Boodschap Licht Code Kaart Mei

Boodschap Licht Code Kaart Mei

Een nieuwe maand staat alweer op de kalender. Mei, de eerste zomer maand. De zomer is hier in Frankrijk nog ver te zoeken, maar laten we de Hoop houden op mooi weer en een zomer lang vol met Zonneschijn. De energie van de maand Mei is Vrijheid. Het is de 5e maand en de 5 staat voor Vrijheid, Bevrijding en Vrij Zijn. Al kijkende naar de Licht Code vraagt ze aan jou om je Vleugels te openen. Spreid ze maar en voel eens wat dit met jou doet. Het opent nog meer je Hart en voel dan eens welke Verwachtingen Jij nog hebt. Er kunnen lichte trillingen voelbaar zijn als je je vleugels opent en er langzaam uit jouw Hart nieuwe vonkjes van Hoop ‘opspringen’ of ‘omhoog stijgen’.

De kleine Engelen van Hoop verspreiden zich om je heen. Het zijn sprankeltjes van Licht, van Liefde, van Vrede en van Harmonie die zo over jou, de Wereld en het Universum uitgeblazen worden. Voel maar eens wat deze energie met jou doet. Kun je wellicht de energie van Blijheid voelen? Deze kleine Engelen van Hoop begeleiden jou deze hele maand. Ze ‘porren’ je af en toe in je zij en als je ‘zomaar’ moet lachen om iets, zijn het de kleine Engelen van Hoop die je laten weten dat ze er Zijn. Laat hun energie maar toe. Het is de energie van Hoop. It’s the energy of HOPE. C’est l’énergie de l’ESPOIR.

HelenaHeArt, 4-5-2024 14.33 Gele Krijger toon 1 (Ik volg mijn innerlijke leiding)

Hope / Hoop / Verwachting / Espoir (70)
Reacties zijn gesloten.