Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Paul & Ellen, voor velen ook al bekend als ‘Diamond Souls’ en op een bijzondere wijze zijn wij naar deze prachtige plek Les Vincies in de Dordogne geleid. Op zoek naar een plaats waar Stilte, Rust, Ruimte, Licht, Vrijheid, Vreugde, Liefde en Natuur aanwezig zijn om onze missie hier op Aarde gestalte te mogen geven, werden wij door ons Hart hierheen gestuurd. En niet voor niets. Deze plek is voor ons “Paradise on Earth”, welke titel als vanzelf kwam in de Code of Light die werd gecreëerd toen we daar voor het eerst aankwamen. Maar ook “Terug bij de Bron”, Le Source. Dat is wat wij mensen die hier komen ook graag willen laten ervaren. Niets hoeft hier, je hoeft alleen maar te ZIJN. De Bron geeft je alle antwoorden. Voel je welkom.

Laten we verbinden vanuit die Bron diep in onszelf en het veld van Liefde en Licht vergroten door samen te zingen, te dansen, lief te hebben, aan te raken, te delen en bovenal in Vreugde te Zijn. Dat is ons geboorterecht.

Code of Light “Paradise on Earth” Full Moon 02-09-2020

Kijk zeker even op de pagina van Ellen, Paul & Diamond Souls daar kun je nog meer informatie van en over ons vinden en lezen.

“De hoogste staat van mensenlijke Liefde is de Eenheid van één ziel in twee lichamen.” (Sri Aurobindo)