Jaarlegging Codes of Light 2022

Jaarlegging Codes of Light 2022

Card Deck Divine Love with Year’s theme: Omniscience (99)

Een heel nieuw jaar ligt voor ons. Met nieuwe mogelijkheden, dromen, verlangens en uitdagingen. De Licht Codes inspireren mij, maken me blij en laten mij voelen dat er heel veel mogelijk is. De Jaarlegging voor 2022 uit het CardDeck “160 Qualities of Divine Love” ontstond dan ook spontaan. Het Jaar Thema is: ALWETENDHEID / OMNISCIENCE .

Neem even rustig de tijd voor jezelf. Adem een paar keer diep in en rustig uit. Leg dan een hand op je Hart en vraag of je die informatie en antwoorden mag ontvangen welke voor de desbetreffende maand nodig zijn. Laat alles gebeuren wat mag gebeuren. Laat ontstaan wat mag ontstaan. Schrijf op wat er gedeeld wil worden. Ga zingen, dansen of schilderen als je voelt dat dit NU gedeeld wil worden. Wees stil als dat goed voelt voor je. Weet dat alles mogelijk is. Alles is goed. Graag deel ik hieronder de Licht Code per maand met bijbehorende kwaliteit. Het nummer tussen de haakjes onder de kaart () correspondeert met het nummer van de kaart behorende bij het Card Deck. Het gaat erom wat de Licht Codes jou willen vertellen. Welke boodschappen jij mag ontvangen voor de maand waarop jij afstemt. Probeer om je denken, je mind even ‘uit te zetten’ en te luisteren naar de stille fluistering van je Hart. Of wellicht een andere stem die je hoort, van je Hogere Zelf, je eigen Engel, één van je Gidsen of begeleiders. Weet dat alles mogelijk is als jij je openstelt voor het onbekende. Dan kan Magie ontstaan. Heb je vragen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik hoop dat je geniet van de speelsheid van de Licht Codes en de boodschappen die je mag ontvangen. In welke vorm dan ook. Aan het einde van elke maand plaats ik de tekst, die ik zelf door heb gekregen erbij. De tekst van het Jaar Thema plaats ik er nu al bij.

JAAR THEMA 2022

Jaar Thema: Omniscience / Alwetendheid (99)

Alwetendheid / Omniscience (99)

Jij sprankelende , stralende STER, afkomstig van een sterrenvolk hier ver vandaan. Jij bent hier om je Licht te laten stralen als een flonkelende STER. Vanuit jouw KERN draag jij Liefdevolle energie naar buiten. De KENNIS en WIJSHEID die in je zit mag nu gedeeld worden op een veel groter terrein. Voel en ervaar dat jouw Lichtstralen steeds verder reiken. Er zijn geen beperkingen. Jij bent grenzeloos. De Wijze voorouders spreken door jouw heen, vertrouw hen in dat wat ze doorgeven. Stem af op de BRON, in jezelf en voel de Codes tot leven komen. In beweging, in dans, in schilderen of in tekenen. Maar ook hele andere aspecten mogen naar buiten komen. Dingen die nieuw zijn, waarvan je niet wist dat je ze in je had. Als jij jouw STER laat stralen, steek je onbewust het vlammetje van anderen aan. Stel je maar eens voor hoe mooi het zou zijn als al die prachtige STERREN samen STRALEN. Hoe bijzonder. En het mooie is; je hoeft er niets voor te doen, want het gebeurd al. JIJ STRAALT als een STER.

(12-01-2022 HelenaHeArt 💜)

JANUARI 2022

January: Expansion / Uitbreiding (49)

Expansion / Uitbreiding (49)

Vanuit je Kern en Bron mag JIJ groeien en je verdere stamen zetten op het pad van Zelfrealisatie. Je mag klein beginnen, maar weet dat je veel groter bent dan je wellicht in de gaten hebt. Eerst in een cirkel, maar al snel zul je merken dat je voeten je op hele andere paden zullen brengen. Durf JIJ je voeten te volgen, wetende dat er Engelen rondom je heen staan, zijn, vliegen, die je begeleiden. Kleine uitstapjes worden grote belevenissen. Zo kun JIJ groter en groter worden. Zal jouw Licht zich uitbreiden naar anderen, naar andere dimensies en andere Universa. Weet dat je op je reis nooit alleen bent, want velen groeien met je mee. Jij wijst ze de weg, je gaat hen voor. Als jouw Lichtveld zich uitbreidt wordt als vanzelf je energieveld groter en groter. Het mag en kan op een luchtige, speelse manier. Als een vlinder fladderend, stralend en vooral onbegrensd. Maak je los uit bewegingen die je in- en beperken. Jij bent zoveel meer als het aankomt op wat er in jouw Kern / Bron zit. Steek het Vuur aan en EXPAND.

