Radiance / Stralend / Rayonnement (115)

Radiance / Stralend / Rayonnement (115)

Door alleen al naar deze Licht Code te kijken voel je de Sprankeling van de Sterren. Stel je NU, op dit moment dat Jij dit leest maar eens voor dat Jij één van die Sterren bent. Overal waar Jij komt laat je een spoor van LiefdesLicht achter. Overal waar Jij heengaat, waar Jij verblijft is dit LiefdesLicht zichtbaar. Zo verlicht Jij het Pad en kunnen anderen het spoor van Licht volgen.

Stel je maar eens voor hoe mooi de Wereld eruit ziet als al deze Licht Paden samenkomen. Zie het maar eens voor je als meerdere mensen samen over deze Paden lopen. Stel je dan maar eens voor hoe een dorp, een stad, een provincie, een land, een continent, de wereld en uiteindelijk het hele Universum eruit ziet. Eén grote Stralende Ster van LiefdesLicht. Straal deze week jouw LiefdesLicht extra Krachtig, met de komende Lente-zonne-wende in aantocht. Weet dat heel veel mensen samen met jou, hun LiefdesLicht laten Stralen en Sprankelen. Voel de Lichtheid, voel het Licht en weet dat JIJ het Licht bent. RADIATE your Light. RAYONNEZ votre Lumière.

En hoe bijzonder als ik dan op de Maya app kijk om te zien welke dag het is. Ik wist al wel dat we in de reeks zaten van 10 portaaldagen achter elkaar. Maar vandaag als ik deze boodschap schrijf is het Gele Ster, toon 5 en een poortdag. (Ik neem mijn eigen plek in!) Niet voor niets komt deze boodschap door, op een voor mij persoonlijke 33 dag. De lijnen ‘met boven’ staan optimaal open.

HelenaHeArt, 17-3-2024 (persoonlijke 33 dag)

Radiance / Stralend / Rayonnement (115)
Reacties zijn gesloten.