Mercy / Genade / Barmhartigheid / La Miséricorde (93)

Mercy / Genade / Barmhartigheid / La Miséricorde (93)

Mercy / Genade / Barmhartigheid / La Miséricorde (93)

Hoe Flexibel heb je kunnen zijn de afgelopen week? Was het een mooie uitdaging om er vanuit Zachtheid mee om te gaan? Deze week mag je vanuit Genade en Barmhartigheid naar Jezelf gaan kijken. De Licht Code wilde bij Moeder Maria staan om op de foto te gaan. Maria heeft Genade met alles. Al kijkende naar de Licht Code, ga dan eens naar het midden, de punt. Voel hoe Jij deze Licht Code wordt. Kun jij Jezelf zien als Maria, die Genade heeft met alles? Kun jij de Godin zien in deze Licht Code en hiermee ook de Godin in Jezelf? Voel jij de dansende Licht Code trillingen door je heen gaan? Deze lichte vibrerende Codes trillen alles los en maken dat Jij Barmhartigheid in jezelf en om je heen kan ervaren.

Voel maar eens wat er in jou gebeurd als Jij er een muziekje bij opzet en dan de bewegingen gaat maken die mogen ontstaan. Wellicht inspireert de Licht Code je om nog meer te bewegen. Laat de Godin in jou maar naar boven komen. Heb Genade met Jezelf en weet dat alles goed is. Moeder Maria is bij je, want Jij bent het zelf. Have MERCY with Yourself. La MISÉRICORDE avec toi.

HelenaHeArt, 2-6-2024 (8-8) Rode Slang toon 4 (Ik ben de instinctieve vernieuwer)

Reacties zijn gesloten.