Iets met roze …

Iets met roze …

Op deze laatste dag van April een korte LoveLight. Vanuit een fris en koud Dordogne. We zullen de zonnenstralen echt vanuit ons Hart zelf mogen laten stralen. Want hier heeft de Zon er moeite mee. We hebben er gelukkig eentje in ons buitenverblijf hangen. Om ons eraan te herinneren dat ze er altijd is. Afgelopen zaterdag leek het wel of we midden in de herfst waren beland. Met storm, windvlagen, onweer en heel veel regen. Dus de kachel aan. Met daarna op zondag, de zon en een heerlijke temperatuur. Op een bedje bij het zwembad.

Dat is wat het Leven van ons vraagt. Meegaan met de golven. Meegaan met dat wat het Leven ons aanbied. Gelukkig bied het leven ons hier ook vele mooie dingen aan. Prachtige mensen worden er op ons pad gezet of naar Les Vincies geleid. Om gewoon te Zijn, te genieten of om de schuur te verbouwen. Want zoals ik in de vorige LoveLight al schreef, de verbouwing komt op gang. Hoe bijzonder is het dan, dat onze ‘bijna’ buurman je precies kan helpen. Met dat wat we graag zouden willen realiseren. En dan ook nog eens op de Authentieke manier. Zoals dat hier vroeger in de Perigord ging. Wij worden er in ieder geval helemaal vrolijk van. Iemand zien, die met passie werkt. Met Hart voor zijn zaak. Die van goede muziek houdt. En die goed werk levert. Ik heb er een mooi Blog#16 Terug in de Tijd .. over geschreven. Zeker de moeite waard om te lezen. Al is het maar om het muzieknummer aan het einde ervan te kunnen beluisteren.

Wat was het heerlijk dat mijn moeder en zus even hier op Les Vincies waren. Samen met het vliegtuig kwamen ze aan. Mijn moeder is inmiddels 85, maar nog heerlijk vitaal. Genoten van de tijd samen. Uitgebreid ontbijten. Samen naar de markt. Gezellig kletsen bij de kachel. Een wijntje en een kaasje. Een filmpje. Dagje Sarlat. Heerlijk uit eten geweest. Op Earth day samen een appelboom gepland. We hebben weer mooie herinneringen gemaakt. Ons pap glimlacht vanboven en is trots op zijn ‘vrouwen’. Het was Quality time. Genieten met een grote G. En iets met Roze  ….

En dan komt de maand Mei er alweer aan. De Zomer maand. Maar ook de maand waarin het Oervrouw Magazine nummer 17 uit komt. Met o.a. mijn verhaal erin. Graag wil ik het via deze LoveLight onder de aandacht brengen. Want het is een prachtig blad. Op ecologisch papier vormgegeven. Zonder reclame. Met verhalen over, voor en door vrouwen. Vrouwen die over de hele wereld wonen. Hun werk doen. Een Leven leven. Een blad vol inspirerende verhalen. Kunst, creativiteit, kruiden en nog veel meer. Maar het zijn vooral de verhalen die mij aanspreken. De wegen die velen bewandeld hebben. Van waaruit we komen. En dat we allemaal die Oervrouw in ons hebben. Maar vooral dat we allemaal die Oervrouw zijn. Ik ben dankbaar dat ik met mijn verhaal in dit blad mag staan. En mensen mag inspireren om hun Hart te volgen. Niet voor niets liggen er in gastenkamer ‘Hélène’ een hele stapel Oervrouwen. (het magazine dus😉) Om gasten te inspireren. Om andere Oervrouwen te ontvangen en te ontmoeten. Om nieuwe verbindingen aan te gaan. En de Oervrouw community te laten groeien. Zodat we met elkaar de wereld mooier maken. Mocht je het nu leuk vinden om dit blad zelf te lezen, ze zijn ook afzonderlijk te bestellen. Ga dan naar Oervrouw magazine en kies het nummer wat jij wilt lezen. Wat helemaal gaaf is … Als je een ouder nummer bestelt wordt dit uit het depot geleverd. En weet je waar dat is?? In Wanroij, waar ik geboren ben. Ben ik onlangs ook pas zelf achtergekomen. Maar das een ander verhaal.


Nou, Lief mooi mens, Het is toch weer een heel verhaal geworden. Maar dan ben je in ieder geval weer op de hoogte. Van het reilen en zeilen hier op Les Vincies. Weet dat je welkom bent om hier bij ons te Zijn. Laat het ons wel even weten. Want zoals je hebt kunnen lezen is de verbouwing aan de gang. Ik wens je een mooie maand. En laat de Zon je hart verwarmen. Ook al schijnt hij niet elke dag. Hij is er. Altijd.

Reacties zijn gesloten.