Worthiness / Waardigheid / La Valeur (144)

Worthiness / Waardigheid / La Valeur (144)

Worthiness / Waardigheid / La Valeur (144)

Heb je afgelopen week Volharding in zachtheid mogen en kunnen omarmen in jezelf? Dan is het de tijd om Nu de Waardigheid in jezelf te gaan Zien. Stel je Hart maar open en spreid je Vleugels. Ga maar eens voor de Spiegel staan en zie de prachtige Ziel die daar staat. Adem eens heel diep in en uit en voel dan hoe je Hart zich uitbreidt in jouw Hartsgebied. Voel hoe het groter en groter wordt. Spreid je armen maar open en voel hoe alles opengaat voor jou. Open je armen zover het voor jou mogelijk is en blijf zo maar eens even staan. Laat de Licht Codes maar binnenstromen in jouw Hart. Voel hoe Waardigheid binnenkomt in jouw hele systeem en omarm het. Want Jij bent het Waard.

Veranker het maar in jouw Hart. Maak het luchtig, hou het speels en vooral Licht, want dan is het makkelijker om Waardigheid uit te stralen. Jij mag er volledig Zijn. Precies zoals je bent. Sta open voor je eigen Waardigheid. Stand up for your WORTHINESS. Défendez votre proper VALEUR.

HelenaHeArt, 19-5-2024 Poortdag Blauwe Aap toon 3 (Ik ben het onbevangen kind)

Reacties zijn gesloten.