(17-01-2022 doorgegeven door mijn gidsen)

FEBRUARI 2022

February: Revealment / Onthulling (155)

Revealment / Onthulling (155)

Zie mij als de sleutel, die toegang heeft tot een potentieel waarvan je nog niet de totale zichtbaarheid helder hebt. Er liggen zaken voor je in het verschiet die onthult zullen worden. De verbindingen van die onthullingen liggen op een ander vlak dan de Aarde. Ook al is het een Rode Aarde dag, Toon 1 (vanuit de Maya kalender) als deze boodschap doorgegeven wordt, door een nieuwe Gids van Ellen (HelenaHeArt). Weet dan dat de onthullingen op en in andere velden zullen liggen. Ga maar naar de Kern van deze Licht Code. Het allereerste begin en zien hoe jij gegroeid bent. De Codes verwijzen je naar sterrenstelsels hier ver vandaan. De sterrenvolkeren willen zich nog meer met je gaan verbinden. Het kunnen hele kleine speldenprikjes zijn of grote sleutels. Jij hebt het in je om deze Codes te ontgrendelen, te ontcijferen. 7 Sleutels, 7 Codes om bij verborgen schatten te komen. Ga op zoek naar die schatten en verwelkom ze hier op Aarde. Hoe meer Licht Codes er ontgrendeld worden, hoe meer Licht er hier zal komen, hoe Lichter de Aarde. Het Licht zal het donker omarmen, zo kan er een prachtig nieuw Lichtveld ontstaan en kunnen er op de Nieuwe Aarde, nieuwe projecten ontstaan. Projecten waarin iedereen met zijn eigen Licht Code sleutels bij draagt aan de creatie daarvan. Ook hier zal het eerst in het klein beginnen om daarna te groeien. Laat de Licht Code van Februari je ondersteunen om datgene aan jouw te onthullen wat nodig is. Om jouw te ondersteunen om te groeien in jouw Licht Kracht.

Let it REVEAL. Laat het zich maar ONTHULLEN.

(Doorgegeven via Vesunna 4-2-2022)

u ka ana ey … tu sana ya … ti ku seya … te kala … ki na tu … esa …. (Licht Taal die doorkwam tijdens tekenen/schrijven)

MAART 2022

March: Exemplification / Voorbeeld (48)

Exemplification / Voorbeeld (48)

Vanuit het niets ben Jij ontstaan en mag jij je Licht verspreiden. Het maakt dat jij Uniek bent, dat er heel veel mogelijkheden zijn om Jouw Pad te bewandelen. Hoe zou het voor je voelen om een Pad te volgen dat helemaal niet jouw Pad is? Juist door dat Pad te volgen zul je er achter komen. Als jij IN-TUNE blijft met je Unieke Zelf dan klopt alles en volgen acties elkaar op. Als er zaken komen waarbij je heel duidelijk voelt dat je niet in-tune bent, dan weet je dat je op het Pad zit dat je verder van je Hart af brengt. Door iedere keer weer IN te TUNEN op je Hart, je innerlijke Wijsheid, weet je wanneer je weer op “jouw Pad” zit. Het maakt helemaal niet uit hoeveel verschillende ‘afslagen’ je neemt. Ieder afslag zal je Wijzer maken. Iedere afslag zal je nieuwe facetten van het leven laten zien. Uiteindelijk zal iedere afslag die jij genomen hebt je dichter bij jezelf brengen. Hoe dichter Jij bij JEZELF blijft hoe meer Jij een VOORBEELD kunt zijn. In eerste instantie een voorbeeld voor jezelf en daarna een voorbeeld voor anderen.

Door een voorbeeld voor jezelf te zijn, leer je om te luisteren naar wat je Hart je ingeeft. Leer te luisteren naar je impulsen. Kun je openstaan voor de ‘berichten’ uit andere dimensies. Door trouw te blijven aan jezelf en aan je Unieke Zijn, kun je alleen maar een voorbeeld geven. Door het VOORBEELD te Zijn.

