Terug bij je eigen Bron (retraite)

Terug bij je eigen Bron (retraite)

Terug bij de Bron, je Hart ….

Hoe heerlijk is het om Terug bij de Bron te zijn. Waar je dat ook doet of bij wie, het belangrijkste is dat je altijd terug komt bij je eigen Bron. De plaats waar je bent kan je ondersteunen en helpen om bij die Bron te komen. Weet dat alles wat JIJ nodig hebt al in Jezelf zit. Altijd al. Je bent alleen een beetje vergeten om er naar te luisteren. Hier op Les Vincies nodigen wij je uit om Terug te keren bij de Bron, je Hart. Gewoon door te Zijn. Meer hoef je eigenlijk niet eens te doen (maar dat ‘willen’ we altijd).

Op Les Vincies bieden wij je de mogelijkheid om te genieten van onze Gastenkamer ‘Hélène’, met een eigen opgang, slaapkamer en douche/toilet. Er is een keukenblokje aanwezig waar je koffie/thee en je ontbijt kunt maken. Er is een koelkastje om spulletjes in te zetten. Je mag gebruik maken van het zwembad (badlakens zijn aanwezig) en de ruimtes daarom heen. Er is een mogelijkheid om een stiltewandeling door ons eigen bosje te maken of een wat grotere ronde rondom de plek waar wij wonen. Je mag vertoeven op de Krachtplek of één van de andere plekjes waar je kunt zitten of hangen in de hangmat.

Opladen met de Lichtfrequenties hier in het bos …

In de gastenkamer liggen spullen om creatief bezig te zijn, schrijfmateriaal en mocht je behoefte hebben aan een gesprek dan zijn wij in de buurt. Bij de energieuitwisseling is sowieso één intuītieve sessie inbegrepen. Mocht je meer ondersteuning nodig hebben dan kunnen we ter plekke kijken waar jij behoefte aan hebt of wat eventueel nodig is.

Omdat er (nog) geen kookgelegenheid bij de gastenkamer is, verzorgen wij die dagen dat je bij ons bent de warme, over het algemeen, vegetarische maaltijden dan wel salades.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen hoeveel dagen je wilt komen. Dit kan mede afhankelijk zijn van de vluchten Rotterdam – Bergerac (niet inbegrepen in de energieuitwisseling). Wij kunnen je ophalen vanaf Bergerac of je huurt vanaf daar zelf een auto. (45 minuten tot onze plek). Wellicht kom je al met eigen vervoer. Neem contact op met ons, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden, afhankelijk van het aantal dagen dat je hier wilt blijven en de energieuitwisseling.

Zie jij jezelf al zitten …..

Wij kijken er naar uit om je te mogen ontmoeten. Zoals de foto hierboven het uitzicht laat zien over de weilanden, heb jij de mogelijkheid om hier ook daadwerkelijk te zitten.

Dagdromen …

Uitrusten …

Niets doen …

Nieuwe inspiratie opdoen …

Gewoon Zijn …

Wie weet tot ziens op Les Vincies. Om je te laven aan de Bron. Om je eigen Bron te vullen. Zodat Jij weer mag ervaren dat alles al IN jou aanwezig is. Altijd al.

Hartegroet Paul&Ellen 🍀

Je kunt haar ontmoeten op Les Vincies …