Spelen met de Licht Codes in 2022 …

Spelen met de Licht Codes in 2022 …

Playing with the “Qualities of Divine Love” …..

Het jaar 2022 vraagt natuurlijk om een leuke uitdaging. Want hoe mooi is dit getal met al die 2en. Dus op elke 22e van de maand in 2022 gaan we Spelen met de kaarten van het kaartendek “160 Qualities of Divine Love”. De Licht Code kaarten zullen ons door heel 2022 gaan begeleiden en ondersteunen. Om zo kwaliteiten in onszelf aan te raken, wakker te maken en misschien wel te (her)ontdekken. Wat zeggen deze kwaliteiten ons? Welke boodschappen zitten er in deze kwaliteiten? Wat wil de Licht Code op de kaart ons vertellen?

Hoe meer we ons verbinden met de Licht Code en de kwaliteit die eraan verbonden is, hoe meer die kwaliteit ons laat zien, eigen wordt en we die zo kunnen omarmen. Vooral vanuit het spelende aspect. Op een luchtige manier. Zoals een kind er naar kan kijken en er van daaruit mee gaat spelen. Vanuit allerlei verschillende gezichtspunten.

Creëren van een Liefdesveld op elke 22e van de maand in 2022 …

Heb jij zin om op elke 22e van de maand je te verbinden en te spelen met de Licht Codes en hun kwaliteiten, dan ben je van harte welkom. Het is een online bijeenkomst, dus je hoeft er je huis niet voor uit. Het speelveld is je eigen woonruimte of waar jij je op dat moment dan ook bevindt. Laten we samen op elke 22e van de maand een prachtig Liefdesveld creëren van en met de Licht Codes en zo de wereld steeds Liefdevoller en Lichter maken. Het Liefdesveld is er al, maar het mag nog krachtiger worden. En hoe meer JIJ je LIEFDESLICHT laat stralen en bekrachtigt hoe steviger dit Liefdesveld wordt.

Wanneer: Elke 22e van de maand , met uitzondering van de zomermaanden (zie ook agenda op de voorpagina van Les Vincies)

Tijdsduur: 19:30-21:00 online via zoombijeenkomst

Investering in jezelf: € 22,00 per keer.

Aanmelden: ellen@les-vincies.eu ( hierna krijg je de link van de zoom uitnodiging en de betalingsgegevens)

Het jaar 2022 is opgeteld nummerologisch een 6. De 6 staat o.a. voor dienstbaarheid. Dienstbaar zijn aan jezelf staat voorop. En als je dienstbaar bent aan jezelf, trouw bent aan jezelf draag je daarbij mee aan het welzijn van de wereld. Hoe mooi is dat.

De 160 kaarten van “160 Qualities of Divine Love” is het kaartendek waarmee ik ga spelen dit jaar. Het is geen verplichting om het kaartendek zelf te hebben, maar zou je het leuk vinden om het wel in huis te hebben dan is dit altijd mogelijk. Voor € 77,77 (excl. verzendkosten) is het via mij te koop. Stuur mij een mailtje met je gegevens als je het graag wilt ontvangen.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in 2022 …. om te verbinden met en in het grote Liefdesveld … om ons LiefdesLicht te laten stralen …. vanuit de plaats waar JIJ bent op dat moment in de tijd ….

With Divine Love ….. HelenaHeArt (Ellen)💜💜