Upliftment / Verrijken / Élévation (139)

Upliftment / Verrijken / Élévation (139)

Ga maar door met het Stralen van jouw LiefdesLicht, want op elke plaats waar Jij bent of waar Jij heengaat heb je deze week een extra ondersteuning van de Licht Code Verrijken. Jij bent in staat om je Licht verder omhoog te laten Stralen. Maak eerst maar eens contact met je basis en laat het Licht je verwarmen. Voel het gebied rondom je stuitje, je heiligbeen maar warm worden. Blijf zolang daar aanwezig als Jij wilt en het nodig is. Als Jij voelt dat het Licht omhoog mag, stuur het dan op je eigen tempo verder. Richting je creatieve centrum, je bekkengebied en daarna verder omhoog naar je maag gebied, rondom je zonnevlecht. Geef deze beide gebieden die aandacht die nodig is. Verwarm elk gebied en verspreid deze warmte door je hele systeem. Vervolgens gaat je Licht verder omhoog naar je Hartsgebied, je keel en ook hier voel je de warmte. Blijf hier maar zolang Jij het nodig vindt. Vervolgens gaat het Licht naar je voorhoofd, rond je 3e oog en daarna je kruin. Ook hier verwarmt het Licht je hele systeem. Laat dan het Licht maar verder stromen en stuur dit LiefdesLicht het Universum in. Daar waar nodig zal het de mensen, de situaties of plaatsen verwarmen en verlichten. Zo Verrijk Jij jezelf en til je jezelf op naar nieuwe Dimensies. That’s real UPLIFTMENT. C’est une véritable ÉLÉVATION.

HelenaHeArt, 24-3-2024 Blauwe Adelaar toon 12 poortdag (Ik overzie het grote plan) 12.21

Upliftment / Verrijken / Élévation (139)
Reacties zijn gesloten.