Gratitude / Dankbaarheid / Gratitude (61)

Gratitude / Dankbaarheid / Gratitude (61)

Gratitude / Dankbaarheid / Gratitude (61)

Deze week staat in het teken van Dankbaarheid. De Licht Code laat je op verschillende niveaus zien waar Jij allemaal Dankbaar voor kunt zijn. Zie jezelf maar in het middelpunt staan en vraag dan eens aan jezelf: ‘Waar ben ik Dankbaar voor?’

Bekijk eens welke wegen je hebt bewandeld, wie zijn er met je mee gelopen, wie stonden er aan je Zijde? Ga voor jezelf maar eens na welk pad of welke weg in eerste instantie ‘lastig’ was, maar waarvan je Nu kunt zeggen dat je Dankbaar bent dat je het hebt gelopen. Dat de juiste mensen je hebben geholpen, dat de situate precies goed was zodat Jij kon leren. Als je dit NU voor je ziet, kun je dan Dankbaarheid tonen voor datgene wat is gebeurd. Ben de mensen dankbaar die je geholpen hebben, bedank de Engelen dat ze je geholpen hebben en nog steeds doen. Als je Dankbaar kunt zijn voor alles wat er in jouw Leven gebeurd, kun je in Vrede Leven. Dan kun Jij je Licht laten schijnen. Voor Jezelf en voor de ander, wetende dat het Licht er altijd zal Zijn. Show your GRATITUDE. Montrez votre GRATITUDE.

HelenaHeArt, 7-4-2024 (persoonlijke 33 dag Rode Maan toon 13, Ik laat mijn Licht schijnen.) Op 8-4-2024 is er een nieuwe Maan met een zonsverduistering, zichtbaar in Amerika.

Reacties zijn gesloten.