Gentleness / Zachtheid / Douceur (58)

Gentleness / Zachtheid / Douceur (58)

Gentleness / Zachtheid / Douceur (58)

Afgelopen week heb je Genade met Jezelf mogen hebben en dat was best fijn, want er kwamen veel energieën binnen. De komende week mag je daar Zachtheid ‘weer’ als een extra stimulans aan toevoegen. Blijkbaar vindt het Universum dat wij dit nodig hebben. In week 16 (in de maand April) stond deze Licht Code namelijk ook al te schitteren. Deze week wil ze je opnieuw aan Zachtheid herinneren. Soms best lastig om met alle binnenstromende energieëen, zonnenvlammen, portaaldagen en alles wat er in de wereld gebeurd de Zachtheid te blijven voelen en omarmen. Maar zeker in deze tijden zo belangrijk.

Hoe Zachter Jij bent voor Jezelf, hoe Zachter de wereld om je heen gaat worden. De Licht Code wilde vandaag ‘haar foto moment’ met de Boeddha hebben! Deze Boeddha draagt je deze week ‘op handen’. Ze is er voor jou. Voel haar liefdevolle streling en voel je ‘gedragen’. Jij mag deze week de Zachtheid in jezelf ervaren. Geef er maar aan toe en omarm haar. Jij bent Zachtheid. Jij bent Zacht. Omarm deze week Liefdevol jezelf. Heb een week vol met Zachtheid. Feel the GENTLENESS. Sentir la DOUCEUR.

HelenaHeArt 9-6-2024 Gele Mens toon 11 (Ik creëer)

Reacties zijn gesloten.