Jaarlegging Codes of Light 2022

Jaarlegging Codes of Light 2022

Card Deck Divine Love with Year’s theme: Omniscience (99)

Een heel nieuw jaar ligt voor ons. Met nieuwe mogelijkheden, dromen, verlangens en uitdagingen. De Licht Codes inspireren mij, maken me blij en laten mij voelen dat er heel veel mogelijk is. De Jaarlegging voor 2022 uit het CardDeck “160 Qualities of Divine Love” ontstond dan ook spontaan. Het Jaar Thema is: ALWETENDHEID / OMNISCIENCE .

Neem even rustig de tijd voor jezelf. Adem een paar keer diep in en rustig uit. Leg dan een hand op je Hart en vraag of je die informatie en antwoorden mag ontvangen welke voor de desbetreffende maand nodig zijn. Laat alles gebeuren wat mag gebeuren. Laat ontstaan wat mag ontstaan. Schrijf op wat er gedeeld wil worden. Ga zingen, dansen of schilderen als je voelt dat dit NU gedeeld wil worden. Wees stil als dat goed voelt voor je. Weet dat alles mogelijk is. Alles is goed. Graag deel ik hieronder de Licht Code per maand met bijbehorende kwaliteit. Het nummer tussen de haakjes onder de kaart () correspondeert met het nummer van de kaart behorende bij het Card Deck. Het gaat erom wat de Licht Codes jou willen vertellen. Welke boodschappen jij mag ontvangen voor de maand waarop jij afstemt. Probeer om je denken, je mind even ‘uit te zetten’ en te luisteren naar de stille fluistering van je Hart. Of wellicht een andere stem die je hoort, van je Hogere Zelf, je eigen Engel, één van je Gidsen of begeleiders. Weet dat alles mogelijk is als jij je openstelt voor het onbekende. Dan kan Magie ontstaan. Heb je vragen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik hoop dat je geniet van de speelsheid van de Licht Codes en de boodschappen die je mag ontvangen. In welke vorm dan ook. Aan het einde van elke maand plaats ik de tekst, die ik zelf door heb gekregen erbij. De tekst van het Jaar Thema plaats ik er nu al bij.

JAAR THEMA 2022

Jaar Thema: Omniscience / Alwetendheid (99)

Alwetendheid / Omniscience (99)

Jij sprankelende , stralende STER, afkomstig van een sterrenvolk hier ver vandaan. Jij bent hier om je Licht te laten stralen als een flonkelende STER. Vanuit jouw KERN draag jij Liefdevolle energie naar buiten. De KENNIS en WIJSHEID die in je zit mag nu gedeeld worden op een veel groter terrein. Voel en ervaar dat jouw Lichtstralen steeds verder reiken. Er zijn geen beperkingen. Jij bent grenzeloos. De Wijze voorouders spreken door jouw heen, vertrouw hen in dat wat ze doorgeven. Stem af op de BRON, in jezelf en voel de Codes tot leven komen. In beweging, in dans, in schilderen of in tekenen. Maar ook hele andere aspecten mogen naar buiten komen. Dingen die nieuw zijn, waarvan je niet wist dat je ze in je had. Als jij jouw STER laat stralen, steek je onbewust het vlammetje van anderen aan. Stel je maar eens voor hoe mooi het zou zijn als al die prachtige STERREN samen STRALEN. Hoe bijzonder. En het mooie is; je hoeft er niets voor te doen, want het gebeurd al. JIJ STRAALT als een STER.

