Blog #13 Eendje met vleugels en halo’s …

Blog #13 Eendje met vleugels en halo’s …

Een bijzonder pakketje kwam aan in Frankrijk, hier op Les Vincies. Met de post uit Nederland. Ik geloof dat dit het snelste postpakket was wat hier tot nu toe is afgeleverd. Met 3 dagen was het over!! Zou dit te maken hebben gehad met de Eend die er in het pakket zat? Deze had namelijk wel Engelenvleugels en een Halo boven zijn hoofd. Of zou het te maken hebben gehad met alle Elfjes die op het inpakpapier stonden en één prachtige Elf op de zijkant van de doos? Wellicht heeft het te maken gehad met de inhoud van het pakket. Want dat was de Franse vertaling van het boekje dat bij het Card Deck “160 Qualities of Divine Love” hoort. Wat het ook is geweest maakt niet uit. Het allerbelangrijkste is dat het met heel veel Liefde, zorg en aandacht is ingepakt en opgestuurd door mijn lieve vriendin Marjo Vliek. Kijk vooral eens op haar site naar de prachtige tekeningen, kaarten en schilderijen die ze ook maakt. Wederom heeft zij ervoor gezorgd dat de vormgeving van het boekje “160 Qualités de Divin D’Amour” er prachtig uitziet en als bijlage bij het Card Deck kan. Tevens heb ik weer een aantal mooie kaarten laten drukken (de vorige oplage was op), die ik kan gebruiken als postkaarten, visite kaartjes of als een dankjewel kaartje bij het kaartdek. Nu ook met een Franse opdruk naast de Engelse opdruk die ik al had. En alles om de Licht Codes hier in Frankrijk meer en meer onder de aandacht te brengen.

Inmiddels zijn we aan ons vierde jaar hier op Les Vincies begonnen. Iedere keer zijn er weer nieuwe dingen om aan te pakken, nieuwe uitdagingen die ons vragen om anders naar zaken te kijken. Maar bovenal is het genieten van de plek waar we mogen vertoeven. Niet voor niets was de eerste boodschap die ik destijds (toen we hier de allereerste keer aankwamen) kreeg: ‘Jij bent hier gekomen om het Licht, de Liefde, de Harmonie, de Klanken en bovenal de JOY terug te brengen. Maar ook om zorg te dragen voor Moeder Aarde met al haar elementen.’

Als ik dan NU om me heen kijk, zie ik dat we zoveel gedaan hebben. Fysiek, emotioneel maar vooral ook Energetisch. Er heeft hier een ware transformatie plaatsgevonden. En dat is voelbaar. Het maakt dat wij elke dag Dankbaar zijn, dat we hier mogen wonen. Dat we hier mogen Zijn. En ja, dat we voor dit stukje Aarde mogen zorgdragen. Er is altijd wel wat om te doen, maar daarom zijn we hier. We hebben regelmatig familie en vrienden over gehad die met ons mee hebben genoten. Het prachtige was dat wij ze allemaal hebben zien terug gaan naar de rust. De ruimte en de stilte hier nodigen uit om juist naar die rust terug te keren. Even niets hoeven. Even alleen maar Zijn. Dat is wat heel veel mensen nodig hebben. Juist NU in deze chaotische tijden.

Daarom gaan we vanaf dit jaar: ‘Terug bij je eigen Bron (Retraite)’ aanbieden. De titel zegt het eigenlijk al. Terugkomen bij je eigen Bron, jezelf, in je Hart. Jij hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen hoeveel dagen je hier wilt Zijn. Op de pagina ‘Terug bij je eigen Bron (Retraite)’ kun je er meer over lezen. En als je na het lezen van de pagina vragen hebt of je hebt al besloten dat je wilt komen voor een retraite, neem dan vooral contact met ons op. Dan kunnen we samen overleggen wat de mogelijkheden zijn. Wie weet mogen wij jou dit jaar wel verwelkomen op Les Vincies. Om terug te keren bij de Bron. En wellicht zie je jezelf dan al wel zitten, zoals de foto hieronder.

Wij blijven ondertussen verder creëren, ontwikkelen, opruimen maar vooral genieten van onze eigen plek hier op Les Vincies. Een heel nieuw jaar ligt weer voor ons open. Met nieuwe mogelijkheden. En ik kan je één ding vertellen …. als de stoelen hierboven vrij zijn, dan genieten wij samen van het goede Leven dat Frankrijk ons laat ervaren. Vier het Leven. Joie de Vivre.

Ook Eendjes vinden het leuk hier op Les Vincies. In de loop der jaren zijn er al meerdere hier neergestreken. Onze verzameling wordt groter. Niet allemaal kunnen ze zwemmen, maar dan weet je het als je er Eendje tegenkomt, met Engelenvleugels en een Halo op een andere plaats dan het zwembad!!

Dank voor het lezen van dit Blog. Wellicht tot een volgende keer of wie weet hier op Les Vincies.

Hartegroet Ellen. 💞

Reacties zijn gesloten.