Discernment / Scherpzinnigheid / Discernement (40)

Discernment / Scherpzinnigheid / Discernement (40)

Discernment / Scherpzinnigheid / Discernement (40)

Met je omarmde Zachtheid van de afgelopen week, mag je deze week je Scherpzinnigheid in gaan zetten. Vanuit je eigen middelpunt kun Jij alle kanten bekijken. Ga maar eens naar het middelpunt van deze Licht Code. Zie je de Engel staan? Weet je dat Jij zelf die Engel bent, die als ze éénmaal haar Vleugels heeft gevoeld, ze deze Vleugels ook kan spreiden. Jij kan dan boven alles uitstijgen, er boven vliegen. Zoals een Adelaar ook kan doen. Zo kun Jij met je Scherpe zicht alles waarnemen. Je kan naar alle uithoeken vliegen. Je kan in het Centrum blijven, maar je kan ook besluiten om op Aarde nog wat meer uit te zoeken, zodat Jij meer Inzicht krijgt. Je kunt contact maken met Spirit en vragen of hij/zij nog meer inzichten heeft om dingen of zaken nog beter te onderscheiden.

Gebruik dit onderscheidingsvermogen deze week zodat Jij steeds Scherper Inzicht krijgt waar het om draait. Altijd kun Jij weer terugkomen bij je eigen middelpunt, in de rust en vandaaruit je Scherpzinnigheid omarmen en vernieuwing brengen. Embrace your DISCERNMENT from your Heart. Accueillez votre DISCERNEMENT à partir de votre Cœur.

HelenaHeArt, 16-6-2024 Poortdag Blauwe Storm toon 5 (Ik breng energie om te vernieuwen)

Reacties zijn gesloten.