(12-01-2022 HelenaHeArt 💜)

JANUARI 2022

January: Expansion / Uitbreiding (49)

Expansion / Uitbreiding (49)

Vanuit je Kern en Bron mag JIJ groeien en je verdere stappen zetten op het pad van Zelfrealisatie. Je mag klein beginnen, maar weet dat je veel groter bent dan je wellicht in de gaten hebt. Eerst in een cirkel, maar al snel zul je merken dat je voeten je op hele andere paden zullen brengen. Durf JIJ je voeten te volgen, wetende dat er Engelen rondom je heen staan, zijn, vliegen, die je begeleiden. Kleine uitstapjes worden grote belevenissen. Zo kun JIJ groter en groter worden. Zal jouw Licht zich uitbreiden naar anderen, naar andere dimensies en andere Universa. Weet dat je op je reis nooit alleen bent, want velen groeien met je mee. Jij wijst ze de weg, je gaat hen voor. Als jouw Lichtveld zich uitbreidt wordt als vanzelf je energieveld groter en groter. Het mag en kan op een luchtige, speelse manier. Als een vlinder fladderend, stralend en vooral onbegrensd. Maak je los uit bewegingen die je in- en beperken. Jij bent zoveel meer als het aankomt op wat er in jouw Kern / Bron zit. Steek het Vuur aan en EXPAND.

(17-01-2022 doorgegeven door mijn gidsen)

FEBRUARI 2022

February: Revealment / Onthulling (155)

Revealment / Onthulling (155)

Zie mij als de sleutel, die toegang heeft tot een potentieel waarvan je nog niet de totale zichtbaarheid helder hebt. Er liggen zaken voor je in het verschiet die onthult zullen worden. De verbindingen van die onthullingen liggen op een ander vlak dan de Aarde. Ook al is het een Rode Aarde dag, Toon 1 (vanuit de Maya kalender) als deze boodschap doorgegeven wordt, door een nieuwe Gids van Ellen (HelenaHeArt). Weet dan dat de onthullingen op en in andere velden zullen liggen. Ga maar naar de Kern van deze Licht Code. Het allereerste begin en zien hoe jij gegroeid bent. De Codes verwijzen je naar sterrenstelsels hier ver vandaan. De sterrenvolkeren willen zich nog meer met je gaan verbinden. Het kunnen hele kleine speldenprikjes zijn of grote sleutels. Jij hebt het in je om deze Codes te ontgrendelen, te ontcijferen. 7 Sleutels, 7 Codes om bij verborgen schatten te komen. Ga op zoek naar die schatten en verwelkom ze hier op Aarde. Hoe meer Licht Codes er ontgrendeld worden, hoe meer Licht er hier zal komen, hoe Lichter de Aarde. Het Licht zal het donker omarmen, zo kan er een prachtig nieuw Lichtveld ontstaan en kunnen er op de Nieuwe Aarde, nieuwe projecten ontstaan. Projecten waarin iedereen met zijn eigen Licht Code sleutels bij draagt aan de creatie daarvan. Ook hier zal het eerst in het klein beginnen om daarna te groeien. Laat de Licht Code van Februari je ondersteunen om datgene aan jouw te onthullen wat nodig is. Om jouw te ondersteunen om te groeien in jouw Licht Kracht.

Let it REVEAL. Laat het zich maar ONTHULLEN.

(Doorgegeven via Vesunna 4-2-2022)

u ka ana ey … tu sana ya … ti ku seya … te kala … ki na tu … esa …. (Licht Taal die doorkwam tijdens tekenen/schrijven)

MAART 2022

March: Exemplification / Voorbeeld (48)

Exemplification / Voorbeeld (48)

Vanuit het niets ben Jij ontstaan en mag jij je Licht verspreiden. Het maakt dat jij Uniek bent, dat er heel veel mogelijkheden zijn om Jouw Pad te bewandelen. Hoe zou het voor je voelen om een Pad te volgen dat helemaal niet jouw Pad is? Juist door dat Pad te volgen zul je er achter komen. Als jij IN-TUNE blijft met je Unieke Zelf dan klopt alles en volgen acties elkaar op. Als er zaken komen waarbij je heel duidelijk voelt dat je niet in-tune bent, dan weet je dat je op het Pad zit dat je verder van je Hart af brengt. Door iedere keer weer IN te TUNEN op je Hart, je innerlijke Wijsheid, weet je wanneer je weer op “jouw Pad” zit. Het maakt helemaal niet uit hoeveel verschillende ‘afslagen’ je neemt. Ieder afslag zal je Wijzer maken. Iedere afslag zal je nieuwe facetten van het leven laten zien. Uiteindelijk zal iedere afslag die jij genomen hebt je dichter bij jezelf brengen. Hoe dichter Jij bij JEZELF blijft hoe meer Jij een VOORBEELD kunt zijn. In eerste instantie een voorbeeld voor jezelf en daarna een voorbeeld voor anderen.

