Jaarlegging Codes of Light 2024

Jaarlegging Codes of Light 2024

En weer is er een jaar afgerond en wat voor een jaar. Het Leven blijft ons uitdagen en in het nieuwe jaar 2024 liggen er vast wel weer mooie uitdagingen op ons te wachten. Met nieuwe wegen om te bewandelen. Nieuwe paden om in te slaan. Uiteraard met dromen en verlangens die aan het Licht willen komen. Wellicht mogen en kunnen de Licht Codes jou net als voorgaande jaren ook weer ondersteunen door het jaar heen. Mij blijven ze inspireren en ik ben dankbaar voor de boodschappen die ik iedere keer weer mag ontvangen. Het blijft voor mij ook altijd een verrassing waarmee de Lichtwereld komt. Dus ook voor dit jaar is er weer een mooie Jaarlegging die klaarstaat voor jullie. En ik kan je zeggen dat ik aangenaam verrast was door het Jaarthema.

Het Jaar Thema voor 2024 is: Immortality / Onsterfelijkheid (74)

Neem even rustig de tijd voor jezelf. Adem een paar keer diep in en rustig uit. Leg dan een hand op je Hart en vraag of je die informatie en antwoorden mag ontvangen welke voor de desbetreffende maand nodig zijn. Laat alles gebeuren wat mag gebeuren. Laat ontstaan wat mag ontstaan. Schrijf op wat er gedeeld wil worden. Ga zingen, dansen of schilderen als je voelt dat dit NU gedeeld wil worden. Wees stil als dat goed voelt voor je. Weet dat alles mogelijk is. Alles is goed. Graag deel ik hieronder de Licht Code per maand met bijbehorende kwaliteit. Het nummer tussen de haakjes onder de kaart () correspondeert met het nummer van de kaart behorende bij het Card Deck. Het gaat erom wat de Licht Codes jou willen vertellen. Welke boodschappen jij mag ontvangen voor de maand waarop jij afstemt. Probeer om je denken, je mind even ‘uit te zetten’ en te luisteren naar de stille fluistering van je Hart. Of wellicht een andere stem die je hoort, van je Hogere Zelf, je eigen Engel, één van je Gidsen of begeleiders. Weet dat alles mogelijk is als jij je openstelt voor het onbekende. Dan kan Magie ontstaan. Heb je vragen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik hoop dat je geniet van de speelsheid van de Licht Codes en de boodschappen die je mag ontvangen. In welke vorm dan ook. Meestal plaats ik de tekst wanneer deze is doorgegeven als een bericht op de site. Aan het einde van elke maand plaats ik die tekst dan onder de desbetreffende foto op deze pagina. De tekst van het Jaar Thema plaats ik er nu al bij.

Immortality / Onsterfelijkheid (74)

Immortality / Onsterfelijkheid (74)

Als de boodschap voor deze Licht Code door komt is het nieuwe jaar 2024 alweer een paar uren oud. 1-1-2024 is opgeteld een 1. Wat staat voor een Nieuw Begin, een Nieuwe Start. De Licht Code Onsterfelijkheid heeft het nummer 74, opgeteld wordt dit het Engelengetal 11. Jij word je hele reis hier op Aarde begeleidt door heel veel Engelen. Zet alle 1 tjes, achter elkaar dan onstaat er 111. Een Krachtig en Spiritueel nummer. Dit nummer verschijnt niet voor niets. Het helpt en ondersteunt je NU maar ook het hele jaar 2024. Om de uitdagingen aan te gaan in jouw Leven. Maar vooral om de JOY en Blijdschap te vinden in en op het Pad dat je aan het lopen bent. Het allerbelangrijkste hierin is en blijft dat JIJ je eigen pad volgt. Jij hebt de Kracht om je eigen Dromen te manifesteren en Overvloed te creëren. En hoe mooi om dat in dit Leven te gaan en kunnen doen. Als je NU eens invoelt op Onsterfelijkheid, welke mogelijkheden worden er dan aan jou getoond?

