Respect / Eerbied / Respect (119)

Respect / Eerbied / Respect (119)

Respect / Eerbied / Respect (119)

Een nieuwe week dient zich aan en nadat Jij jezelf Verrijkt hebt met Stralend LiefdesLicht wil de Licht Code van deze week je graag ondersteunen om Respect te hebben voor Jezelf. Kun Jij deze week met Respect en Eerbied naar jezelf kijken? Kun Jij op een Respectvolle manier omgaan met Jezelf? Kun Jij deze week, elke ochtend als Jij opstaat je lichaam met Respect bedanken voor de afgelopen nacht en het weer verwelkomen om de dag met jou te beginnen en door te brengen? De Licht Code laat je zien om op een soepele manier om te gaan met Jezelf.

Voel maar eens hoe Jij verbonden bent met Moeder Aarde. Elke ochtend als je opstaat, zorg je dat je eerst goed contact maakt met de Aarde. Vervolgens voel je de energiestroom op gang komen als jij je uitrekt en jezelf uitstrekt. Buig en zwier maar mee. Reis omhoog naar de Zon en voel hoe Jij zelf opengaat. Als een bloem. En Jij bepaalt elke dag zelf welke bloem Jij wilt zijn. Laat deze prachtige bloem maar Stralen. Laat deze bloem maar haar geuren verspreiden en verwelkom de bijen, de vlinders en alle andere dieren die bij je willen zijn. Zij Respecteren jou op precies die manier zoals Jij hen hun Eerbied toont. Have RESPECT for life. RESPECT de la vie.

HelenaHeArt, 31-3-2024

Reacties zijn gesloten.