Flexibility / Buigzaamheid / Flexibiliteit / Flexibilité (52)

Flexibility / Buigzaamheid / Flexibiliteit / Flexibilité (52)

Flexibility / Buigzaamheid / Flexibiliteit / Flexibilité (52)

De Licht Code voor Flexibiliteit nodigt je deze week uit om het eens even helemaal anders te doen dan anders! Oef, hoor ik je denken, dat is best een ‘leuke’ uitdaging. Hoe buigzaam, hoe flexibel ben Jij? Hoe ‘star’ of hoe ‘standvastig’ ben Jij? De Licht Code vraagt je om er vooral ook weer op een speelse en luchtige manier mee om te gaan. Durf Jij jezelf deze week uit te dagen om uit ‘vaste patronen’ te stappen? Durf Jij ‘oude overtuigingen’ los te laten? En durf Jij er dan op een geheel nieuwe manier naar te gaan kijken?

Mocht je een ‘vast patroon’ of een ‘oude overtuiging’ tegenkomen, vraag dan eens aan jezelf: ‘Word ik hier Blij van en geeft het mij Energie?’. Als het antwoord NEE is, laat het dan in Liefde los en voel dan eens voor jezelf wat Jij wél nodig hebt. Geef dat wat je Blij maakt en je Energie geeft dan aan jezelf. Zo voed je jezelf met fijne, licht en speelse energie. En je hoeft deze week echt niet alles overboord te gooien, maar probeer er vanuit Flexibiliteit mee om te gaan. Jij hebt de mogelijkheid om het zelf Om te Buigen. Dat is de echte Flexibiliteit. That’s the real FLEXIBILITY. C’est la vraie FLEXIBILITÉ.

HelenaHeArt, 19-05-2024 Portaaldag Blauwe Aap toon 3 (Ik ben het onbevangen kind)

Reacties zijn gesloten.