Hoe zou het zijn om naar de Sterren te reiken en wellicht nog verder. Het Universum is groot en oneindig en biedt vele mogelijkheden. Hoe voelt het voor jou om Onsterfelijk te zijn, wetende dat je alle tijd hebt, op meerdere plaatsen tegelijkertijd kan zijn. Om die Wereld te creëren waar Jij wilt zijn. Waar de Energie van Hoop, Vertrouwen, Harmonie, Blijdschap, Liefde, Overvloed en Vrijheid is. Weet dat al deze Energieën al in jou aanwezig zijn. Maak NU en dit hele jaar gebruik van alle Energieën die je aangereikt krijgt. Vertrouw op de Engelen die je begeleiden, die je ondersteunen en die je soms een duwtje geven. Neem tijd voor Jezelf om te onderzoeken wat Jij nodig hebt. Maar voel ook eens in op het thema van dit jaar: Onsterfelijkheid.

Wat is Onsterfelijkheid voor jou?

Hoe voelt Onsterfelijkheid voor jou?

Wat voor mogelijkheden biedt Onsterfelijkheid jou?

Ik wens je een prachtig Nieuw Begin van een Nieuw Jaar door Nieuwe Dimensies. Ga voorbij aan alles, want alles is er AL. Altijd . Jouw ziel weet dit allang. That’s IMMORTALITY.

HelenaHeArt 1-1-2024 (15.55)

Januari

Vision / Visie (141)

Een nieuw jaar, een nieuwe maand. De eerste maand van 2024 en de Licht Code Visie / Droombeeld wil graag haar boodschap met de Wereld delen. Ze staat werkelijk te Sprankelen en te Springen om te beginnen. Voel eerst maar eens Wat er in jou gebeurt als je alleen maar kijkt. Geef er maar aandacht aan en voel je verbinding met de Bron. Kun jij je voorstellen dat er een verbinding is diep in Moeder Aarde en dat die verbinding contact maakt met jouw fysieke lichaam? Voel maar eens hoe de energie vanuit die natuurlijke Bron omhoog gaat en jou voedt met Sprankelend Licht. Dit Licht komt in jouw hele systeem en verspreid zich door je hele lichaam. Je straalt dit Sprankelende Licht uit via je armen, handen en vingers. Maar ook via je benen, voeten en tenen. Via je hoofd straalt dit Sprankelende Licht nog verder door en zo maak Jij verbinding met de Kosmos. Dit Sprankelende Licht ben JIJ. Vanuit de Lichtwereld zien wij dit al lange tijd. Het is NU tijd dat meer en meer Zielen dit gaan Ontdekken, Zien en Her-inneren, dat ze Zelf dit LICHT zijn. Dat we hier op Aarde zijn gekomen om onze Visie / Droombeeld neer te zetten en uit te dragen.

Ga rustig zitten met deze Licht Code en laat je Hart je vertellen wat belangrijk is. Voor NU, voor dit moment. Langzaam krijg jij dan de boodschappen door en zal jouw Visie en jouw Droombeeld duidelijk worden. Neem de tijd hiervoor. De hele maand januari staat deze Licht Code klaar voor jou (en natuurlijk het hele jaar!) Om je te ondersteunen, te helpen om je Visie en je Droombeeld helder te krijgen en neer te zetten.

Wat wil JIJ bijdragen aan deze Wereld?

