Omniscience / Alwetendheid / L’Omniscience (99)

Omniscience / Alwetendheid / L’Omniscience (99)

Omniscience / Alwetendheid / L’Omniscience (99)

Met alle energieëen die er binnen stromen krijg je deze week de Licht Code van Alwetendheid erbij. Maak er maar een feestje van en laat jouw Ster Stralen aan het Firmament. Voel maar eens hoe Krachtig Jij bent als jouw Licht volledig mag Stralen en Sprankelen. Met de energie van de afgelopen week , voel je de Opgewondenheid nog in je systeem en mag je die door jouw Ster heen laten stromen. Daar hoef jij zelf niets voor te doen of te kunnen, want jouw energie systeem ‘weet’ precies wat het mag doen. Je hoeft het alleen maar te ontvangen.

Alle poorten staan open in verbinding met de Centrale Zon. Er is een constant verbinding en stroom van informatie. Jij wordt gevoed op vele lagen. Laat al deze informatie maar binnenkomen. Ontvang het in en met Liefde. Daarna kun Jij deze informatie je eigen maken en doorgeven aan anderen. Een belangrijk gegeven is dat alles al in jouw systeem aanwezig is en door de Centrale Zon en de poorten die openstaan weer geactiveerd wordt. Sta open voor de Alwetendheid van jouw systeem en omarm het. Dit ben JIJ, prachtige Stralende Ster! You are OMNISCIENCE. Vous êtes OMNISCIENT.

HelenaHeArt 04-07-2024 (persoonlijke 33 dag) Rode Maan toon 10 (Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen)

Reacties zijn gesloten.