Wisdom Keeper of Mother Earth

Wisdom Keeper of Mother Earth

Wisdom Keeper of Mother Earth (28-04-2020)

Dag mooi lief kind van mij. Wat fijn dat je even tijd neemt om bij mij te komen zitten. Zodat ik je een verhaal kan vertellen. Weet je dat ik al heel lang bij je ben, zelfs nog voordat Jij hier op de Aarde geboren werd. Mijn energie was al bij jou, toen je nog heerlijk bij je moeder in de buik zat. Voel maar eens of je die energie nu nog weer kunt ervaren. Wellicht kun je je nu voorstellen dat je op een bedje van mos ligt, midden in het bos. Je voelt het mos onder je een beetje deinen. Het voelt zacht, het wiegt je en de geur die je tegemoet komt is die van kleine regendruppeltjes die op de varens liggen van de ochtenddauw. Het voelt als een beschermende energie van armen om je heen. Weet dat deze beschermende armen altijd om je heen zijn als Jij je Pad hier loopt op Moeder Aarde.

Ja, want ook dat ben ik. De Aarde waarop Jij loopt. Ik draag je en ik geef je richting, zodat je voeten het Pad volgen dat Jij in dit Leven gekozen hebt. Zoals mijn armen je beschermen, zo zorg ik er ook voor dat je voeten precies daar naartoe lopen waar Jij behoort te Zijn. Om jou te laten genieten van het Leven. Om jou die dingen aan te reiken die jou helpen en ondersteunen om te groeien. Weet dat ik er ben om je te beschermen, maar dat er naast mij nog veel meer energieën zijn die dit doen. Kijk maar eens goed om je heen als Jij in de Natuur bent. Maak maar eens heel bewust contact met mij, Moeder Aarde en haar Wijsheid. Er zit zoveel Wijsheid ‘verborgen’ in mij, in Moeder Aarde die NU door jou heen omhoog mag komen. Durf je open te stellen voor mij, voor de Grote Moeder en laat deze Wijsheid maar stromen. Houd niets tegen, laat alles er Zijn en laat je verrassen door deze Oeroude Wijsheid. Schrijf het op, proef het, ruik het. Laat deze Wijsheid er eerst voor Jezelf zijn. Intergreer het. Koester het en Heel Jezelf ermee. Als de tijd rijp is voor jou, kun je het delen met de Wereld. En als Jij het gaat delen, zul je merken dat er heel veel mensen meer zijn die mij ‘gevonden’ hebben. Ik was en ik ben er altijd al geweest. Alleen zijn velen mij vergeten. Vandaar dat ik NU via deze Licht Code “Wisdomkeeper of Mother Earth” mij weer meld.

With Divine Love, HelenaHeArt (Vesunna, mijn gids hier in de Dordogne) 6-5-2024 (persoonlijke 33 dag)

Reacties zijn gesloten.