Door een voorbeeld voor jezelf te zijn, leer je om te luisteren naar wat je Hart je ingeeft. Leer te luisteren naar je impulsen. Kun je openstaan voor de ‘berichten’ uit andere dimensies. Door trouw te blijven aan jezelf en aan je Unieke Zijn, kun je alleen maar een voorbeeld geven. Door het VOORBEELD te Zijn.

(Doorgegeven door Vesunna, HelenaHeArt 01-03-2022)

APRIL 2022

April: Support / Ondersteuning (131)

Support / Ondersteuning (131)

Vanuit je LichtKracht ben je hier op Aarde om je vleugels te spreiden, wetende dat je ondersteund wordt. Maar ook dat jij die persoon bent, die ondersteuning geeft en biedt. Vanuit je Kern en jouw Bron zul je vele paden bewandelen en allerlei zielen tegenkomen die je aanraakt met jouw Licht. Je kunt op deze manier bijdragen aan groei en ontwikkeling. Hierdoor krijg jij, door jouw ondersteuning, op diezelfde manier ondersteuning en support op je eigen weg. Zo helpen we elkaar. Zo kunnen we delen en zo kan een ieder op zijn / haar eigen manier helen. Als een vlinder fladder je door de ruimte, je transformatie is in volle gang. Raadpleeg alle informatiebronnen die je tegen komt. Vraag hulp aan de Elfjes, vraag hulp aan de Engelen. Met name Aartsengel Uriël is NU bereid om je te ondersteunen. Met zijn grote Licht is hij bij je en houdt zijn vlam brandend. Vuurvliegjes begeleiden je weg door de ‘donkere stukken’ en ze Lichten het pad op, terwijl ze hun lied zingen. Luister naar hun fluisteringen, luister naar hun aanwijzingen. Ze dansen om je heen. De Koningin van het Bijenvolk is als een gids voor je. Ook zij heeft boodschappen voor jou. Boodschappen die je ondersteunen. Luister naar haar ‘zoemende’ geluid en hoor haar wensen voor jou. Zie hier de ondersteuning op hele andere vlakken. Hier dierenrijk helpt, de Engelen helpen je net zoals de mensen om je heen jou helpen.

SUPPORT is overal … als je het wilt en kunt zien.

(Doorgegeven door Vesunna, HelenaHeArt, 07-04-2022 13.55)

MEI 2022

May: Metamorphosis / Metamorfose (152)

Metamorphosis / Metamorfose (152)

Hoeveel Metamorfoses heb je al ondergaan in je leven wat zich op dit moment, NU afspeelt? Hoeveel en hoevaak ben je al veranderd? Veranderd van gedachten, veranderd met keuzes, veranderd van maskers en/of kostuums. Zou de mooiste Metamorfose ook gewoon de beste kunnen zijn en iets waar je eigenlijk niets voor hoeft te doen? Omdat jij geen kostuums, maskers of wat nog meer nodig hebt om gewoon JEZELF te zijn.

Vanuit een oneindige KrachtBron word jij gevoed en gesteund. Je wortels krijgen de voeding van Moeder Aarde, waarin alles aanwezig is. Zodat jij kunt groeien, je zaadjes kunt planten en waar ideëen naar buiten kunnen komen. Als die zaadjes en ideëen langzaam gaan groeien, door de stralende LichtBron boven jou, voel je de energie borrelen en bruisen. Ieder zaadje vindt op zijn/haar eigen weg, het pad naar boven, naar het Licht toe. Iedere bloem, plant, boom, dier en zo ook JIJ, krijgt op deze manier voldoende tijd om zijn/haar unieke pad te vinden. Laat je Licht tot bloei komen, voel je tintelende stralen, voel je vibrate, kijk met de ogen van een kind en ga op ontdekkingsreis. Er is heel veel mogelijk en er zijn meerdere paden om te bewandelen.

