Jaarlegging Codes of Light 2024

Jaarlegging Codes of Light 2024

En weer is er een jaar afgerond en wat voor een jaar. Het Leven blijft ons uitdagen en in het nieuwe jaar 2024 liggen er vast wel weer mooie uitdagingen op ons te wachten. Met nieuwe wegen om te bewandelen. Nieuwe paden om in te slaan. Uiteraard met dromen en verlangens die aan het Licht willen komen. Wellicht mogen en kunnen de Licht Codes jou net als voorgaande jaren ook weer ondersteunen door het jaar heen. Mij blijven ze inspireren en ik ben dankbaar voor de boodschappen die ik iedere keer weer mag ontvangen. Het blijft voor mij ook altijd een verrassing waarmee de Lichtwereld komt. Dus ook voor dit jaar is er weer een mooie Jaarlegging die klaarstaat voor jullie. En ik kan je zeggen dat ik aangenaam verrast was door het Jaarthema.

Het Jaar Thema voor 2024 is: Immortality / Onsterfelijkheid (74)

Neem even rustig de tijd voor jezelf. Adem een paar keer diep in en rustig uit. Leg dan een hand op je Hart en vraag of je die informatie en antwoorden mag ontvangen welke voor de desbetreffende maand nodig zijn. Laat alles gebeuren wat mag gebeuren. Laat ontstaan wat mag ontstaan. Schrijf op wat er gedeeld wil worden. Ga zingen, dansen of schilderen als je voelt dat dit NU gedeeld wil worden. Wees stil als dat goed voelt voor je. Weet dat alles mogelijk is. Alles is goed. Graag deel ik hieronder de Licht Code per maand met bijbehorende kwaliteit. Het nummer tussen de haakjes onder de kaart () correspondeert met het nummer van de kaart behorende bij het Card Deck. Het gaat erom wat de Licht Codes jou willen vertellen. Welke boodschappen jij mag ontvangen voor de maand waarop jij afstemt. Probeer om je denken, je mind even ‘uit te zetten’ en te luisteren naar de stille fluistering van je Hart. Of wellicht een andere stem die je hoort, van je Hogere Zelf, je eigen Engel, één van je Gidsen of begeleiders. Weet dat alles mogelijk is als jij je openstelt voor het onbekende. Dan kan Magie ontstaan. Heb je vragen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik hoop dat je geniet van de speelsheid van de Licht Codes en de boodschappen die je mag ontvangen. In welke vorm dan ook. Meestal plaats ik de tekst wanneer deze is doorgegeven als een bericht op de site. Aan het einde van elke maand plaats ik die tekst dan onder de desbetreffende foto op deze pagina. De tekst van het Jaar Thema plaats ik er nu al bij.

Immortality / Onsterfelijkheid (74)

Immortality / Onsterfelijkheid (74)

Als de boodschap voor deze Licht Code door komt is het nieuwe jaar 2024 alweer een paar uren oud. 1-1-2024 is opgeteld een 1. Wat staat voor een Nieuw Begin, een Nieuwe Start. De Licht Code Onsterfelijkheid heeft het nummer 74, opgeteld wordt dit het Engelengetal 11. Jij word je hele reis hier op Aarde begeleidt door heel veel Engelen. Zet alle 1 tjes, achter elkaar dan onstaat er 111. Een Krachtig en Spiritueel nummer. Dit nummer verschijnt niet voor niets. Het helpt en ondersteunt je NU maar ook het hele jaar 2024. Om de uitdagingen aan te gaan in jouw Leven. Maar vooral om de JOY en Blijdschap te vinden in en op het Pad dat je aan het lopen bent. Het allerbelangrijkste hierin is en blijft dat JIJ je eigen pad volgt. Jij hebt de Kracht om je eigen Dromen te manifesteren en Overvloed te creëren. En hoe mooi om dat in dit Leven te gaan en kunnen doen. Als je NU eens invoelt op Onsterfelijkheid, welke mogelijkheden worden er dan aan jou getoond?

Hoe zou het zijn om naar de Sterren te reiken en wellicht nog verder. Het Universum is groot en oneindig en biedt vele mogelijkheden. Hoe voelt het voor jou om Onsterfelijk te zijn, wetende dat je alle tijd hebt, op meerdere plaatsen tegelijkertijd kan zijn. Om die Wereld te creëren waar Jij wilt zijn. Waar de Energie van Hoop, Vertrouwen, Harmonie, Blijdschap, Liefde, Overvloed en Vrijheid is. Weet dat al deze Energieën al in jou aanwezig zijn. Maak NU en dit hele jaar gebruik van alle Energieën die je aangereikt krijgt. Vertrouw op de Engelen die je begeleiden, die je ondersteunen en die je soms een duwtje geven. Neem tijd voor Jezelf om te onderzoeken wat Jij nodig hebt. Maar voel ook eens in op het thema van dit jaar: Onsterfelijkheid.

Wat is Onsterfelijkheid voor jou?

Hoe voelt Onsterfelijkheid voor jou?

Wat voor mogelijkheden biedt Onsterfelijkheid jou?

Ik wens je een prachtig Nieuw Begin van een Nieuw Jaar door Nieuwe Dimensies. Ga voorbij aan alles, want alles is er AL. Altijd . Jouw ziel weet dit allang. That’s IMMORTALITY.

HelenaHeArt 1-1-2024 (15.55)

Januari

Vision / Visie (141)

Februari

Bravery / Moed / Dapperheid (14)

Maart

Wisdom / Wijsheid (143)

April

Harmony / Harmonie (65)

Mei

Hope / Hoop / Verwachting (70)

Juni

Command / Je Eigen Meester zijn (20)

Juli

Alchemy / Wisselwerking (145)

Augustus

Cooperation / Samenwerking (29)

September

Sincerity / Oprechtheid (126)

Oktober

Dignity / Waardigheid / Zelfrespect (37)

November

Transfiguration / Gedaanteverandering (159)

December

Motivation / Motiveren (94)

Jaarlegging 2024 Alle kaarten

Jaarlegging 2024
Reacties zijn gesloten.