Boodschap Licht Code Kaart Juni

Boodschap Licht Code Kaart Juni

Deze hele maand Juni mag in het teken staan van het eren van Jezelf. Je mag Je Eigen Meester zijn en daarbij alle kwaliteiten die in je zijn naar boven laten komen en met de buitenwereld delen. Jij bent als een Bloem die tot bloei komt deze maand. Alle zaadjes die in het voorjaar gepland zijn komen deze Juni maand tot bloei. Allerlei verschillende soorten bloemen tonen hun prachtige kleuren. Dus straal vooral jouw prachtige kleuren maar naar buiten. Zo wordt onze Wereld steeds kleurrijker en vrolijker.

Hoe meer Jij je Eigen Meester bent en je eigen kleuren deelt, hoe fijner het voor Jezelf is en word. Voel ook hier, bij deze Licht Code de Zachtheid. Voel de Liefde en voel de Lichte strelingen langs je heen gaan. Sprankel je palet van kleuren en verbind je met alle andere bloemen om je heen. Zoals boven aan de Hemel alle Sterren zich verbinden met elkaar om een een Licht Grid te vormen, zo doen alle bloemen dat op Moeder Aarde. Om zo een bloemenveld van kleuren te creëren dat in volledige Harmonie is. You are in COMMAND. Vous êtes aux COMMANDEMENT.

HelenaHeArt, 2-6-2024 (8-8) Rode Slang, toon 4 (Ik ben de instinctieve vernieuwer)

Command / Je eigen Meester zijn / Commandement (20)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *