Blessedness / Gelukzaligheid / Bénédiction (11)

Blessedness / Gelukzaligheid / Bénédiction (11)

Blessedness / Gelukzaligheid / Bénédiction (11)

Het blijft altijd bijzonder hoe de kaarten ‘vallen’ of ‘getrokken’ willen worden. Vandaag mocht ik eerst 2 stapels maken. Van de rechter stapel mocht ik vervolgens 3 stapels maken. Daarna mocht ik de middelste stapel nemen en de kaarten in een waaier uitspreiden over de tafel. “Welke kaart mag het worden voor deze week?”, vroeg ik aan mijn gidsen. De 11e kaart van onderaf geteld. Oké, dus ik begin te tellen en krijg kaart nummer 11 te zien bij de 11e kaart. Op dat moment zegt Paul vanuit de keuken en ik vanuit de kamer, met kaart nummer 11 in mijn handen, ‘Het is 11:11’. Iets met getallen, signalen of tekens van de Engelen wellicht?? Het is bijzonder op wat voor een mooie manier de Spirits met je samenwerken. Het is zo mooi georchestreerd daarboven. Het wordt ons op van allerlei manieren aangereikt.

En dat is waar Jij deze hele nieuwe week mee mag gaan spelen. Wat krijg Jij aangereikt vanuit de ongeziene wereld? Welke symbolen krijg Jij te zien? En al kijkende naar de Licht Code van deze week, kun je zomaar momentjes van Gelukzaligheid voelen. Voel maar eens waar Jij echt Gelukkig van wordt. Waar word je echt Blij van? Waar springt je Hart van open? Of voel je wellicht de Vlinders fladderen in je buik. Deze Licht Code nodigt je uit om het op een ‘Lichte manier’ te doen. Onderzoek voor jezelf maar eens welke kant je uit wilt gaan. Naar welke richting word je ‘aangetrokken’? Weet dat Jij vanuit je Bron, verankerd bent en zelf kan beslissen welke richting of welke kant je op wilt gaan. Daar waar Jij de meeste Gelukzaligheid en Blijdschap voelt en ervaart is de weg die Jij mag gaan. Het Gouden Licht zal je begeleiden. Voel de Gelukzaligheid maar om je heen. Feel the BLESSEDNESS around You. Sentez la BÉNÉDICTION qui vous entoure.

HelenaHeArt, 27-4-2024 Poortdag vanuit de Maya kalender. Rode Maan, toon 7 (Ik laat mijn Licht schijnen) 13:11 (iets met 11 😉)

Reacties zijn gesloten.