Creativity / Creativiteit / Créativité (32)

Creativity / Creativiteit / Créativité (32)

Zoals de vorige week in het teken van Luisteren stond, mag je deze week je Creativiteit aanspreken. Neem daar de vaardigheden van het Luisteren maar in mee. Want als Jij luistert naar de Stem van je Hart, je Intuïtie, zal je Creativiteit gaan stromen. Vanuit je Hart, zonder dat je Hoofd ertussen zit. Zet jezelf maar in het Centrum neer en breid je Creatiekracht uit. Verbind je met andere mensen, met andere dimensies en ga op ontdekkingsreis. Maak nieuwe verbindingen. Stimuleer Jezelf en anderen. Creëer “Out of the Box” en zie dan hoe mooi alles in elkaar past. Alsof er als vanzelf een puzzel ontstaat, waarbij alle stukjes op precies de goede plek vallen. Een “Meester-stuk”.

Het gebeurt vanuit Divine Timing, Divine Flow. Als jij je Creatieve flow volgt gaat het moeiteloos. Kost het geen energie, maar krijg je er Energie van. Je voelt je Licht, je voelt je gedragen en soms voel je je gewoon Zweven. Kijkend om je heen, zie je dat er heel veel prachtige Zielen samenkomen. Al ‘zwevend’ door de Ruimte om de Creativiteit hier op Aarde neer te laten dalen. Met de energie van de Nieuwe Maan, die er vandaag 10-3-2024 is, kun je prachtige nieuwe Creaties neerzetten. Let’s CREATE together. CRÉONS ensemble.

HelenaHeArt, (boodschap doorgegeven op 24-02-2024, met de energie van de Volle Maan, Blauwe Hand, toon 10, kern dag vanuit de Maya’s)

Creativity / Creativiteit / Créativité (32)
Reacties zijn gesloten.