Illumination / Verlichting / Éclairage (73)

Illumination / Verlichting / Éclairage (73)

Illumination / Verlichting / Éclairage (73)

Voel je de Lente-energie deze nieuwe week door je heengaan? Kun jij de trilling voelen en zien veranderen? Wat als een Zaadje diep verborgen zat in Moeder Aarde begint nu langzaamaan te ontluiken. Gevoed door de grondstoffen van Moeder Aarde vindt het zich een weg naar boven, naar het Licht toe. En zoals een Zaadje ontkiemt en langzaam zijn stengel boven de grond uitsteekt, zo kom Jij ook weer tevoorschijn. De Zon nodigt je uit om naar buiten te gaan. Warm je maar aan haar Stralen. Voel dat je bladeren één voor één open gaan als bij een Lotusbloem. Reik naar de Hemel en Sprankel je LiefdesLicht. Spreid je Vleugels maar weer uit en vlieg mee met de wind en de pluizenbollen. Ontsteek de Vlam, die altijd in je is blijven branden en verwarm Jezelf en anderen. Verspreid zo langzaam maar zeker weer je LiefdesLicht. Voel de Warmte van de mensen om je heen. Zie hun Vlammen van Licht, zie hun Sprankelende LiefdesVeld. Zo Verlichten we de Wereld. Zo maken we de Wereld Lichter. That’s ILLUMINATION. C’est L’ÉCLAIRAGE.

Reacties zijn gesloten.