Faith/Geloof/Vertrouwen/La Foi (50)

Faith/Geloof/Vertrouwen/La Foi (50)

Als het Universum je een boodschap geeft mag je daarop Vertrouwen. Ook als je hoofd andere dingen zegt. Zoals elke zondag trek ik een kaart voor de nieuwe week. Deze keer had ik twee stapels gemaakt, de rechter stapel gekozen. Deze weer geschud en er weer twee stapels van gemaakt. Deze geschud en er de kaart voor deze week uitgetrokken. Vervolgens leg ik alle andere kaarten terug in de box. Ik ruim de kaart van afgelopen week op en leg deze ook terug in de box. Vervolgens draai ik de getrokken kaart om en zie precies dezelfde kaart voor me liggen als die ik net in de box heb terug gestopt!!!

Hoe kan dit nu?? Ik denk even na en besef dat ik gisteravond mijn “inkijk exemplaar Carddeck” heb meegenomen naar een avond en dat ik die bij terugkomst bovenop mijn “eigen werk Carddeck” heb gezet. Vanmorgen heb ik de bovenste doos mee naar de kamer genomen en niet gekeken welke doos dit was en daar vervolgens de kaart uit getrokken. Kun je je voorstellen dat het heel bijzonder is dat je dan uit een doos, waarin 160 kaarten zitten, exact dezelfde kaart er uittrekt? Mijn hoofd gaat dan zeggen, je moet wel een andere kaart trekken hoor, want twee keer dezelfde kaart dat kan echt niet!!

Maar deze kaart is met intentie voor deze week getrokken, dus de boodschap voor deze week is gewoon dezelfde als die van vorige week. Het Universum geeft heel duidelijk aan dat wij dus mogen Vertrouwen op dat wat ons aangereikt wordt. Het Vertrouwen om te gaan staan voor onszelf. Trouw te blijven aan onszelf.

Niet voor niets is het op deze dag, 11 februari 2024 wanneer ik deze kaart trek, vanuit de Maya kalender een Witte Tovernaar, toon 10 en een poortdag in het Pad van de Rode Slang. ‘Ik luister naar het weten van mijn Hart’ is de affirmatie welke bij deze dag hoort. Zelf heb ik als zonnezegel een Rode Slang, op toon 10. Transformatie, manifesteren en luisteren naar de Witte Tovenaar in mij. Vertrouwen op datgene wat mij aangereikt wordt. De stemmen in mijn hoofd ‘gedag’ zeggen en de boodschap gewoon nog een keer delen. Het Universum geeft heel duidelijk aan dat dit de bedoeling is. Vandaar dat ik de boodschap van vorige week, onder de foto van de kaart, nogmaals deel. Om het Vertrouwen in onszelf nogmaals te bekrachtigen. Have FAITH. Avoir La Foi.

HelenaHeArt, 11-2-2024 (poortdag Maya kalender, Witte Tovenaar, toon 10 Ik luister naar het weten van mijn Hart)

Faith / Geloof / Vertrouwen / La Foi (50)

Daar sta je dan. In het middelpunt, Jij als Ankh. Het symbool voor het Leven zelf. Hoe voelt dat voor jou, om in het middelpunt te staan? Alle aandacht op jou gericht. Durf Jij te Vertrouwen in Jezelf? Geloof Jij in Jezelf? Stel je maar eens voor dat Jij die Ankh bent. Ja, gewoon NU op het moment dat Jij dit leest. Jij bent de ANKH, het LiefdesLicht stroomt door je heen. Jij bent verbonden met de Aarde en de Hemel. Via je voeten en je hoofd. En via je armen verspreid jij het LiefdesLicht verder de Wereld in. Het enige wat Jij hoeft te doen is Vertrouwen te hebben. Het diepe Geloof dat alle Wijsheid al in Jezelf zit. Verbonden met de Goddelijke Bron, die deze Wijsheid door je heen laat stromen en die Jij mag delen met de Wereld. De Tijd is er klaar voor om jouw Wijsheid te delen. Ga maar fier rechtop staan en spreek je eigen Waarheid. Spreid je armen om het LiefdesLicht ook zelf te ontvangen. Vertrouw er op dat al het goede naar jou toekomt. Je verdient het. Have FAITH. Avoir LA FOI.

HelenaHeArt, 5-2-2024 (poortdag Maya kalender, Gele Ster-toon 4, Ik neem mijn eigen plek in)

Reacties zijn gesloten.