komen en landen en zo kan ik ook op aarde zijn. Geaard.

De naam Helena HeArt had ik al doorgekregen terwijl ik steeds meer Licht Codes doorkreeg. Ik vond de verwijzing Helena, naar mijn oma van mijn moeders kant bijzonder, omdat ik naar haar vernoemd was. Maar het werd me ineens heel duidelijk gemaakt waar het vandaan kwam. Als een Goddelijke gift van licht. Helena = Licht. Werken vanuit mijn Hart zoals ik altijd doe. Samenvoegen en zie daar!! Vanuit die naam, Helena HeArt zal er nog heel veel de wereld inkomen. Omdat ik, maar ook de Nieuwe Wereld geboren wordt. “Helena HeArt”

En het klopt. Alles wat ik gedaan hebt klopt en alles wat ik nu aan het doen bent klopt nog steeds. Het klopt om mijn eigen koers te volgen, om mijn hart te volgen, om naar mijn innerlijke stem te luisteren en dan verder te gaan.

Vanuit Helena HeArt. En ja, er zit een trotse oma Helena te kijken, ze glundert, ze geniet en ze geeft me een schouderklopje. Maar ook net dat zetje …. Doe het nu maar, je kunt het. Schijn je Licht vanuit je Licht Hart.