Soms mag je als een Adelaar even “boven alles” gaan hangen om het helder te zien. De energie van vandaag (3 januari) vanuit de Maya kalender is “Blauwe Adelaar”, toon 10 en nodigde mij uit om dit ook daadwerkelijk te doen. Na een fysieke ‘uitglijder’ over de natte stenen, met een harde landing op mijn knieën , moest ik even schakelen en ‘kijken’ wat dit betekent. Wat willen mijn knieën mij vertellen? De Adelaar inspireert mij dan altijd om het vanuit een ander gezichtspunt te bekijken. Bijzonder blijft dat ik dan altijd naar de juiste informatie word gestuurd of dat informatie naar me toekomt. Ik kwam uit op de site van Ranjana.nl (zelf nog nooit van gehoord) en dit was de eerste zin: “Knieën zijn Dragers van Waarheid naar buiten toe”.

Via deze boodschap kon ik verder intunen op wat er gedeeld wilde worden en dat het de bedoeling is dat meer en meer Licht Codes de Wereld in mogen gaan. De Sprankelende Energie van Visie / Droombeeld spat er natuurlijk uit. En dat voor de januari maand! Dus als de boodschap van mijn knieën is dat er nog meer Licht op de Waarheid mag komen, bereid je dan maar voor. Deze boodschap komt niet voor niets NU. Want er zal steeds meer worden onthult en steeds meer “Waarheid aan het LICHT komen”.

Belangrijk is dat we met elkaar, samen in Verbinding onze Visie en ons Droombeeld delen. Dat de Aarde één mooie plek is om in Harmonie, in Liefde, in Vrede, in Overvloed en vooral in JOY met elkaar samen Leven en Zijn. That’s my VISION!

HelenaHeArt, Blauwe Adelaar, toon 10 , 3-1-2024

Februari

Bravery / Moed / Dapperheid / Bravoure (14)

De maand Januari heeft je de Visie gegeven of wellicht een begin daarvan. Waar Jij naar toe wilt bewegen. Hoe wil Jij dat de Wereld eruit ziet? Hoe wil Jij je Leven leiden? Deze maand gaat de LichtCode Moed / Dapperheid je daar verder mee helpen en ondersteunen. De zaadjes zijn gepland en vanuit jouw Hart gaan ze verder ontluiken en ontkiemen. Hoe ze naar buiten gaan komen, dát mag je loslaten. Vertrouw er maar op dat alles precies zal gaan, op een manier die bij jou past. Sla je Vleugels maar uit en stijg op. Net als de Adelaar die boven alles uitkijkt. Of wellicht verrijs je als een Feniks uit de as, om opnieuw geboren te worden.

Voel maar eens hoe het is als Jij de Moed hebt om op te staan en in je Eigen Kracht te gaan staan. Om je Licht te laten stralen. Voel je hoe Dapper je bent? Je mag Trots en Fier rechtop staan. En weet je wat zo mooi is? Kijk eens om je heen. Er zijn nog veel meer mensen die hun Licht laten zien en Stralen. Zie je al die Lichtjes al? Het lijken wel bakens van Licht. En JIJ bent er ook EEN. Verbind je maar met dit veld van Licht. Dan maken we er één groot Licht Feest van. That’s the real BRAVERY. C’est ça la vraie BRAVOURE.

HelenaHeArt, 1-2-2024 – 11:22 (Universele 11 dag)

Maart

Wisdom / Wijsheid / Sagesse (143)

‘Iets’ in mij zei dat ik deze kaart vorig jaar ook in de Jaarlegging had zitten. Ja, Wijsheid, die zat erin, want ik herkende het LichtSymbool. En volgens mij was het voor dezelfde maand. Maart, de maand waarin ik jarig ben. Dus ik ben naar de pagina gegaan waar alle boodschappen nog staan en ik heb op de Maandboodschap van Maart geklikt. En zie daar. Hoe bijzonder. En al lezende door de boodschap heen wordt mij duidelijk gemaakt om deze boodschap NU weer te delen. Maart de maand van de Wijsheid, Eeuwenoude Wijsheid, wat onze voorouders al wisten en die ze NU aan ons doorgeven. Vorig jaar kreeg ik deze boodschap door op 8-3-2023, Internationale Vrouwendag. Dit jaar ben ik op 8-3-2024 (een persoonlijke 33 dag voor mij) samen met een groep Vrouwen die mij heel dierbaar zijn. Om het Samen Zijn te vieren en onze Innerlijke Wijsheid te delen. Ik wens je een Maand vol Wijsheid.

