Bonding / Hechting / Liaison (147)

Bonding / Hechting / Liaison (147)

Bonding / Hechting / Liaison (147)

Nu je Zachtheid hebt toegelaten tot jezelf, wil de Licht Code van de komende week je vragen om te kijken, voelen en ervaren wat Hechting met je doet. Wat is Hechting voor jou? Wat wil Hechting van jou? Soms kan je door de jaren heen gehecht zijn geraakt aan iemand, aan spullen of een situatie. Ga voor jezelf maar eens na waar Jij gehecht aan bent. Aan welke spullen ben je gehecht? Welke persoon in je Leven is erg Hecht met jou? Is er misschien een situatie waar je gehecht aan bent? Al deze ‘gehecht-heden’ kunnen je ook vasthouden op een plek. Soms kunnen er ‘onzichtbare’ koorden tussen jou en personen, spullen of situaties zitten die er voor zorgen dat ze jou vasthouden.

Ga deze week voor jezelf maar eens na waar jouw Hechting ligt of zit. Weet dat Jij in staat bent om alles te ‘onthechten’. Laat spullen los, laat mensen los die je energie kosten en kijk welke verbindingen er mogen gaan. Weet dat Jij vanuit je Hart altijd verbonden bent, zonder Hechting. There’s no BONDING. Il n’y a pas de LIAISON.

HelenaHeArt, 17-4-2024 Blauwe Storm, toon 10 (Ik breng energie om te vernieuwen)

Reacties zijn gesloten.