Vanuit je verbondenheid met je eigen Kr8Bron (zie de lemmiscaat op de Lichtcode onder deze tekst) weet je NU, dat je het kunt. En zie dan maar eens voor je, hoe van vanuit dat zaadje dat jij zelf ooit eens was een prachtige bloem tot bloei is gekomen. Kijk dan eens om je heen in de bloemenwei en zie daar je familie staan. Zie hoe divers ze zijn, hoe mooi, hoe lief en zie ze stralen. Iedere bloem heeft zijn/haar eigen kleur, geur, grootte en vorm. En allemaal doen ze er toe. Allemaal dragen ze bij aan het mooier maken van Moeder Aarde. Zodat Licht kan stralen in alle kleuren van de Regenboog. Als wij net als de bloemen in de bloemenwei, zo met en naast elkaar kunnen samenzijn, dan pas kan de echte Metamorfose plaatsvinden en kan ook de planeet Aarde een ware METAMORFOSE ondergaan. Door zorgzaam, liefdevol en met aandacht voor onze eigen Bloem te zorgen, dragen we daar allemaal aan bij. Gewoon door te Zijn. Een STRALENDE BLOEM.

Doorgegeven op Bevrijdingsdag, door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya, HelenaHeArt 05-05-2022)

JUNI 2022

June: Mentorship / Raadgever (92)

Mentorship / Raadgever (92)

Luisterend naar je eigen Innerlijke Stem, volg je jouw pad en de adviezen van je Raadgever. Jij weet Zelf heel goed wat nodig is. Op elk moment in je leven, op elke afslag, op elke kruispunt kun jij even stilstaan en de tijd nemen om naar je Raadgever te luisteren. Hoor de stille woorden, hoor de oer oude klanken, zie de symbolen en neem zo de besluiten om weer verder te gaan. Ook als je langer stil wilt staan, om rust te nemen is het goed. Wil je gaan liggen om nog dieper te kijken of op andere levels te luisteren en berichten te ontvangen, weet dat je Raadgever Wijs is. Volg zijn of haar adviezen. Als je wilt weten of je Raadgever een mannelijke of vrouwelijke energie is, vraag het maar. Sta er niet van te kijk dat het een wisselende energie kan zijn, omdat ook Jij in tuned op verschillende energie golven. Weet dat je Raadgever jouw Mentor is. Blijf trouw aan jezelf. Jij bent je eigen Raadgever.

BE your own Mentorship. OWN your Mentorship.

Doorgegeven door Vesunna, HelenaHeArt 05-06-2022 ( 666 portaal is open)

JULI 2022

July: Will / Wilskracht (142)

Will / Wilskracht (142)

Stem af op je eigen Centrum en voel de tinteling, de sprankeling die er in jou borrelt. Laat de ideëen die hier opborrelen maar naar buiten komen. Jij hebt de Wilskracht om te stralen. Stuur je ideëen met de Sterren het Universum in en laat de creativiteit maar stromen. Blijf je verwonderen over de verschillende manifestatievormen van je ideëen. Hoe meer open Jij staat, hoe groter de verwondering. Divine Will zal je ondersteunen en je op plaatsen brengen die je nog niet kent. Wellicht nodigen de ZeeSterren je uit om naar de Zee te gaan of voor een reis naar een andere Galactisch Centrum. Jij hebt de Wilskracht diep in jezelf zitten om aan te boren. Voel maar eens als deze motor gaat draaien wat voor een Vortex er ontstaat. Jij bent de Creator en de ZeeSter. De Sterren van de Zee en het Universum geven je antwoorden. Luister naar wat ze jou willen vertellen. Jouw Wilskracht daagt je uit om de Zee in te duiken en de diepte in te gaan of gewoon op het Strand te blijven om ZeeSterren te zoeken die je misschien wel veel meer vertellen dan Jij ooit had gedacht. Soms is het nodig om nog even de diepte in te duiken, maar de Nieuwe Tijd nodigt je vooral ook uit om het met Vrolijkheid, Luchtigheid, Speelsheid en Blijheid te onderzoeken. De Sterren van de Zee en het Universum wensen je een fijne zomermaand Juli toe. Geniet van de Zon op jouw pad. Divine WILL zal je ondersteunen.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya , HelenaHeArt, 04-07-2022 11:44

