Wisdom Keeper of the Crystalline Grid

Wisdom Keeper of the Crystalline Grid

Wisdom Keeper of the Crystalline Grid (30-04-2020)

Dag mooi lief kind van het Licht. Lang voordat Jij naar de Aarde kwam in dit fysieke lichaam was Jij al verbonden met mij. Via het Kristallen Grid. Nog steeds zijn wij verbonden met elkaar maar velen zijn dit vergeten of voelen het niet meer. Maar nu Jij dit leest, zul je meer en meer gaan herkennen, voelen, zien en ervaren dat ik er wel degelijk ben. Jij en ik, de Wisdom Keeper of the Crystalline Grid zijn verbonden via ons Kristallen bewustzijn. Zie het als een lichaam dat uit een geheel andere structuur bestaat. De structuur van Kristallen. Denk maar eens aan de Edelstenen en in het bijzonder aan de Diamanten. Helder, puur, stralend, transparant, zuiver en ‘Crystal clear’. Dit is wie Jij bent in een geheel andere vorm. Stel je het maar eens voor. Jij in de vorm van een Diamant of een andere helder Kristal. Ga nu maar eens naar het midden van deze Licht Code. Stap maar eens in die Diamant en ervaar eerst maar eens wat dit met je doet. Voel je de trilling van deze Diamant of Kristal? Voel en zie hoe Puur en Helder deze is. Zie de structuren, zie de transparantie en kijk dan hoe deze Diamant verbinding legt en maakt met de andere Diamanten of Kristallen. Van daaruit worden er steeds meer verbindingen gemaakt en onstaat er een mega groot netwerk van Licht, ook wel het Kristallen Grid genoemd. En Jij bent verbonden en onderdeel van dit Kristallen Grid. Wellicht ervaar je dit op dit moment nog niet zo, maar weet dat deze verbinding er altijd al was, ook toen Jij nog niet hier op deze Aarde rondliep. Jouw Kristallen Lichaam is altijd verbonden met dit bijzondere Grid.

En nu Jij dit weet kun je op een bewuste manier contact maken met dit Grid en met mij, de Wisdom Keeper van dit Kristallen Grid. Net zoals de andere Wisdom Keepers ben ik altijd beschikbaar en zal ik met antwoorden komen op vragen. Durf met de Diamant in jezelf in contact te komen. Ga er verbinding mee maken en vertrouw op de antwoorden die komen. Sta open voor een andere vorm van communicatie. Wellicht komen de antwoorden in Licht Taal naar je toe. Het zou zo maar kunnen dat je ineens klanken gaat maken. Schrijf ze maar eens op, of teken ze. Want dat is mijn manier van communiceren met jou. Als je vanuit de Diamant in jezelf, (de Diamant in het midden van de Licht Code) ‘omlaag’ wilt gaan, zullen er wellicht Dolfijnen, Walvissen, Zeemeerminnen of andere waterwezens naar je toekomen die je antwoorden geven in hun eigen taal. Stel je maar open voor hun Wijsheden en laat het gebeuren. Zo kun je vanuit de Diamant ook ‘omhoog’ klimmen, zweven of vliegen. Kijk dan niet raar op dat Engelen, Draken of Eenhoorns je pad zullen kruisen. Ook zij komen met boodschappen en antwoorden in geheel andere vormen, symbolen of klanken. Laat ook hun Wijsheden tot je komen. Ze staan allemaal in verbinding met dit bijzondere Kristallen Grid, waar ook Jij mee verbonden bent. Door in verbinding te zijn met de Diamant in jezelf, ben Jij altijd verbonden met het Kristallen Grid en weet je dat er ‘Pillars of Light’ rondom je heen staan die jou beschermen. Want zo werkt het Kristallen Grid ook. Weet dus dat ook Jij een ‘Pillar of Light’ bent.

Door samen dit prachtige Grid te laten Stralen en Sprankelen kunnen we steeds meer mensen op Aarde er bewust van maken. Stel je maar eens voor als al deze ‘Pillars of Light’ hun Licht volop laten schijnen, hoe Helder het dan zal zijn. Stel je dan maar eens voor hoeveel LiefdesLicht er zal Stralen. Weet dat ik als de Wisdom Keeper van dit Kristallen Grid er altijd ben. Ik ben rondom je. Overal. In Alles.

With Divine Love, Helena HeArt / Kyaleya (mijn gids vanuit Lemurie) 13-05-2024 00:22

Vanuit de Maya kalender is het vandaag 13-05-2024 mijn energetische geboortedag; Kin 205 Rode Slang toon 10 (Ik ben de instinctieve vernieuwer) in het pad van de Gele Krijger. Dus ik vier vandaag weer een klein feestje, net als elke andere dag!!!

Reacties zijn gesloten.