(Doorgegeven door Vesunna, HelenaHeArt 01-03-2022)

APRIL 2022

April: Support / Ondersteuning (131)

Support / Ondersteuning (131)

Vanuit je LichtKracht ben je hier op Aarde om je vleugels te spreiden, wetende dat je ondersteund wordt. Maar ook dat jij die persoon bent, die ondersteuning geeft en biedt. Vanuit je Kern en jouw Bron zul je vele paden bewandelen en allerlei zielen tegenkomen die je aanraakt met jouw Licht. Je kunt op deze manier bijdragen aan groei en ontwikkeling. Hierdoor krijg jij, door jouw ondersteuning, op diezelfde manier ondersteuning en support op je eigen weg. Zo helpen we elkaar. Zo kunnen we delen en zo kan een ieder op zijn / haar eigen manier helen. Als een vlinder fladder je door de ruimte, je transformatie is in volle gang. Raadpleeg alle informatiebronnen die je tegen komt. Vraag hulp aan de Elfjes, vraag hulp aan de Engelen. Met name Aartsengel Uriël is NU bereid om je te ondersteunen. Met zijn grote Licht is hij bij je en houdt zijn vlam brandend. Vuurvliegjes begeleiden je weg door de ‘donkere stukken’ en ze Lichten het pad op, terwijl ze hun lied zingen. Luister naar hun fluisteringen, luister naar hun aanwijzingen. Ze dansen om je heen. De Koningin van het Bijenvolk is als een gids voor je. Ook zij heeft boodschappen voor jou. Boodschappen die je ondersteunen. Luister naar haar ‘zoemende’ geluid en hoor haar wensen voor jou. Zie hier de ondersteuning op hele andere vlakken. Hier dierenrijk helpt, de Engelen helpen je net zoals de mensen om je heen jou helpen.

SUPPORT is overal … als je het wilt en kunt zien.

(Doorgegeven door Vesunna, HelenaHeArt, 07-04-2022 13.55)

MEI 2022

May: Metamorphosis / Metamorfose (152)

Metamorphosis / Metamorfose (152)

Hoeveel Metamorfoses heb je al ondergaan in je leven wat zich op dit moment, NU afspeelt? Hoeveel en hoevaak ben je al veranderd? Veranderd van gedachten, veranderd met keuzes, veranderd van maskers en/of kostuums. Zou de mooiste Metamorfose ook gewoon de beste kunnen zijn en iets waar je eigenlijk niets voor hoeft te doen? Omdat jij geen kostuums, maskers of wat nog meer nodig hebt om gewoon JEZELF te zijn.

Vanuit een oneindige KrachtBron word jij gevoed en gesteund. Je wortels krijgen de voeding van Moeder Aarde, waarin alles aanwezig is. Zodat jij kunt groeien, je zaadjes kunt planten en waar ideëen naar buiten kunnen komen. Als die zaadjes en ideëen langzaam gaan groeien, door de stralende LichtBron boven jou, voel je de energie borrelen en bruisen. Ieder zaadje vindt op zijn/haar eigen weg, het pad naar boven, naar het Licht toe. Iedere bloem, plant, boom, dier en zo ook JIJ, krijgt op deze manier voldoende tijd om zijn/haar unieke pad te vinden. Laat je Licht tot bloei komen, voel je tintelende stralen, voel je vibrate, kijk met de ogen van een kind en ga op ontdekkingsreis. Er is heel veel mogelijk en er zijn meerdere paden om te bewandelen.

Vanuit je verbondenheid met je eigen Kr8Bron (zie de lemmiscaat op de Lichtcode onder deze tekst) weet je NU, dat je het kunt. En zie dan maar eens voor je, hoe van vanuit dat zaadje dat jij zelf ooit eens was een prachtige bloem tot bloei is gekomen. Kijk dan eens om je heen in de bloemenwei en zie daar je familie staan. Zie hoe divers ze zijn, hoe mooi, hoe lief en zie ze stralen. Iedere bloem heeft zijn/haar eigen kleur, geur, grootte en vorm. En allemaal doen ze er toe. Allemaal dragen ze bij aan het mooier maken van Moeder Aarde. Zodat Licht kan stralen in alle kleuren van de Regenboog. Als wij net als de bloemen in de bloemenwei, zo met en naast elkaar kunnen samenzijn, dan pas kan de echte Metamorfose plaatsvinden en kan ook de planeet Aarde een ware METAMORFOSE ondergaan. Door zorgzaam, liefdevol en met aandacht voor onze eigen Bloem te zorgen, dragen we daar allemaal aan bij. Gewoon door te Zijn. Een STRALENDE BLOEM.

Doorgegeven op Bevrijdingsdag, door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya, HelenaHeArt 05-05-2022)

JUNI 2022

June: Mentorship / Raadgever (92)

JULI 2022

July: Will / Wilskracht (142)

AUGUSTUS 2022

August: Integrity / Integriteit (77)

SEPTEMBER 2022

September: Awareness / Bewustzijn (8)

OKTOBER 2022

October: Community / Gemeenschap (22)

NOVEMBER 2022

November: Loyalty / Loyaliteit / Trouw (89)

DECEMBER 2022

December: Stability / Stabiliteit / Standvastigheid (127)

Hieronder de gehele Jaarlegging zoals die getrokken is op 10-01-2022. (HelenaHeArt)

Jaarlegging Divine Love Light Codes 10-01-2022 (HelenaHeArt)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.