Do you believe in Magic ….

Do you believe in Magic ….

Magical sky ….

Welkom in 2022. Een heel nieuw jaar.

 • Om te ZIJN
 • Om weer KIND te zijn.
 • Om te SPELEN.
 • Om BLIJ te ZIJN.
 • Om DANKBAAR te zijn.
 • Om te STRALEN.
 • Om te SPARKELEN.
 • Om je WAARHEID te SPREKEN.
 • Om te LUISTEREN naar je HART.
 • Om LIEFDE te zijn.
 • Om te WETEN dat alles al IN JEZELF zit.

Je hoeft alleen maar naar de FLUISTERINGEN van je ZIEL te luisteren. Luister naar je INNERLIJKE WIJSHEID. En BEN VRIJ. Dat is mijn wens voor JOU.

MAGIE gebeurd …. Als JIJ GELOOFT.

Een heel nieuw jaar komt naar je toe. En het enige wat jij hoeft te doen is:

💫💃🏻 SPELEN 💃🏻💫

Hoe mooi zou dat zijn. Geen hard werken, maar jezelf de tijd gunnen om te spelen en te ontvangen. De “160 Qualities of Divine Love” gaan je daarbij BEGELEIDEN. Het hele jaar door. Elke 22e van de maand gedurende 2022 is het speeltijd. Online via Zoom. Met de Licht Codes. Er is geen plan. Het gaat vanuit de FLOW. Zo kunnen we CREËREN in het moment. En laten we de Licht Codes spreken, zingen, klanken, dansen, stilzijn en fluisteren.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten. Op de 22e van elke maand. Om samen een WERELD te creëren gevuld met LIEFDESLICHT. Kom JIJ SPELEN ? Zodat MAGIE kan ontstaan. Zodat jij elke “Quality of DIVINE LOVE” kan omarmen. Omdat dit is WIE JIJ BENT.

💜 DIVINE LOVE 💜

Dus als het kind in jezelf opgewonden is, aangeraakt wordt dan zien we elkaar vast ergens in 2022. De Licht Codes laten steeds meer hun LICHT SCHIJNEN. Omdat ze heel veel te vertellen hebben. En ik ben net zo nieuwsgierig als jij. ENGELEN begeleiden mij, maar ik ken hun SCRIPT ook niet. Dat is het mooie en de FUN FACTOR. Om ons te VERRASSEN. Want zo kan MAGIE ontstaan. Dat maakte mij zo HAPPY om deze REIS door 2022 te creëren. Ik voel de SPARKELING van de Licht Codes. Elke keer als ik ze ZIE. Dan voel ik hun BLIJHEID. En BEN ik weer dat KIND.

Dank je wel voor het lezen. Ik wens je een prachtig weekend, vol met LIEFDE en BLIJHEID. En een prachtige start van 2022. Vooral vanuit en in RUST.

Vanuit Goddelijke Liefde (Divine Love)

HelenaHeArt (Ellen)💞

Spelen met de Lichtcodes ….
Reacties zijn gesloten.