AUGUSTUS 2022

August: Integrity / Integriteit (77)

Integrity / Integriteit (77)

Het enige dat jij hoeft te doen is rust te nemen voor jezelf in deze zomermaand. Rust nemen om te luisteren naar je Hart, je Hogere Zelf en Integer te zijn voor jezelf. Voel de zachte trillingen van de Liefdevolle golfjes van energie om je heen. Ze wassen je energetisch schoon. Daarna krijg je een beschermende laag van Helende Energie om je heen, wat kan voelen als een mantel van Liefde. Voel en ervaar zelf maar van wie deze mantel afkomstig is. Omhul je in deze beschermende energie, koester jezelf en vraag dan aan jezelf: ‘Hoe ga ik om met Integriteit? Wat doet deze Integriteit met mij?’

Blijf ik ondanks alles wat er op dit moment speelt in de wereld, trouw aan mezelf, trouw aan mijn Hart? En op de dag dat deze boodschap doorkomt, is het volgens de Maya’s een poortdag en dag van de Rode Aarde. (die o.a. staat voor de synchroniciteit in je leven) De Aarde waar jij NU bent, vraagt je om naar haar te luisteren, net zoals je naar je Hart en je Hogere Zelf luistert. Zo ben jij verbonden en kun je het kanaal zijn waardoor alle signalen binnenkomen. Al luisterend naar deze signalen, volg jij je Hart en lopen je voeten het Pad. En kom jij precies op die plekken waar jij op dat moment mag ZIJN. Zodat jouw Ziel kan groeien en zich verder ontplooien. Dat is wat Integriteit met en voor jou kan doen. Heb een mooie zomermaand.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya, HelenaHeart 3-8-2022 Poortdag Maya’s, Kin 77

Hoe bijzonder als ik dit laatste opschrijf en mij besef dat kaart Integriteit / Integrity het nummer 77 heeft. Iets met synchroniciteit??

SEPTEMBER 2022

September: Awareness / Bewustzijn (8)

Awareness / Bewustzijn ( 8)

Door Bewust te Zijn, wie JIJ bent ga je meer en meer Leven vanuit je Hart. Je zult Bewuster keuzes maken en steeds beter voelen of je op het ‘Goede Pad’ zit. Vanuit je eigen Bron kun je dan vervolgens de Wijsheid naar boven laten komen, die er al heel lang zit. Vertrouw erop dat, ook al lijkt het vreemd wat er boven komt borrelen, dit een Wijsheid is van heel lang geleden. Die Wijsheid wil gedeeld worden met de Wereld en mag naar alle windrichtingen uitgestrooid worden. Diegenen die er klaar voor zijn, zullen die informatie ontvangen die nodig is voor hun eigen groei. Als JIJ met jouw gehele Bewustzijn afstemt op de Bron dan kan het gaan stromen en komt Overvloed naar je toe. Overvloed is er al. BE AWARE of it. Een mooie septembermaand vol met BEWUST ZIJN.

