Boodschap Licht Code Kaart April

Boodschap Licht Code Kaart April

Deze maand mag Jij de zaadjes die gepland zijn tijdens het luisteren naar de fluisteringen van je Hart naar buiten brengen. Het zaadje van Harmonie krijgt deze maand extra aandacht. De Wereld kan op dit moment wel wat meer Harmonie gebruiken. Het werkt natuurlijk nog beter als er Harmonie is, allereerst in Jezelf. Als het mannelijke en het vrouwelijke in balans is. Vandaaruit, vanuit die balans kun jij Harmonie de Wereld inbrengen. Al kijkend naar de Licht Code zie je vanuit jouw Hart alle zaadjes met de intentie Harmonie erin naar buiten de Wereld, het Universum in gaan.

Stel je maar eens voor dat je zo’n ‘paardebloem-pluizenbol’ voor je hebt, waarvan je de ‘pluisjes’ weg kunt blazen. Al deze ‘pluisjes’ zijn de zaadjes van Harmonie en door ze met deze intentie weg te blazen, komen ze overal neer, daar waar nodig. Stel je maar eens voor dat alle mensen die dit doen, al deze zaadjes van Harmonie het Universum inblazen. Hoe mooi ziet dit eruit. Hoe Liefdevol is onze Wereld dan. Een Wereld in Harmonie, in Harmonie met jezelf en de ander. De Engelenpoort van 4-4 zal je daarbij helpen en ondersteunen. Laten we met elkaar een Wereld van Harmonie creëren. Together, let’s Create a world of HARMONY. Ensemble, Créerons un Monde d’HARMONIE.

HelenaHeArt, 3-4-2024 (persoonlijke 11 dag, poortdag vanuit de Maya kalender, Rode Slang , Ik ben de instinctive vernieuwer, toon 9, trouw blijven aan je idealen)

Harmony / Harmonie / Harmonie (65)

Als een cadeautje, om Harmony extra Kracht bij te zetten, het nummer Harmony van Ray Conniff and the Singers erbij. Uit 1973!! Laat het je inspireren. En iedere keer als Jij deze zomer een ‘pluizebol’ wegblaast, denk dan aan de intentie van Harmony. En alle andere mooie dingen die Jij de Wereld in wilt blazen.

Bron: You Tube

Reacties zijn gesloten.