Boodschap Licht Code Kaart Februari

Boodschap Licht Code Kaart Februari

Bravery / Moed / Dapperheid / Bravoure (14)

De maand Januari heeft je de Visie gegeven of wellicht een begin daarvan. Waar Jij naar toe wilt bewegen. Hoe wil Jij dat de Wereld eruit ziet? Hoe wil Jij je Leven leiden? Deze maand gaat de LichtCode Moed / Dapperheid je daar verder mee helpen en ondersteunen. De zaadjes zijn gepland en vanuit jouw Hart gaan ze verder ontluiken en ontkiemen. Hoe ze naar buiten gaan komen, dát mag je loslaten. Vertrouw er maar op dat alles precies zal gaan, op een manier die bij jou past. Sla je Vleugels maar uit en stijg op. Net als de Adelaar die boven alles uitkijkt. Of wellicht verrijs je als een Feniks uit de as, om opnieuw geboren te worden.

Voel maar eens hoe het is als Jij de Moed hebt om op te staan en in je Eigen Kracht te gaan staan. Om je Licht te laten stralen. Voel je hoe Dapper je bent? Je mag Trots en Fier rechtop staan. En weet je wat zo mooi is? Kijk eens om je heen. Er zijn nog veel meer mensen die hun Licht laten zien en Stralen. Zie je al die Lichtjes al? Het lijken wel bakens van Licht. En JIJ bent er ook EEN. Verbind je maar met dit veld van Licht. Dan maken we er één groot Licht Feest van. That’s the real BRAVERY. C’est ça la vraie BRAVOURE.

HelenaHeArt, 1-2-2024 – 11:22 (Universele 11 dag)

Bravery / Moed / Dapperheid / Bravoure (14)
Reacties zijn gesloten.