Faith/Geloof/Vertrouwen/La Foi (50)

Faith/Geloof/Vertrouwen/La Foi (50)

Faith / Geloof / Vertrouwen / La Foi (50)

Daar sta je dan. In het middelpunt, Jij als Ankh. Het symbool voor het Leven zelf. Hoe voelt dat voor jou, om in het middelpunt te staan? Alle aandacht op jou gericht. Durf Jij te Vertrouwen in Jezelf? Geloof Jij in Jezelf? Stel je maar eens voor dat Jij die Ankh bent. Ja, gewoon NU op het moment dat Jij dit leest. Jij bent de ANKH, het LiefdesLicht stroomt door je heen. Jij bent verbonden met de Aarde en de Hemel. Via je voeten en je hoofd. En via je armen verspreid jij het LiefdesLicht verder de Wereld in. Het enige wat Jij hoeft te doen is Vertrouwen te hebben. Het diepe Geloof dat alle Wijsheid al in Jezelf zit. Verbonden met de Goddelijke Bron, die deze Wijsheid door je heen laat stromen en die Jij mag delen met de Wereld. De Tijd is er klaar voor om jouw Wijsheid te delen. Ga maar fier rechtop staan en spreek je eigen Waarheid. Spreid je armen om het LiefdesLicht ook zelf te ontvangen. Vertrouw er op dat al het goede naar jou toekomt. Je verdient het. Have FAITH. Avoir LA FOI.

HelenaHeArt, 5-2-2024 (poortdag Maya kalender, Gele Ster-toon 4, Ik neem mijn eigen plek in)

Reacties zijn gesloten.