Doorgegeven door Vesunna, HelenaHeArt, 07-09-2022 14.22

OKTOBER 2022

October: Community / Gemeenschap (22)

Community / Gemeenschap (22)

Vanuit je eigen Bron, jouw Kern begint alles. Door je focus naar binnen te richten kun je luisteren naar wat je Bron wil onthullen. Langzaam kunnen alle ideëen naar buiten stromen om te delen met je medezielen om je heen. Gelijkgestemden met wie jij de Nieuwe Aarde vorm wilt gaan geven. Gelijkgestemden met wie jij een nieuwe Gemeenschap wilt gaan vormen. Gelijkgestemden die hetzelfde nastreven als jezelf. Een Gemeenschap gebaseerd op gelijkwaardigheid vanuit Vertrouwen en waar Liefde, Harmonie en Blijheid basisvoorwaarden zijn. Vanuit deze Gemeenschap kan er nieuw LiefdesLicht over de Nieuwe Aarde gaan stromen. Voelbaar als een briesje in het begin, maar al snel uitwaaiend als een wervelwind. Iedereen die openstaat voor deze nieuwe vormen van Gemeenschappen zal uitgenodigd worden om deel te nemen. Onderzoek vooral bij jezelf, bij en in je eigen Bron wat JIJ belangrijk vindt en zou willen bijdragen in een nieuw vorm te geven Gemeenschap. Hoe zou jouw COMMUNITY eruit zien??

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya, 2-10-2022 14.33

NOVEMBER 2022

November: Loyalty / Loyaliteit / Trouw (89)

Loyalty / Loyaliteit / Trouw (89)

Daar sta je dan, in het Middelpunt van het Universum. Trots en fier. Hoe je het ook wend of keert, JIJ bent dat Middelpunt. Van daaruit dans je door het Leven en volg jij je Pad. Zolang je Trouw blijft aan jezelf, zul je merken dat welke afslag jij ook neemt, je altijd geleid wordt. Er zullen altijd Engelen zijn die je de weg wijzen. Die Licht stralen als het op sommige plekken of plaatsen wat donker is. Er is altijd een bedding waar je gekoesterd wordt, waar er voor je gezorgd wordt en waar er mensen voor je klaar staan. Jij bent je eigen Koning of Koningin. Zet nu je Kroon maar op, want deze is er voor jouw. Soms zul je je veilig voelen in je mannelijke energie en wil je ondernemen en in actie komen. Het volgende moment wil je alleen maar Zijn en ontvangen, omdat de vrouwelijke energie zich op dat moment meer in jou manifesteert. Weet dan dat alles goed is en precies zoals het hoort te zijn. Zolang jij Trouw blijft aan jezelf. Deze novembermaand mag jij LOYALTY omarmen en het laten Zijn.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya 1-11-2022

DECEMBER 2022

December: Stability / Stabiliteit / Standvastigheid (127)

Stability / Stabiliteit / Standvastigheid ( 127)

Deze laatste maand van het jaar 2022 nodigt je uit om Standvastig en Stabiel te blijven. Ook al dagen de wereld, de omgeving waar jij bent of de mensen om je heen je giga uit. Ga naar dat Ankerpunt in jezelf, jouw basis en voel maar eens hoe fijn het daar is. Voel de prettige warme energie die daar aanwezig is. Misschien wil je wel even bij een warme kachel zitten om het ook daadwerkelijk te voelen. Vooral fijn mocht je het koud hebben of als je kilte voelt. Door goed voor jezelf te zorgen, voeding te geven aan je eigen ziel, krijg jij de mogelijkheid om te groeien. Vanuit een Stabiele basis begint de dans van het Leven en beweeg jij je door het Leven. Voel hoe je gesteund wordt door verschillende energieën vanuit de Natuur. Elfen, deva’s, kabouters maar ook het mineralenrijk is heel dichtbij je. Ze zullen je voeden op een andere manier dan dat jij gewend bent. Maak contact met hen en sta open voor hun bijzondere adviezen. Door in de Natuur te zijn ben je bij en op Moeder Aarde. Zij draagt bij aan jouw Stabiliteit. Zij zorgt ervoor dat je Standvastig door deze December maand en jouw Leven wandelt. Hoe staat het met jouw STABILITY?

Hieronder de Hele Jaarlegging zoals die getrokken is op 10-01-2022. (HelenaHeArt)

Jaarlegging Divine Love Light Codes 10-01-2022 (HelenaHeArt)
Reacties zijn gesloten.