Tempeliers, Engelen en klussen in de Nieuwe Tijd

Tempeliers, Engelen en klussen in de Nieuwe Tijd

Time flies when you’re having Fun. Dat is een mooi gezegde, maar zo voelt het ook. Ondanks dat we best wel wat regen te verstouwen hebben gehad, hebben we ook zeker prachtige dagen gehad. Nu staat de laatste week van Maart alweer op de kalender. De week waarin ik zelf mijn verjaardag mag vieren. Dit jaar heerlijk in Frankrijk. Op mijn eigen manier. Ik heb nog helemaal geen idee hoe ik dat ga doen. Vanuit de flow zal de dag mogen ontstaan. Ga ik genieten wat er naar mij toekomt. En wat het nieuwe levensjaar mij gaat bieden. Mijn 60e levensjaar! WOW Ja, op naar dat mooie getal. De Engeltjes op mijn geboortekaartje staan nog steeds te glimlachen. Ze begeleiden mij nog steeds. Ik kan er nog iedere keer door ‘geraakt’ worden. Hoe symbolisch dit kaartje is.

Mijn geboortekaartje uit 1965

Het geboortekaartje staat in mijn fotoalbum. Dat was ik aan het doorbladeren toen we begin Maart een weekje in Nederland waren. Bij ‘ons mam’ waar we dan altijd vertoeven. Even weer heerlijk kind zijn. Genieten van het lekkere eten, de knuffels, de fijne gesprekken en het Samen Zijn. Natuurlijk op stap samen met mijn zus en mijn moeder. Naar Tilburg waar de dochter van mijn zus, Laura inmiddels woont. Een echte vrouwen/meiden dag. Om mijn verjaardag en die van Laura alvast te vieren. Een heerlijke lunch en daarna even winkelen. Dat is iets wat ik hier in Frankrijk niet zo veel meer doe. De wekelijkse markt daargelaten.

Naast deze fijne dag ook nog een aantal andere waardevolle afspraken gehad. Fijn om verschillende mensen weer even te zien. Alleen is een week soms te kort. Ik hoor jullie vragen: ‘Leuk al die vrouwen dingen maar hoe is het met je zoon?’ Nou die had al gezegd dat hij druk was en geen tijd had om een terrasje te pakken.(waar herken ik dit toch van 😉?) Zoonlief Emiel zat die week dat wij in Nederland waren namelijk in Andorra met de studievereniging. Dus die zie ik een andere keer weer ‘live’ Fijn en goed om te zien dat hij geniet van het leven. Heerlijk zijn eigen ‘ding’ aan het doen is en op zijn ‘eigen’ wijze. Voor mij als moeder en ook zijn vader een mooi gegeven. Daar hadden we (mijn ex-man en ik) het samen over toen we een bakkie koffie hebben gedronken. Dat we trots zijn op elkaar en onze zoon. Hoe we op een vriendschappelijke manier met elkaar om kunnen blijven gaan. Dat we elkaar waarderen en respecteren om Wie we Zijn. En dat we allemaal onze eigen weg mogen en kunnen bewandelen. Dat we er voor elkaar zijn wanneer dat nodig is. Dankbaar voor deze verbinding.

Dat maakt dat ik hier in Frankrijk volledig voor mijn eigen missie kan en mag gaan. Samen met Paul, die ik dit jaar alweer 9 jaar ken, in dit leven. We zijn inmiddels ons vierde jaar ingegaan in de Dordogne. En hier op Les Vincies is veel gebeurd. Er blijven voldoende klussen die gedaan kunnen worden. Zie ook Blog #15 wat ik daarover geschreven heb. En naast het mooie en prachtige werk hier op Les Vincies, Brengen wij ook nog steeds onze LichtKlanken ten gehore. Als we op reis zijn of als we hier in de buurt op prachtige krachtplekken mogen zijn. Op onze reis naar Nederland hebben we als tussenstop Reims met een bezoekje vereerd. Natuurlijk de Kathedraal Notre Dame de Reims bezocht. Zeker de moeite waard, maar zelf vonden wij de Basiliek qua vormgeving mooier. Zie de foto hieronder. Hier konden we echter geen sounding doen omdat er een begrafenis op het punt van beginnen stond. Wel bijzonder omdat hierdoor de grote deuren openstonden zodat we een foto konden maken.

Basiliek in Reims

Als overnachting hadden we een bijzonder hotel. We zijn terug gegaan in de tijd van de Tempeliers. Reims is in de oorlog helemaal plat gebombardeerd. Maar dit ‘Grand Hotel des Templiers’ is blijven staan. Mooie oude elementen zijn nog zichtbaar. Als Tempeliers van de Nieuwe tijd, hebben we ons Licht laten schijnen op reis door de stad. En ook op onze verder reis. Via de Telegram site: Divine Mission kun je de soundings luisteren en foto’s zien.

Grand Hotel des Templiers

Nu weer heerlijk terug in onze eigen energie hier op Les Vincies. Waar verschillende ‘verbouw’ activiteiten op gang gaan komen. Maar ondertussen ben je welkom om hier te Zijn. Kijk vooral ook even op de pagina: Terug bij je eigen Bron (retraite) Mocht je meer informatie hierover willen hebben, voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie. En wie weet mogen wij je hier wel ontmoeten.

Voor nu ga ik je een prachtig weekend toewensen. Ik ga genieten van mijn verjaardag. Een taartje eten, 59 kaarsjes uitblazen en een toast uitbrengen op het Leven. En het is ook nog eens Pasen. Dus let op … Je kunt zomaar een Paashaas tegenkomen! Ik kwam er in Nederland eentje tegen. In Goud.

Laat de Gouden zonnestralen je Hart verwarmen.

Straal je LiefdesLicht uit naar een ieder die je pad kruist.

Heb het Leven lief.

Geniet.

En BE in JOY.

Dank je wel voor het lezen van deze LoveLight. Voel je vrij om door te sturen. Je zit in ons mailbestand, daarom krijg je deze LoveLight. Als je geen interesse meer hebt, geef het dan even door. Dan halen wij je uit ons mailbestand.

Reacties zijn gesloten.