Wisdom Keeper of the Heart

Wisdom Keeper of the Heart

Wisdom Keeper of the Heart ( 02-10-2020)

Dag mooi lief kind van het Licht. Als laatste Wisdom Keeper in deze serie van acht, mag ik mijn boodschap met jou delen. En hoe toepasselijk is het als ik mijn bericht wil beginnen, er op de computer het muziek nummer ‘I’ll find my way Home’ begint te spelen. Niets is toeval, het valt ons toe. Synchroniciteit. Want wat is er nu mooier dan dat ik als ‘Wisdom Keeper of the Heart’ jou wil helpen en ondersteunen om je ‘Weg naar huis’, terug te vinden, naar jouw Hart. Zoals velen mij al zijn voor gegaan en jou erop willen wijzen dat alle antwoorden in Jezelf liggen, is het niet altijd gemakkelijk om ook daadwerkelijk naar deze stemmen te luisteren. Het is dan vaak ook de stille fluistering van mijn Licht Code en het Hart dat spreekt. Niet de ‘lawaaierige’ stemmen om je heen. Ja, soms kan ik ineens heel ‘luid en duidelijk’ tot je spreken om je eraan te herinneren om NU de stappen te zetten die nodig zijn. Op jouw eigen Pad van Zelfrealisatie.

Al kijkende naar mijn Licht Code kun je zien dat Jij die ‘Pillar of Light’ bent. Verbonden met Moeder Aarde onder je en de Centrale Zon boven je. Je ziet ook dat je gesteund wordt aan beide kanten. Zie ze als jouw Engelen. Een mannelijke en een vrouwelijke, die je helpen om in balans te blijven. Die je ondersteunen om in Actie te komen als dit nodig is, maar die je ook aangeven als Jij in de Rust en Overgave mag gaan. Wellicht ben Jij je niet altijd bewust van deze prachtige helpers, maar vanuit je Innerlijke Weten, ‘weet’ je dat ze er Zijn. Ze helpen je al je hele leven, op het Pad dat je aan het bewandelen bent. Misschien niet altijd ‘gemakkelijk’, maar wel precies het Pad dat nodig is om jou als prachtig Lichtwezen te laten groeien. Zodat Jij je mooie LiefdesLicht kan laten Stralen.

Ga maar eens met je volledige aandacht naar het Hart in mijn Licht Code. Ga er maar helemaal in en verbind je met dit Hart. Laat alles er maar Zijn als je de verbinding voelt met dit Hart. Alles is goed, precies zoals het is. Zet er geen ‘oordeel’ op, want dan ‘veroordeel’ je jezelf. Mijn Hart heeft geen oordeel. Mijn Hart ziet jou, als die Pure, Zuivere Ziel die jij bent. Verblijf maar eens even in mijn Hart en voel mijn Onvoorwaardelijke Liefde voor Jou en alle andere Kinderen van het Licht. Voel hoe Jij vanuit mijn Hart verbonden bent met mij en alle andere Kinderen van het Licht. Zie alle Engelen die jou en ons allemaal begeleiden. Je bent nooit alleen. De wereld is één groot Liefdesveld van Licht. En dat kun jij mee Verlichten als Jij jouw LiefdesLicht volop laat Stralen.

Mocht je soms momenten hebben dat je het even ‘niet meer weet’ of het even ‘niet meer ziet zitten’, ga dan naar deze Licht Code en maak verbinding met het Hart van de ‘Wisdom Keeper of the Heart’. Zij zal je helpen en ondersteunen om de Weg weer terug te vinden naar jouw Huis, naar jouw Hart. Ook al voel je je misschien alleen, weet dat er altijd iemand is die jou wil helpen. ‘I am just a Heartbeat away’. Belangrijk is om juist dan te luisteren naar de stille fluistering van jouw eigen Hart en wat het jou wil vertellen. Dan ben je Trouw aan jezelf en aan je Hart. Alle Wijsheid van jou, zit opgeslagen in jouw Hart. Vertrouw daarop. Jouw Hart weet, want het klopt speciaal voor jou. Ik help je daar alleen maar aan te herinneren.

Als afsluiting en gift voor jou, het nummer van Jon and Vangelis, I’ll find my Way Home … Om jou te ondersteunen in het proces , wetende dat je nooit alleen bent.

Bron: You Tube.

HelenaHeArt / Kyaleya (mijn gids uit Lemurie) 03-07-2024 Gele Krijger toon 9 (Ik volg mijn innerlijke Leiding)

Reacties zijn gesloten.