Dat is me er Eendje …

Dat is me er Eendje …

Supertrots dat deze inmiddels binnen is en met vleugels hier naartoe gekomen is. De snelste pakketpost van Nederland naar Frankrijk. In 3 dagen over! Het had iets te doen met Eendjes, Elfjes en Halo’s. En heel veel Liefde. Want dat had mijn lieve vriendin Marjo gedaan. Er weer een bijzonder pakket van gemaakt. Wil je er meer over lezen, dan verwijs ik graag door naar Blog #13 ‘Eendje met Vleugels en Halo’s’ En wil je meer over het werk van Marjo te weten komen. Kijk dan vooral eens op haar site. Een kleuren-explosie.Creatiekracht. Gemaakt met heel veel Liefde.

Vorige LoveLight had ik het er al over. Een Retraite voor jezelf. Om hier op Les Vincies te Zijn. Zodat jij je kan laven aan de Bron. Om Terug te komen bij Jezelf. Bij je eigen Bron. Daar waar alle antwoorden liggen. In je Hart. Wij zijn er hier voor jou. Als je ondersteuning nodig hebt. Jij hebt de mogelijkheid om te kiezen hoeveel dagen je wilt komen. Ook afhankelijk van vliegtijden. Of wellicht kom je met eigen vervoer. Lees meer over deze Retraite op: ‘Terug bij je eigen Bron’ Neem daarna als je interesse hebt contact met ons op. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden. En de energie-uitwisseling.

Sinds 2022 schrijf ik de boodschappen die via de Jaarleggingen doorkwamen al op. Ook deel ik elke Maand-boodschap op deze site. Vervolgens met Instagram, Telegram en Facebook. En sinds kort ook via de Whats app community (die ik zelf ook nog een beetje aan het onderzoeken ben). Vanaf dit jaar zijn daar ook de Week-boodschappen bij gekomen. Mede omdat dit ook één van mijn Missies is hier op Aarde. Het LiefdesLicht verspreiden. Mensen ondersteunen en bemoedigen. In de vele processen die zich NU hier op Aarde aan het voltrekken zijn. Niet altijd met het verstand te beredeneren. Maar juist met het Hart. Daar liggen al je antwoorden. De Licht Codes kunnen je daar op hun geheel eigen wijze mee helpen. De Codes spreken tot jou, via je onderbewustzijn. Je ‘hoofd’ kan daar vaak weinig mee. Die wil het nog steeds ‘begrijpen’ en ‘weten’. De uitdaging die de Licht Codes jou geven, is om contact te maken met je Hart. Je Innerlijk Weten. Erop Vertrouwen dat datgene wat jij doorkrijgt, precies het goede is. Afgestemd op wat op dit moment nodig is. Daar is waar de Maand- en Week boodschappen mede voor bedoeld zijn. Mijn doorgekregen boodschap is een aanvulling. Waar het omgaat is dat Jij zelf mag gaan ‘intunen’ op de Licht Codes. En gaat ervaren wat ze jou te vertellen hebben. Ik kan uit ervaring zeggen, dat er heel veel informatie in de Codes zit. Hier deel ik de Jaarlegging van 2024. Voel je vrij om in te tunen op de Licht Codes voor elke maand. Mocht je vragen hebben of informatie willen delen. Voel je vrij om contact op te nemen met mij. Wil je het ‘Card Deck ‘160 Qualities of Divine Love’ zelf kopen? Laat het me weten. Dan komt het ‘With Divine Love’ naar je toe.

De winterperiode geeft altijd tijd om naar binnen te keren. Om te schrijven, te lezen en lekker een filmpje te kijken. Om rustig aan te doen. Even te relaxen. Te niksen. Bij de warme kachel. Computer op te schonen. Foto’s uit te zoeken. Maar om je eerlijk te zeggen. Laat de Lente maar komen. Heerlijk genieten van het zonnetje. Dat kunnen we hier in Frankrijk al wel af en toe. Maar na zoveel regen en veel mist ben ik wel toe aan wat meer zon. En volgens mij velen met mij. Om ons op te laden aan de Zonnestralen. Om op te warmen. Om heerlijk buiten te Zijn.
Dat wens ik je dan voor nu ook toe. Heerlijke momenten. Buiten. In de Zon. ZIJN. Terug bij de Bron.

Reacties zijn gesloten.