Truth / Waarheid / Vérité (137)

Truth / Waarheid / Vérité (137)

Truth / Waarheid / Vérité (137)

Een nieuwe week. De eerste kaart in de nieuwe Maand en nog wel op een portaaldag, een Engelenpoort. 5-5 De sluiers zijn dun, dus de informatie kan in allerlei vormen naar je toekomen. De informatie van Waarheid komt naar je toe en stroomt door je heen. Sta als een ware ‘Krijger’ fier rechtop en voel de Kracht van de Waarheid maar door je heen stromen. De echte Waarheid kun jij alleen maar vinden in je Hart. Jouw Hart weet. Jouw Hart klopt. Veel Waarheid zal ‘aan het Licht’ komen, het zal mensen en misschien ook jou ‘verwarren’. Het enige dat Jij hoeft te doen is naar binnenkeren, naar je Hart en daar te voelen en jezelf te vragen: ‘Is het waar’ en ‘Klopt dit voor mij’? Jouw Hart zal je duidelijke antwoorden geven. Ga deze week wat vaker de Stilte in, de natuur in om in rust naar de antwoorden van je Hart te luisteren. En weet dat de antwoorden via allerlei symbolen kunnen komen. Luister dan iedere keer naar de kleine fluisteringen van je Hart. Zij kent en weet de Waarheid. Your Heart knows the TRUTH. Ton coeur connaît la VÉRITÉ.

HelenaHeArt 4-5-2024 15.15 Gele Krijger toon 1 (Ik volg mijn innerlijke leiding)

Reacties zijn gesloten.