Jaarlegging Codes of Light 2022

Jaarlegging Codes of Light 2022

Card Deck Divine Love with Year’s theme: Omniscience (99)

Een heel nieuw jaar ligt voor ons. Met nieuwe mogelijkheden, dromen, verlangens en uitdagingen. De Licht Codes inspireren mij, maken me blij en laten mij voelen dat er heel veel mogelijk is. De Jaarlegging voor 2022 uit het CardDeck “160 Qualities of Divine Love” ontstond dan ook spontaan. Het Jaar Thema is: ALWETENDHEID / OMNISCIENCE .

Neem even rustig de tijd voor jezelf. Adem een paar keer diep in en rustig uit. Leg dan een hand op je Hart en vraag of je die informatie en antwoorden mag ontvangen welke voor de desbetreffende maand nodig zijn. Laat alles gebeuren wat mag gebeuren. Laat ontstaan wat mag ontstaan. Schrijf op wat er gedeeld wil worden. Ga zingen, dansen of schilderen als je voelt dat dit NU gedeeld wil worden. Wees stil als dat goed voelt voor je. Weet dat alles mogelijk is. Alles is goed. Graag deel ik hieronder de Licht Code per maand met bijbehorende kwaliteit. Het nummer tussen de haakjes onder de kaart () correspondeert met het nummer van de kaart behorende bij het Card Deck. Het gaat erom wat de Licht Codes jou willen vertellen. Welke boodschappen jij mag ontvangen voor de maand waarop jij afstemt. Probeer om je denken, je mind even ‘uit te zetten’ en te luisteren naar de stille fluistering van je Hart. Of wellicht een andere stem die je hoort, van je Hogere Zelf, je eigen Engel, één van je Gidsen of begeleiders. Weet dat alles mogelijk is als jij je openstelt voor het onbekende. Dan kan Magie ontstaan. Heb je vragen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik hoop dat je geniet van de speelsheid van de Licht Codes en de boodschappen die je mag ontvangen. In welke vorm dan ook. Aan het einde van elke maand plaats ik de tekst, die ik zelf door heb gekregen erbij. De tekst van het Jaar Thema plaats ik er nu al bij.

JAAR THEMA 2022

Jaar Thema: Omniscience / Alwetendheid (99)

Alwetendheid / Omniscience (99)

Jij sprankelende , stralende STER, afkomstig van een sterrenvolk hier ver vandaan. Jij bent hier om je Licht te laten stralen als een flonkelende STER. Vanuit jouw KERN draag jij Liefdevolle energie naar buiten. De KENNIS en WIJSHEID die in je zit mag nu gedeeld worden op een veel groter terrein. Voel en ervaar dat jouw Lichtstralen steeds verder reiken. Er zijn geen beperkingen. Jij bent grenzeloos. De Wijze voorouders spreken door jouw heen, vertrouw hen in dat wat ze doorgeven. Stem af op de BRON, in jezelf en voel de Codes tot leven komen. In beweging, in dans, in schilderen of in tekenen. Maar ook hele andere aspecten mogen naar buiten komen. Dingen die nieuw zijn, waarvan je niet wist dat je ze in je had. Als jij jouw STER laat stralen, steek je onbewust het vlammetje van anderen aan. Stel je maar eens voor hoe mooi het zou zijn als al die prachtige STERREN samen STRALEN. Hoe bijzonder. En het mooie is; je hoeft er niets voor te doen, want het gebeurd al. JIJ STRAALT als een STER. (12-01-2022 HelenaHeArt 💜)

JANUARI 2022

January: Expansion / Uitbreiding (49)

FEBRUARI 2022

February: Revealment / Onthulling (155)

MAART 2022

March: Exemplification / Voorbeeld (48)

APRIL 2022

April: Support / Ondersteuning (131)

MEI 2022

May: Metamorphosis / Metamorfose (152)

JUNI 2022

June: Mentorship / Raadgever (92)

JULI 2022

July: Will / Wilskracht (142)

AUGUSTUS 2022

August: Integrity / Integriteit (77)

SEPTEMBER 2022

September: Awareness / Bewustzijn (8)

OKTOBER 2022

October: Community / Gemeenschap (22)

NOVEMBER 2022

November: Loyalty / Loyaliteit / Trouw (89)

DECEMBER 2022

December: Stability / Stabiliteit / Standvastigheid (127)

Hieronder de gehele Jaarlegging zoals die getrokken is op 10-01-2022. (HelenaHeArt)

Jaarlegging Divine Love Light Codes 10-01-2022 (HelenaHeArt)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *