Persistence / Volharding / Persistance (106)

Persistence / Volharding / Persistance (106)

Persistence / Volharding / Persistance (106)

Een week van Waarheid ligt achter je en terwijl de boodschappen van de Wisdom Keepers binnendruppelen, dient de Licht Code met de boodschap van de nieuwe week zich ook al aan. Een week waarin je de uitdaging krijgt om te Volharden. Ben jij iemand die hardnekkig aan zaken vast wil houden of voel je dat het ook anders mag? De Licht Code Volharding daagt je in ieder geval uit om er op een Speelse manier naar te gaan kijken en er op een soepele manier mee om te gaan. Hoe zouden de Engelen met Volharding omgaan? Kijk eens naar hun Speelsheid. Zie je de buitelingen die ze maken? Zie jij hoe ze speels, zwierig en blij door de Licht Code heen bewegen? En als je geen Engelen ziet maar prachtige Elfjes of Dolfijnen die je uitdagen om er op een speelse manier mee om te gaan, dan is dat ook helemaal goed.

Hoe Volhardend ben Jij? Heb Jij moeite om zaken los te laten?

Laat dan de Licht Code van Volharding je helpen en ondersteunen om alles te Verzachten. Maak het deze week Lichter voor jezelf. Maak het minder zwaar. Maak het speels, dan wordt het vanzelf zacht. Als je die ommezwaai durft te maken deze week, dan kun je Volharding volledig omarmen. Embrace PERSISTENCE. Adopter la PERSISTANCE.

En vandaag als ik deze Licht Code post, is het moederdag. Zelf heb ik minder met dit soort dagen. Voor mij is het elke dag Moederdag. Ook al is zoonlief niet hier in Frankrijk, maar op zijn eigen plek in Nederland, we zijn in verbinding met elkaar. En heb ik mijn eigen moeder verrast met een leuk leespakket van Oervrouw Magazine (waar in het nieuwe nummer 17 mijn eigen verhaal te lezen is 🙏🏼). Ook al ben je zelf geen moeder, belangrijk is om deze dag Jezelf eens extra in het zonnetje te zetten door een goede moeder voor Jezelf te zijn. Geniet van deze dag. Heb een fijne moederdag. En ik ga vandaag mijn lieve vriendin ophalen van Bergerac vliegveld. Om een weekje te genieten van ons samenzijn. Sisters. Ze zijn er in heel veel verschillende vormen.

HelenaHeArt 11-05-2024 0.11 Portaaldag Blauwe nacht toon 8 (Ik ben een uniek kind van de schepping)

Reacties zijn gesloten.