Listening / Luisteren / L’écoute (87)

Listening / Luisteren / L’écoute (87)

Een nieuwe maand. De Lente maand Maart is inmiddels begonnen en vandaag op deze Zondag, een portaaldag 3-3-2024, vragen de Engelen om een moment van Stilte te nemen. Om naar binnen te keren. Naar de Bron in Jezelf. Om te Luisteren naar wat de fluisteringen van jouw Hart je te vertellen hebben. De sluiers zijn dunner deze 3-3 portaaldag, een Engelenpoort. Dus boodschappen van Engelen, maar ook van Lichtmeesters, Draken, Elfen, Kristallen en het Water kunnen ‘zomaar’ binnenstromen. Vraag je niet af waar deze boodschappen vandaan komen, maar ontvang ze in Liefde. Schrijf ze op, laat ze op je inwerken. En vooral Luister naar wat deze boodschappen jou te vertellen hebben.

De Licht Code wil je deze hele nieuwe week die voor je ligt, ondersteunen om meer te gaan luisteren. Naar die stem van je Hart, je verbondenheid met de Bron. Maar ook vraagt de Licht Code je om te Luisteren naar de Vogels die aankondigen dat de Lente eraan komt. En als de Vogels je hebben laten genieten van hun prachtige gezang, ga daarna eens Luisteren naar de Stilte. Sereen. Zacht. Puur. Want zelfs de Stilte zal je antwoorden geven. Luister maar. Just LISTENING. Juste à LÉCOUTE.

HelenaHeArt, (boodschap doorgegeven op 24-02-2024 met de energie van Volle Maan. Blauwe Hand, toon 10, kern dag vanuit de Maya’s)

Listening / Luisteren / L’ecoute (87)
Reacties zijn gesloten.