HelenaHeArt, de boodschap hierboven heb ik op 23-2-2024 (Witte Wereldoverbrugger, kern dag vanuit de Maya’s) reeds doorgekregen. Hieronder deel ik de boodschap van Wijsheid van Maart 2023 nog een keer, omdat het klopt.

Wisdom / Wijsheid / Sagesse ( 143)

Daar ben je dan, prachtige Ziel. Zie je jezelf staan in het Middelpunt? JA, zet jezelf maar eens neer op die plaats. Voel maar eens waar die plaats zich in jou zelf bevindt. Ga daar dan maar met al je aandacht naar toe. Blijf er een tijdje en laat dan de woorden, klanken of bewegingen maar stromen. Vanuit een Onuitputtelijke Bron komt er dan een Wijsheid naar boven die je wellicht herkent, maar soms ook helemaal niet. Durf erop te vertrouwen dat die Innerlijke Wijsheid diep in jou al heel lang aanwezig is. Voel de Liefde om je heen waarmee deze Wijsheid naar boven komt. Deel deze Liefdevolle Wijsheid eerst met jezelf en raak er bekend mee. Omhul jezelf met deze Wijsheid. Omhul jezelf met deze Liefde. En als JIJ voelt dat je deze Wijsheid met de Wereld mag delen, weet dan dat er heel veel mensen je Dankbaar zullen zijn. Dat deze Liefdevolle Wijsheid nu naar boven en naar buiten komt. Zo kunnen we samen een Liefdevol veld creëren waarin onze Wijsheid gedeeld mag worden. Voel jij het al borrelen? Voel jij al Eeuwenoude Wijsheid naar boven komen? Voel jij dat het NU de tijd is om deze Wijsheid te delen? Weet dat er heel veel prachtige zielen klaar staan om die Wijsheid te ontvangen. Ben JIJ klaar om jouw WISDOM te delen? Heb een prachtige maand.

Doorgegeven door mijn gids uit Lemurie, Kyaleya op Internationale Vrouwendag 8-3-2023

April

Harmony / Harmonie / Harmonie (65)

Deze maand mag Jij de zaadjes die gepland zijn tijdens het luisteren naar de fluisteringen van je Hart naar buiten brengen. Het zaadje van Harmonie krijgt deze maand extra aandacht. De Wereld kan op dit moment wel wat meer Harmonie gebruiken. Het werkt natuurlijk nog beter als er Harmonie is, allereerst in Jezelf. Als het mannelijke en het vrouwelijke in balans is. Vandaaruit, vanuit die balans kun jij Harmonie de Wereld inbrengen. Al kijkend naar de Licht Code zie je vanuit jouw Hart alle zaadjes met de intentie Harmonie erin naar buiten de Wereld, het Universum in gaan.

Stel je maar eens voor dat je zo’n ‘paardebloem-pluizenbol’ voor je hebt, waarvan je de ‘pluisjes’ weg kunt blazen. Al deze ‘pluisjes’ zijn de zaadjes van Harmonie en door ze met deze intentie weg te blazen, komen ze overal neer, daar waar nodig. Stel je maar eens voor dat alle mensen die dit doen, al deze zaadjes van Harmonie het Universum inblazen. Hoe mooi ziet dit eruit. Hoe Liefdevol is onze Wereld dan. Een Wereld in Harmonie, in Harmonie met jezelf en de ander. De Engelenpoort van 4-4 zal je daarbij helpen en ondersteunen. Laten we met elkaar een Wereld van Harmonie creëren. Together, let’s Create a world of HARMONY. Ensemble, Créerons un Monde d’HARMONIE.

