Fulfillment / Vervulling / Accomplissement (150)

Fulfillment / Vervulling / Accomplissement (150)

Deze Licht Code kaart vroeg om ‘anders’ gelezen te worden. Om het vanuit een ander perspectief te zien. “Draai hem eens om”, hoorde ik zeggen. En dat kwam eigenlijk omdat ik tijdens het eten aan de andere kant van de tafel zat en mijn blik vanuit een andere hoek op deze kaart viel. En hoe mooi om te zien dat er dan een geheel nieuwe kijk ontstaat. En een andere Visie.

Deze week staat in het teken van Vervulling. Hoe vul Jij jouw Leven in? Hoe vervuld is jouw Leven? Kijk eens waar je NU staat. Kijk eens naar het Pad dat Jij al hebt afgelegd. Door alle stappen die Jij inmiddels hebt gezet, word je Leven steeds Vervulder, Voller en Rijker. Daar waar Jij eerst dacht, voelde en misschien wel ervaarde dat je het ‘alleen moest doen’, zie je Nu veel mensen om je heen. Die hetzelfde Pad lopen. Het Pad van Vervulling, van Liefde en van Overvloed. Zo kunnen we samen hand in hand ons LiefdesLicht laten Stralen en het veld van Licht groter laten worden. Leven vanuit Vrijheid. Leven in Harmonie met Elkaar. Wetende dat we altijd gesteund worden, daar waar we gaan. Er zullen altijd Engelen rondom ons heen Zijn. Voel maar hoe zij jou dragen. Als dat geen Vervulling is. If that is not FULFILLMENT. Si ce n’est pas un ACCOMPLISSEMENT.

HelenaHeArt. (Deze Licht Code Kaart is getrokken op 22-02-2024, Rode Slang dag, kern dag vanuit de Maya’s. Boodschap is doorgegeven op 23-02-2024, Witte Wereldoverbrugger, kern dag vanuit de Maya’s.)

De LichtCode kaart staat hieronder afgebeeld zoals hij ‘in het kaartdek zit’. De boodschap die ik door heb gekregen is dus andersom gelezen! Ik ben benieuwd wat Jij als boodschap krijgt. Voel je vrij om met mij te delen. Veel plezier met het lezen van de Licht Code, want daar gaat het om.

Fulfillment / Vervulling / Accomplissement (150)
Reacties zijn gesloten.