Boodschap Licht Code Kaart Januari 2022

Boodschap Licht Code Kaart Januari 2022

Expansion / Uitbreiding (49)

Vanuit je Kern en Bron mag JIJ groeien en je verdere stamen zetten op het pad van Zelfrealisatie. Je mag klein beginnen, maar weet dat je veel groter bent dan je wellicht in de gaten hebt. Eerst in een cirkel, maar al snel zul je merken dat je voeten je op hele andere paden zullen brengen. Durf JIJ je voeten te volgen, wetende dat er Engelen rondom je heen staan, zijn, vliegen, die je begeleiden. Kleine uitstapjes worden grote belevenissen. Zo kun JIJ groter en groter worden. Zal jouw Licht zich uitbreiden naar anderen, naar andere dimensies en andere Universa. Weet dat je op je reis nooit alleen bent, want velen groeien met je mee. Jij wijst ze de weg, je gaat hen voor. Als jouw Lichtveld zich uitbreidt wordt als vanzelf je energieveld groter en groter. Het mag en kan op een luchtige, speelse manier. Als een vlinder fladderend, stralend en vooral onbegrensd. Maak je los uit bewegingen die je in- en beperken. Jij bent zoveel meer als het aankomt op wat er in jouw Kern / Bron zit. Steek het Vuur aan en EXPAND. (17-01-2022 doorgegeven door mijn gidsen)

Expansion / Uitbreiding (49)
Reacties zijn gesloten.