Gentleness / Zachtheid / Douceur (58)

Gentleness / Zachtheid / Douceur (58)

Gentleness / Zachtheid / Douceur (58)

Afgelopen week heb je Dankbaarheid mogen omarmen voor Jezelf. Voor het Leven dat Jij hier op Moeder Aarde mag vieren. Deze nieuwe week mag je daar Zachtheid aan toevoegen. Voel voor Jezelf maar eens wat Zachtheid met jou doet. Voel je de zachte streling van de Licht Code over je heen dalen? Stel jezelf maar eens voor dat Jij in een bad ligt waar warme golfjes zachtjes over je heen kabbelen. Geef je maar over aan de warme, zachte bewegingen. Jij hoeft even helemaal niets te doen. Al liggend in het warme water voel je je gedragen. Het voelt alsof je in de armen van de Grote Moeder ligt. Zij zorgt voor jou, zoals ze voor alle kinderen, haar kinderen zorgt. Voel de Zachtheid waarmee ze jou wiegt. Het warme water en haar zachte handen strelen je lichaam. Je voelt je verzachten. Geef je maar over aan deze Zachtheid. Je hebt al zoveel gedaan, nu is het tijd om met Liefde deze Zachtheid in Jezelf en voor Jezelf te omarmen. Heb een week vol Zachtheid. Feel the GENTLENESS. Sentir la DOUCEUR.

HelenaHeArt / Kyaleya 14-4-2024 Poortdag vanuit de Maya kalender, Gele Krijger toon 7 (Ik volg mijn innerlijke leiding)

Reacties zijn gesloten.