HelenaHeArt, 3-4-2024 (persoonlijke 11 dag, poortdag vanuit de Maya kalender, Rode Slang , Ik ben de instinctive vernieuwer, toon 9, trouw blijven aan je idealen)

Mei

Hope / Hoop / Verwachting / Espoir (70)

Een nieuwe maand staat alweer op de kalender. Mei, de eerste zomer maand. De zomer is hier in Frankrijk nog ver te zoeken, maar laten we de Hoop houden op mooi weer en een zomer lang vol met Zonneschijn. De energie van de maand Mei is Vrijheid. Het is de 5e maand en de 5 staat voor Vrijheid, Bevrijding en Vrij Zijn. Al kijkende naar de Licht Code vraagt ze aan jou om je Vleugels te openen. Spreid ze maar en voel eens wat dit met jou doet. Het opent nog meer je Hart en voel dan eens welke Verwachtingen Jij nog hebt. Er kunnen lichte trillingen voelbaar zijn als je je vleugels opent en er langzaam uit jouw Hart nieuwe vonkjes van Hoop ‘opspringen’ of ‘omhoog stijgen’.

De kleine Engelen van Hoop verspreiden zich om je heen. Het zijn sprankeltjes van Licht, van Liefde, van Vrede en van Harmonie die zo over jou, de Wereld en het Universum uitgeblazen worden. Voel maar eens wat deze energie met jou doet. Kun je wellicht de energie van Blijheid voelen? Deze kleine Engelen van Hoop begeleiden jou deze hele maand. Ze ‘porren’ je af en toe in je zij en als je ‘zomaar’ moet lachen om iets, zijn het de kleine Engelen van Hoop die je laten weten dat ze er Zijn. Laat hun energie maar toe. Het is de energie van Hoop. It’s the energy of HOPE. C’est l’énergie de l’ESPOIR.

HelenaHeArt, 4-5-2024 14.33 Gele Krijger toon 1 (Ik volg mijn innerlijke leiding)

Juni

Command / Je Eigen Meester zijn / Commandement (20)

Deze hele maand Juni mag in het teken staan van het eren van Jezelf. Je mag Je Eigen Meester zijn en daarbij alle kwaliteiten die in je zijn naar boven laten komen en met de buitenwereld delen. Jij bent als een Bloem die tot bloei komt deze maand. Alle zaadjes die in het voorjaar gepland zijn komen deze Juni maand tot bloei. Allerlei verschillende soorten bloemen tonen hun prachtige kleuren. Dus straal vooral jouw prachtige kleuren maar naar buiten. Zo wordt onze Wereld steeds kleurrijker en vrolijker.

Hoe meer Jij je Eigen Meester bent en je eigen kleuren deelt, hoe fijner het voor Jezelf is en word. Voel ook hier, bij deze Licht Code de Zachtheid. Voel de Liefde en voel de Lichte strelingen langs je heen gaan. Sprankel je palet van kleuren en verbind je met alle andere bloemen om je heen. Zoals boven aan de Hemel alle Sterren zich verbinden met elkaar om een een Licht Grid te vormen, zo doen alle bloemen dat op Moeder Aarde. Om zo een bloemenveld van kleuren te creëren dat in volledige Harmonie is. You are in COMMAND. Vous êtes aux COMMANDEMENT.

HelenaHeArt, 2-6-2024 (8-8) Rode Slang, toon 4 (Ik ben de instinctieve vernieuwer)

Juli

Alchemy / Wisselwerking (145)

Augustus

Cooperation / Samenwerking (29)

September

Sincerity / Oprechtheid (126)

Oktober

Dignity / Waardigheid / Zelfrespect (37)

November

Transfiguration / Gedaanteverandering (159)

December

Motivation / Motiveren (94)

Jaarlegging 2024 Alle kaarten

Jaarlegging 2024
Reacties zijn gesloten.